- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Şu an çalıştığım işyeri bana başvurudan 2 hafta sonra dönüş yaptı. 2.5 yıldır çalışıyorumMerhaba.
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü bir mülakata katıldım. Acıkcası görüştüğüm bölüm müdürü cv yi beğendiğini iletti beni bekleyen iş akışı hakkında bilgilendirdi, gayet sohbet havasında geçen olumlu sayılabilecek bir görüşmeydi.
Eğer olumlu olsaydı şuan insan kaynakları tarafından görüşmeye davet ediliyor olacaktım ancak herhangi bir dönüş olmalı olumlu olumsuz anlamda.
Bugun benim başvuru yapmış olduğum site hariç ekstra farklı bi sitede benim başvuruda bulunduğum pozisyon için yeni ilan açıldığını gördüm. İk ile görüştüm süreç devam ediyor dedi. Bu işe o kadar ihtiyacım var ki evim kira geçiremiyorum benim için büyük bir fırsat olacaktı ancak olumsuz olduğunu düşünüyorum. Bir kaç gün içerisinde olumlu olsaydı mutlaka dönüş yapıyorlar diyebiliyorum. İstihare yaptım güzel şeyler gördüm daha önce hiç yapmama ve acıkcası biraz tırsmama rağmen :) Aceleci mi davranıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum sadece cok endişeliyim ihtiyacım var
Ama siz tüm süreci tamamladıktan sonra 2 hafta beklediniz değil mi?Şu an çalıştığım işyeri bana başvurudan 2 hafta sonra dönüş yaptı. 2.5 yıldır çalışıyorum
Hayır başvuru yaptım 2 hafta sonra aradılar. Görüştük sonra da 10 gün sonra döndülerAma siz tüm süreci tamamladıktan sonra 2 hafta beklediniz değil mi?
Benim daha ilk adımım. Bölüm yöneticisi ile görüştüm. İk süreci 2. Adım olacaktı henüz o aşamaya gelemeden elendim sanırım
Bazen iş yerleri acil durumda elimizde başvurular olsun diye ilan çıkıyorlar.Merhaba.
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü bir mülakata katıldım. Acıkcası görüştüğüm bölüm müdürü cv yi beğendiğini iletti beni bekleyen iş akışı hakkında bilgilendirdi, gayet sohbet havasında geçen olumlu sayılabilecek bir görüşmeydi.
Eğer olumlu olsaydı şuan insan kaynakları tarafından görüşmeye davet ediliyor olacaktım ancak herhangi bir dönüş olmalı olumlu olumsuz anlamda.
Bugun benim başvuru yapmış olduğum site hariç ekstra farklı bi sitede benim başvuruda bulunduğum pozisyon için yeni ilan açıldığını gördüm. İk ile görüştüm süreç devam ediyor dedi. Bu işe o kadar ihtiyacım var ki evim kira geçiremiyorum benim için büyük bir fırsat olacaktı ancak olumsuz olduğunu düşünüyorum. Bir kaç gün içerisinde olumlu olsaydı mutlaka dönüş yapıyorlar diyebiliyorum. İstihare yaptım güzel şeyler gördüm daha önce hiç yapmama ve acıkcası biraz tırsmama rağmen :) Aceleci mi davranıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum sadece cok endişeliyim ihtiyacım var
Anladım bi umut ışığı oldu bende teşekkür ederimHayır başvuru yaptım 2 hafta sonra aradılar. Görüştük sonra da 10 gün sonra döndüler
Evet kurumsal bi yer üst düzey sayılabilecek bi tanıdığımız var ancak konuyu ona taşımak ne derece doğru olur onu bilmiyorumKurumsal bir yerse uzun sürebiliyor
İk , bölüm müdürü sonra patron vs
O yüzden endişe etmeyin ama başka yerlere de basvuru yapın.
Evet büyük bi firma, yeniden ilan açması beni cok düşündürdügenellikle büyük firmaların işe alım süreci bir ayı bile buluyor eşim bir firma ile üçüncü görüşmesini yaptı bir ayı geçmiştir süreci
Ne mutlu ki sizi farklı bi firma aramıs bende hiiiç yok. Cok umutsuzumBaşvurduğum bir yer 3 ayrı görüşme yaptırmıştı ve aralarında çok fazla süre vardı , elendiğimi düşünüyordum .1 aydan fazla sürmüştü süreç en sonunda aradılar olumlu dönüş için ama ben artık başka bir yerle anlaşmıştım
Başvurduğum bir yer 3 ayrı görüşme yaptırmıştı ve aralarında çok fazla süre vardı , elendiğimi düşünüyordum .1 aydan fazla sürmüştü süreç en sonunda aradılar olumlu dönüş için ama ben artık başka bir yerle anlaşmıştım bile
Amin cok teşekkür ederim üst düzey bi tanıdığımız var ama konuyu ona taşımak istemiyorum bilmiyorum emin değilimBazen iş yerleri acil durumda elimizde başvurular olsun diye ilan çıkıyorlar.
Sizin başvurunuz inşallah hayırlı olsun
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Yeniden ilan açmış olmaları bana şunu düşündürüyor, mülakat iyi geçti beğendiler ama belki daha sağlam adaylar bulabiliriz erken davranmayalım diye tekrar ilan açıp cv, aday topluyolar bence. Büyük bir firma değilde en en geç 2 hafta sürmesi lazım
Evet kesinlikle, şükür bi işim var ama sallantıda. İnanılmaz işten çıkarım var şirkette ve acıkcası enflasyonun altında ezilmekle kalmadık cok cok kötü durumdayız firma ve çalışanlar olarak.Hiç kafanıza takmayın. Şimdiki işverenler alay eder gibi davranıyor. 2 kere çağırıyorlar işe almıyorlar. Mülakat güzel geçiyor ama devamında ses çıkmıyor vs. Neler yaşadım gördüm bir bilseniz. En iyisi haber çıksın çıkmasın devamlı firmalara özgeçmiş yollamak. Elden başka bir şey gelmiyor
İşi garantiye almak için başka şirketlere de başvururdum benEvet kesinlikle, şükür bi işim var ama sallantıda. İnanılmaz işten çıkarım var şirkette ve acıkcası enflasyonun altında ezilmekle kalmadık cok cok kötü durumdayız firma ve çalışanlar olarak.
Başvuruyorumda dönüş yapan yok ne yazıkkiİşi garantiye almak için başka şirketlere de başvururdum ben
araya birilerini sokmak torpil oluyorEvet kurumsal bi yer üst düzey sayılabilecek bi tanıdığımız var ancak konuyu ona taşımak ne derece doğru olur onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?