Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rızkı Allah verir, kısmetinse alırsın, dua mutlaka et ve eğer işsiziliğin uzun sürecekse açıktan oku yada bir sertifika vs alBu hafta ici sagolsun erkek arkadaşım bir tanidigi arayiciligiyla benim icin bir is ayarlamaya gidicek konusucak dua edin olsun lutfen benim dualarim kabul olmuyor sanirim![]()
babana de sana iş bulsun madem. sanki tr cok refah seviyesi yüksek işsizlik oranı düsük bir ülkede.Temmuz ayinda mezun oldum 4yillik Bankacılık ve finans bolumunu bitirdim benim hayalim hep okudugum bolumde calismakti bankada is bulabilmekti. Ama yok olmuyor bulamiyorum en kotu eylulde calismaya baslarim diyordum hala bulamadim. Baska sektorden birsuru is e basvurdum donus olmadi. Hergun is bakiyorum internetten ailem bunu gormuyor tabi. Babam ozellikle calis artik calis is bul diye yirtti kendini herkes biryerlere giriyor sen nasil bulamiyorsun diye beni azarliyo. Tv de bisey izlerken bile kiz calismiyorum diyo tabi bos bos oturmak guzel isinize oyle geliyo diye alttan alttan laf sokuyo cok zoruma gidiyo. Hic cevrem yok yardimci olucak kimse yok is bulmam konusunda. Bende calismak istiyorum ama bulamiyorum donmuyo kimsenolur benim icin dua edin kizlar
![]()
İs bankasi bulundugum ilde sinav acmadi maalesefhalk bankasina girdim ama mufettis yardımcılığıydı benim dusundugum bir pozisyon degildi ve sinavda da ingilizce olmasi dolayisiyla basarili olamadim
her gun bakiyorum sinav varmi diye ama bulundugum ilde acilmiyo istanbulda yasasaydim bir bankaya girmistim simdiye diyorum bazen
![]()
Cahillikten. Ülkeyi toz pembe görmek başlı başına bir cehalet. En acı olanı da en fazla işsizin üniversite yeni mezunları olması. Bu insanları bazı marketler asgari ücretle markete kasiyer olarak bile almak istemiyor işe göre fazla nitelikli oldukları için. Bakın size belki de bildiğiniz birşey söyleyeceğim. Özellikle yeni mezun olanlar için banka sınavları oluyor, müfettiş yardımcılığı, uzman yardımcılığı gibi güzel pozisyonlar.Ne kadar çok işsiz var ya.peki turkiyenin halini toz pembe gören insanlar neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum
Bursadayım. Evet bankalar suan kuculmeye gidiyorlar sube kapatiyorlar sinav acmiyorlar. Cok kotu bir donemde mezun oldum![]()
İs bankasi bulundugum ilde sinav acmadi maalesefhalk bankasina girdim ama mufettis yardımcılığıydı benim dusundugum bir pozisyon degildi ve sinavda da ingilizce olmasi dolayisiyla basarili olamadim
her gun bakiyorum sinav varmi diye ama bulundugum ilde acilmiyo istanbulda yasasaydim bir bankaya girmistim simdiye diyorum bazen
![]()