- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar merhaba.
Öyle bişi yaşadım ki inanın ne yapacağımı bilemedim. Part time eleman aranıyor diye bi ilan gördüm, kpssye hazırlanırken boş bi kaç saat bulabilirim diye mail attım.
Adamın dediği 31 yaşındayım mimarım açık konuşayım haftada 2 gün bana arkadaşlık etmeniz karşılığında aylık 2000 lira maaş vericem. Bi de şartlar koymuş yok benden başka kimse olmayacak yok kimse bilmeyecek vs. Böyle bi arayışım yok iş arıyorum erkek arkadaş arasam kariyer sitelerine değil arkadaşlık sitelerine üye olurdum dedim ayrıca sözlüyüm diye de belirttim tekrar mail atmasın ve sorun yaşamayalım erkek arkadaşımla diye. Cevap olarak bir kişi olabilir önemli değil bende evliyim zaten dedi!! Bi de utanmadan ilişkim hakkında erkek arkadaşın seni sevse seninle evlenirdi diye ahkam kesmiş. Dayanamadım her seven evlenseydi karını aldatma girişiminde bulunmazdın diye cevap verdim.
Daha sonra yazmayı kestim ama sürekli beni tanımanı isterdim yok nasılsın vs mailler atıyo. Şimdi napıcamı bilemiyorum mail atmasını nasıl engelleyebilirim hanımlar?
Allah kahretsin ki böylelerini görünce herkese olan güvenim yerle bir oluyo!
şoklardayimmm aman Allah'im.
Yaziklar olsun adi herif.birde utanmadan evliyim diyor.gerizekali.
Hadi Allahtan korkmuyorsun(belki ateistsin)
Kuldandami utanmiyorsun be adam.ne cesaret hiç korkusuda yok ya karşimda ki tanidik çikarsa diye
Kizla olmaz demeyin olabilir dünya kücuk yani...
Aklima ne geldi?.
Küçügum daha 13-14 yasindayim.
Abim msn falan kullandigimi ögrenirse beni öldurur o derece karşi düsunun.
Neyse bir gun msnden birisi eklemis beni bende kabul ettim ki normalde tanimadiklarimi kabul etmiyorum
neyse olacak ya kabul ettim.sohbet muhabbet.bu anlatiyoda anlatiyoo.
Konu döndü dolaşdi camera acmaya geldi.
Ben açmam dedim açiyorsan sen aç.
Neyse israr kiyamet ayni anda acacaz dedik.
Açtik ama ben camerayi yere cevirmistim.kurnazim hani
abowwww o da ne
karşimda ki abiiimm
nasil korktum nasil anlatamam.internet cafeden nasil ciktim eve nasil vardim
yemin ederim hatirlamiyorum....
Hanımlar merhaba.
Öyle bişi yaşadım ki inanın ne yapacağımı bilemedim. Part time eleman aranıyor diye bi ilan gördüm, kpssye hazırlanırken boş bi kaç saat bulabilirim diye mail attım.
Adamın dediği 31 yaşındayım mimarım açık konuşayım haftada 2 gün bana arkadaşlık etmeniz karşılığında aylık 2000 lira maaş vericem. Bi de şartlar koymuş yok benden başka kimse olmayacak yok kimse bilmeyecek vs. Böyle bi arayışım yok iş arıyorum erkek arkadaş arasam kariyer sitelerine değil arkadaşlık sitelerine üye olurdum dedim ayrıca sözlüyüm diye de belirttim tekrar mail atmasın ve sorun yaşamayalım erkek arkadaşımla diye. Cevap olarak bir kişi olabilir önemli değil bende evliyim zaten dedi!! Bi de utanmadan ilişkim hakkında erkek arkadaşın seni sevse seninle evlenirdi diye ahkam kesmiş. Dayanamadım her seven evlenseydi karını aldatma girişiminde bulunmazdın diye cevap verdim.
Daha sonra yazmayı kestim ama sürekli beni tanımanı isterdim yok nasılsın vs mailler atıyo. Şimdi napıcamı bilemiyorum mail atmasını nasıl engelleyebilirim hanımlar?
Allah kahretsin ki böylelerini görünce herkese olan güvenim yerle bir oluyo!
ay öldürdün beni gülmekten
ee sonra ne oldu eve gidince seni işletmek istedi dimi yoksa tesadüfen mi oldu :))
Yookkk kiiz ne işletmesi.o da bilmiyor benim oldugumu.
Ama bende ki akla bak sen msn adresim memleketimin ismi ve benim ismim örneğin bursali_ecrin gibi.
Bu kadarmi tesaduf olur.....
Aksam geldi anne bu bugun disari ciktimi? Diyo
bende anneme işaret ettim yook dedi.
.sonra gelmiş mutfakta bana anlatiyo kizi... bende heee öylemi diye dinliyorum.
Bana bir anda demesin mi yoksa o kiz senmisinyok abi benim ne işim olur.
Hem ben bütun gün evdeydimulan bir anda sordu az kalsin yakayi ele verecektim
![]()
aahahaha ay çok şirinsin ya gülmekten kırıldım![]()
aahahaha ay çok şirinsin ya gülmekten kırıldım![]()
Bi film izlemiştim, onu hatırladım şimdi, gerçek bi hikayeymiş. Kız uzun süre bi adamla konuştuktan sonra buluşmaya bi gidiyo ki babasıymış meğerOndan sonra gelsin travma. Çook fenaydı töbe Allahım sen koru oy oy.
Yookkk kiiz ne işletmesi.o da bilmiyor benim oldugumu.
Ama bende ki akla bak sen msn adresim memleketimin ismi ve benim ismim örneğin bursali_ecrin gibi.
Bu kadarmi tesaduf olur.....
Aksam geldi anne bu bugun disari ciktimi? Diyo
bende anneme işaret ettim yook dedi.
.sonra gelmiş mutfakta bana anlatiyo kizi... bende heee öylemi diye dinliyorum.
Bana bir anda demesin mi yoksa o kiz senmisinyok abi benim ne işim olur.
Hem ben bütun gün evdeydimulan bir anda sordu az kalsin yakayi ele verecektim
![]()