- 24 Ağustos 2018
- 4.295
- 10.955
- 208
Birde size soyle soyluyeyim online diyetisyenler suan cok iyi kazaniyor ama sizin is tecrubeniz olmadgi icin ben olsam soyle yapardim sonucta diplomaniz var basarili oldugunuzada inaniyorumm. Suan tecrubeli klinigi olan diyetisyenler onlinede 400 civari aliyorsa bence siz simdilik 250 lira tutarinda baslayin. Yabi ortalama fiyatlari soyluyorum. En azindan bir cok kisi basvurur bir kanal acailirsiniz kendinize. Takipcide kasarsiniz. Bu isler nasil oluyo bilmiyorum kanal filan nasil acilir ama burdaki arkaaslar birine daha boyle tavsiye vermisti.uzulme gecici zamanlar insallah bunlar6 aydır üniversiteden mezun oldum.Birçok yere başvuru yaptım olumlu dönüş olmadı malesef.KPSS puanım da düşük geldi.Diyetisyenim.Klinik açmak da istiyorum ama pandemi sürecinde riskli bir girişimcilik olur biraz özel sektörde çalışıp sonrasinda açmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Amcamın birkaç hastaneden yakın arkadaşları varmış.CV'mi verdi onlara.Panik yapma sabret diyor ama bilemiyorum. Pandemi de kötü etkiledi zaten.Sizce sabırsızlık mı ediyorum?
Ne tavsiye edersiniz?bir sonraki KPSS iki yılda bir.2022de olacak ona çalışsam daha cok var