• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş başvurusu değil metreslik başvurusu

Şikayet edebilirim evet sonuçta evli olduğu için eşinin duymasını istemez. Kızlar bi de ne fotoğraf gördü ne bişi ya sadece mail üzerinden iki kelime konuşuldu. Kimseye güven olmuyo....

Hanımlar merhaba.

Öyle bişi yaşadım ki inanın ne yapacağımı bilemedim. Part time eleman aranıyor diye bi ilan gördüm, kpssye hazırlanırken boş bi kaç saat bulabilirim diye mail attım.

Adamın dediği 31 yaşındayım mimarım açık konuşayım haftada 2 gün bana arkadaşlık etmeniz karşılığında aylık 2000 lira maaş vericem. Bi de şartlar koymuş yok benden başka kimse olmayacak yok kimse bilmeyecek vs. Böyle bi arayışım yok iş arıyorum erkek arkadaş arasam kariyer sitelerine değil arkadaşlık sitelerine üye olurdum dedim ayrıca sözlüyüm diye de belirttim tekrar mail atmasın ve sorun yaşamayalım erkek arkadaşımla diye. Cevap olarak bir kişi olabilir önemli değil bende evliyim zaten dedi!! Bi de utanmadan ilişkim hakkında erkek arkadaşın seni sevse seninle evlenirdi diye ahkam kesmiş. Dayanamadım her seven evlenseydi karını aldatma girişiminde bulunmazdın diye cevap verdim.

Daha sonra yazmayı kestim ama sürekli beni tanımanı isterdim yok nasılsın vs mailler atıyo. Şimdi napıcamı bilemiyorum mail atmasını nasıl engelleyebilirim hanımlar?

Allah kahretsin ki böylelerini görünce herkese olan güvenim yerle bir oluyo!

Ne cinsler var arkadaş ya .. Ne midesiz rahat geniş insanlar var cidden ..
Aynen bence de engelle spam olarak işaretle sen ..
Ablamın başınada başka birşey gelmişti anlatayım ..
Ablam bankanın önünde bi yaşlı bayan görmüş kadın dolmuş param yok evladım verrmisin demiş ablamda acımış vermiş 5 tl kadına .. Sonra kadın başka birsindende aynı şekilde para isterken görmüş ablam .. Dayanamamş kadının yanına gitmiş siz ne biçim insansınz insanları dolandırmaya utanmıyomusunz çabuk binip dollmuşa uzaklaşn burdan demiş .. Kadında tamam demiş binmiş dolmuşa gitmiş sonra ablamda dolmuşa binmiş yine eve giderken bakmş kadın yolun üstünde biyerde inmiş hala yüzsüzlüğüne devam ediyo .. Kahvenin önünde adamlara para istiyomuş ablam da biraz kaşnmş bence ama inmiş dolmuştan ne kadar utanmaz edepsizsin sen ya demiş kadına .. Kadında atmş paraları ablamın üstüne al ya al paran senin olsun demiş .. Ablamda o.. karı defol git demiş kadına ..
O sırada ablam kadınla tartışırken bi adam gelmiş noluyo burda demiş ablam olayı anlatmş sonra adam da işte boşverin demiş ablam yola devam ederken karşı yoldan bi araba yanaşmış ablamın yanına demin boşverin diyen adammış bu kişi .. Ablama istediğiniz yere kadar bırakablrm isterseniz takılırz birazda demiş ablamda ben evliyim demiş .. Adam da ben de evliyim ya nolcak falan yapmş ..
Ne yüzsüzlüktür ya bu insanlardaki ne genişliktir .. Yemin ederim böylelerini görünce oha be arkadaşım demekten başka bi şaf söyleyemiyorum .
Benim başıma da gelmişti . Bizim mahallede bi adam benden 13 yaş falan büyük sanırım .. yolda sürekli peşimden gelip telefon numaramı istemişti ya diyorum hayır sevgilim var anlamıyomusun hala istemeye dvm etmişti yüzsüz ..
İnsanlar nasıl bu kadar saygısız edepsiz terbisyesiz ahlaksız midesiz olabiliyolar çözemiyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne insanlar var ya.

insanlar uçmuş hepten iğrençleşmişler.

böyle olaylar okudukça insanlardan hepten nefret ediyorum.:47:

Hanımlar merhaba.

Öyle bişi yaşadım ki inanın ne yapacağımı bilemedim. Part time eleman aranıyor diye bi ilan gördüm, kpssye hazırlanırken boş bi kaç saat bulabilirim diye mail attım.

