• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İs bulamiyorum ailem cok baski yapiyor

pandask

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
38
8
6
31
Temmuz ayinda mezun oldum 4yillik Bankacılık ve finans bolumunu bitirdim benim hayalim hep okudugum bolumde calismakti bankada is bulabilmekti. Ama yok olmuyor bulamiyorum en kotu eylulde calismaya baslarim diyordum hala bulamadim. Baska sektorden birsuru is e basvurdum donus olmadi. Hergun is bakiyorum internetten ailem bunu gormuyor tabi. Babam ozellikle calis artik calis is bul diye yirtti kendini herkes biryerlere giriyor sen nasil bulamiyorsun diye beni azarliyo. Tv de bisey izlerken bile kiz calismiyorum diyo tabi bos bos oturmak guzel isinize oyle geliyo diye alttan alttan laf sokuyo cok zoruma gidiyo. Hic cevrem yok yardimci olucak kimse yok is bulmam konusunda. Bende calismak istiyorum ama bulamiyorum donmuyo kimse:( nolur benim icin dua edin kizlar :KK42::KK42::KK61::KK61:

Çok zor çok allah yardimcin olsun ya bilirim o hissi insanda güven falan kalmıyor oan bankaların alımlarini takip ediyorsundur başvur hep.

Banka snavlarına giriyor musunuz? Yanılmıyorsam eylülde halkbank geçen ay iş bankası sınav açtı. Takip ediyor musunuz bunları?
İs bankasi bulundugum ilde sinav acmadi maalesef:( halk bankasina girdim ama mufettis yardımcılığıydı benim dusundugum bir pozisyon degildi ve sinavda da ingilizce olmasi dolayisiyla basarili olamadim:( her gun bakiyorum sinav varmi diye ama bulundugum ilde acilmiyo istanbulda yasasaydim bir bankaya girmistim simdiye diyorum bazen:(

Hangi sehirdesin? Bulunduğun şehirde is yoksa mecbur şehir dışına gideceksin. Piyasa çok kötü, kalifiye eleman için iş yok. İşten cikartmalar arttı. Baban ülke ekonomisinden bi haber galiba.
Bu arada dil öğrenmeye bak. Artık yabancı dil istenmeyen meslek kalmadı gibi.

İs bankasi bulundugum ilde sinav acmadi maalesef:KK43: halk bankasina girdim ama mufettis yardımcılığıydı benim dusundugum bir pozisyon degildi ve sinavda da ingilizce olmasi dolayisiyla basarili olamadim:KK43: her gun bakiyorum sinav varmi diye ama bulundugum ilde acilmiyo istanbulda yasasaydim bir bankaya girmistim simdiye diyorum bazen:KK43:

O zaman şehir değiştireceksiniz. Doğduğunuz yer değil doyduğunuz yer demişler.

Hangi sehirdesin? Bulunduğun şehirde is yoksa mecbur şehir dışına gideceksin. Piyasa çok kötü, kalifiye eleman için iş yok. İşten cikartmalar arttı. Baban ülke ekonomisinden bi haber galiba.
kesinlikle katılıyorum
ben de iş bulamıyorum ve çevremdeki arkadaşlar işten çıkarmalar olduğunu piyasanın şuan benim mesleğim açısından kötü olduğunu söylüyor..zor yani işimiz :)

Bursadayım. Evet bankalar suan kuculmeye gidiyorlar sube kapatiyorlar sinav acmiyorlar. Cok kotu bir donemde mezun oldum:(

Allah yardımcın olsun ben de kaç yıl aradım olmadı baktım olmuyo vazgeçtim napalım herşey kısmet bu arada istanbulda olsan evet belki kolay iş bulurdun ama inan oranın da yaşam şartları çok zor ben babanın tavrına pek anlam veremedim doğrusu

bende iş bulamadım çalışmıyorum şuan ama asla kafama kakmıyor ailem

benim babam geçen şey dedi '' baba yaa işsizim yok mu hiç bişey bana göre diye takılıyorum, babamdan gelen cvp ; napcan işi otur evinde işte '' :KK70::KK70::KK70: hepsi bi tuhaf ya
bende bazı yerlerde ilan görüyorum babama söylüyorum orası güzel değil çalışılacak yer değil sana çalış diyende yok diyor

aynen bu sorunları 2 yıl bouynca yaşadım, babam işsizliğimden heplafsokardı, işe girdim yine laf soktu, evlenmemi istedi vs ama ben sosyal fobiktim nasıl evlenecektim?hikayenn devamı şöyle oldu:girdim kpss ye birdoğu iline atandım ve 1,5yıloradayalnız yaşadım, sonrasında çocuk yapmam evlenmem gerek dedim ve mutsuz bir evlilik yaptım, bir çocuğum oldu, sonra tayin aldım, tayinolduğum ilde iş koşullarım ağır ve ücretsiz izindeyim şu an.
babamın bana kötü ilahi planın bir parçası idi, evlenmemveçocuğumun olması gerekiyordu.böyle düşünüyorum.hayatta hiçbirşey sebepsiz değil, belki de babanın öyle davrnaması iyi şeylere sebep olur, ve de unu unutma her ne olursa olsun hiçbir canlı çocuğunun kötülüğünü istemez, evlat sahibi olunca anlıyo insan, olgunluk yap onu anla ve hoş gör, inan üzüldüğünden yapıyordur, tabikipsikikolojikşiddeti savunmuyorumama sonuçta baba ve babalar her zaman haklıdır, haklıolmadıklarında da ilkmadde uygulanır :))))

Allah yardımcımız olsun ,Ben de 7 ay olmuş,işsizim.
Piyasa gerçekten kötü.Şakası yok artık.
İnşallah yakında Allah bize de hayırlı iş kapıları açar.
Amin.

Back
X