- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
:26: arkadaşlar çok sıkıntılıyım bi akıl verin
1 - evliyim bebek düşünüyorum ama kocam düzensiz para kazanıyor nerdeyse kazanmıyor hatta başka işyerinede geçiremiyorum
2 - okudum ancak yinede gönlümce iş bulamadım bulduklarımda kötü çıktı malesef
3 - annem dahil herkes bana diplomalı ev hanımı oldun , sen zorluğa zaten gelemiyosun gibi canımı yakıcı şeyler söylüyorlar
canım yanıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi ... :26:
Gönlünce bir iş bulmak istiyorsan üniversite diploması ile yetinmemelisin.
Onbinlerce diplomalı işsiz var çünkü bu ülkede.
Mesleğin ne bilemiyorum ama sana faydası olacak kurslara gidebilirsin (yabancı dil,bilgisayar..vs)
Yüksek lisans yapabilirsin, veya KPSS ye hazırlanabilşrsin.
Böylelikle çalışmasanda kendine yatırım yaparsın.
kpss yide deneedim oda olmadı sanırım çabukda yılıyorum daha dogrusu olumsuz yaşadıgım şeyler beni çok ürkütüyor içten içe sanırım :18:
Ama evdesin, çocuğunda yok henüz, şuan çok müsaitsin birşeyler yapmak için.
KPSS ye önlisanstan gir , veya halk eğitimin kurslarına yazıl, çok cüzzi bir ücretle iş ararken sana artı puan kazandıracak bir kaç sertifika edin.
Ne mezunusun?, sakıncası yoksa tabii,
kosgeb ismek vs hep yaptım üni mezunuyum. önlisanstı açıktan lisans oldu. aslında kendi yagımdada olsa beni kavuracak bir dukkan açmak çok istiyorum
Sen bilirsin tabii, ama ticaret zor iş.
Ben yeni mezun olduğumda heveslenmiştim o işe, bir mağaza açtım ve 1 yılda 50 milyar zararla kapatmak zorunda kaldım, o yüzden hiç sıcak bakamıyorum o işlere, en güzeli belli bir maaşının olması, risksiz iş.
Senin yerinde olsam KPSS ye hazırlanmaya devam ederdim.
Hakkında hayırlısı olsun.
uuu 50 bin zarar.......... çok büyük çapta bir işyeri mi oldu ki acaba ... geçmiş olsun ama eminimki denediginniz için gönül rahatlııgınız vardır
Bir markanın şubesini açmıştım,mağaza işlek bir yerde olacak, 80 metrekare olacak, sezonluk şukadar kıyafet alacaksın gibi şartları sağlarken epey zarar etmişim.
Zor iş gerçekten tavsiye etmem.
o psikolojiyi nasıl atlattınız
kpss yide deneedim oda olmadı sanırım çabukda yılıyorum daha dogrusu olumsuz yaşadıgım şeyler beni çok ürkütüyor içten içe sanırım :18:
Kendimi okumaya verdim
Zaten yükseklisans yapıyordum, ders çalışmaya devam
Sizin açmak istediğiniz dükkan ne üzerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?