Adamın dediği 31 yaşındayım mimarım açık konuşayım haftada 2 gün bana arkadaşlık etmeniz karşılığında aylık 2000 lira maaş vericem. Bi de şartlar koymuş yok benden başka kimse olmayacak yok kimse bilmeyecek vs. Böyle bi arayışım yok iş arıyorum erkek arkadaş arasam kariyer sitelerine değil arkadaşlık sitelerine üye olurdum dedim ayrıca sözlüyüm diye de belirttim tekrar mail atmasın ve sorun yaşamayalım erkek arkadaşımla diye. Cevap olarak bir kişi olabilir önemli değil bende evliyim zaten dedi!! Bi de utanmadan ilişkim hakkında erkek arkadaşın seni sevse seninle evlenirdi diye ahkam kesmiş. Dayanamadım her seven evlenseydi karını aldatma girişiminde bulunmazdın diye cevap verdim.

Daha sonra yazmayı kestim ama sürekli beni tanımanı isterdim yok nasılsın vs mailler atıyo. Şimdi napıcamı bilemiyorum mail atmasını nasıl engelleyebilirim hanımlar?

Allah kahretsin ki böylelerini görünce herkese olan güvenim yerle bir oluyo!

Silmeyin maillerini, gidin şikayet edin. Niye bekliyorsunuz ki? İş görüşmesi adı altında yapılan bu tacizin cezası var..

Ayrıca niye cevap verip muhattap oluyorsunuz anlamadım? Size ne karısından aldatmasından?
Siz gereğini yapın çekilin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhatap olmayin...
Gonderdigi e-mailleri saklayin...
Kariyer sitesine, isvereni sikayet edin...
Sonra da savciliga basvurun, bu surecle ilgili bilgi alabileceginiz bircok avukat forumu var...
Biz kadinlar, biraz daha yirtik olmayi, hakkimizi savunmayi, boyle seyleri o mahlukatlarin yanina birakmamayi ogrenmemiz lazim...

Insanları çözemiyorum :47::47::47:

merak etme benimde basima geldi boyle olaylar. adamin biri ilan vermisti nette gayet duzgundu mesela ozaan yeni yeni netten
is basvurusu yapiyorum adam resimli cv istedi gonderdim sonra fark ettimki adam diger ilanlarinda kendine once kadin ariyor bekar sonra evli cift ariyor anladinin
ne pislik oldugunu benim kafa dank etti hemen meilinin sifresini kirdim resmimi sildim ama bir raraftabda korkuyorum
sikayet ederse diye sonra dedimki icimden sıkarsa sikayer etsin o meil oyke bende jaldi geride almadi serefsiz simdi ne onu ne adresini hatirlamiyorum
birde lisede staj icin gittigim bir yerde ki oeaya anbemle gitmistim yas ufak ozaman annem yanimdayken duzgunce konusmalar sonra tek basina konusmamiz
lazim deyip yaliz kalinca ahlaksiz teklifler birde ustune bunlar aramizda kalacak annene soylemeyeceksin demesi ben ybirde soylemeyim diye pesime asistanini takmasi gibi bir anim
var benimde birde su isvilanlarinda su isverenlere cok gicik oluyorum
soruyorlarki resmin varmi yok diyorum gorusmeye gelince gorursunuz diyorum laftan anlamiyorlar tavi amac eleman bulnak degil metres bulmak

yok artık ya!
neyin kafası bu! ben olsam savcılığa şikayette bulunurdum ..
Aslında var ya tamam diyeceksin, bir yere randevu vereceksin, yanında 4-5 adam götürüp bi güzel ağzını burnunu kırdıracaksın böylelerinin..

Son düzenleme:

Adam sevgili bulma siteleriyle, iş sitelerini karıştırmış.
Yazık adamcağıza üzüldüm şimdi,demek ki gözü tam görmüyor....
:ssz:

Öncelikle adama iyi laf sokmuşsun aferin! Demiş ya sevse seninle evlenirdi diye,bu cümlesine karşılık verdiğin cevap tam bir kapak olmuş ...

Okuyunca iğrendim.Ve aynı sen gibi bu tür şeyleri gördükçe hiçbir güvenim kalmıyor,özellikle erkeklere..Bu tür şeyleri okudukça onlardan bir milyon kez daha nefret ediyorum.Şimdi maillerini engellemekle uğraşmak boş çaba,cevap vermezsin olur biter.Ama böyle bir haddini bilmeze haddi bildirilmeli.Afedersin ama bu adam kendine resmen eskort arıyor.Mailine karşılık eskort sitelerinin listesini atsan iyi bir espri olur aslında.Tabi daha ciddi bir şeyle haddi bildirilmeli bu aç köpeğin.

Back
X