nasip diye telkin vermeye geldim.
eger hakkınızda hayrlı olanı istiyorsanız ki dua ile iş kapısı aralansın istediginizi düşündüm
merak etmeyin dogru yer dogru zamanda bulursunuz
Değil tabii ki de. Suç memleketin ekonomik düzeninin
Bulduklarımızdan da çok memnun kalamıyoruz , piyasa kötü malesef
ben de işten ayrıldım. 22 şubat son mesaim olacak. arıyorum şu an daha görüşmeye çağıran olmadı.
sorun sizde değil piyasa berbat
Merhaba,
Toplamda 8 yildir is hayatindayim, Eylul ayinda 6 yildir calistigim sirketten haklarimi alip ayrildim, cikardilar yani.O zamandan beridir aktif is arayisim devam ediyor, pek cok firmaya(start-up'lardan kurumsal koklu firmalara kadar) gorusmeye gittim, ikinci ucuncu gorusmeler oldu, CEO'larla bile gorustum, tam bu is oldu artik diyorum pat diye olumsuz yanit geliyor.Yuksek lisans mezunuyum, dilim var, ucuk maas da istemiyorum ama olmuyor iste bir turlu.
Esim sen kendini pazarlayamiyorsun diyor ama katilmiyorum, oyle olmasam ust duzey yoneticilere kadar cikarmazlar diye dusunuyorum.Yanit bekledigim bir firma daha var, o da olmazsa artik bilmiyorum birakirim herhalde is aramayi...
Yasim 32, en verimli donemimde evde oturuyorum.Cocuk da dusunmuyorum henuz.Kursa da gittim, aktivite de yaptim ama nereye kadar...Her gun saatlerce kitap okuyorum.Hava da soguk zaten cikilmiyor disari bu aralar.
Dualara, esmalara bile sardim bir ara, surekli elimde tesbih, zikirmatikle falan geziyordum...Cok daraldim, is bulabilecek miyim ben acaba?
Meslek dalınız nedir?
Şu an piyasa ciddi daralma durumunda. Kimse işçi almıyor hatta olanı çıkarmaya çalışıyor.
Maalesef olanlar da az maaşa insan çalıştırma derdinde..
Umarım iş bulursunuz..
bazen olmayan şeylerde bizim bilmediğimiz hayırlar oluyor. herkes farklı farklı konulardan sınanıyor hayatta. bende işimden nefret ediyorum, ve yalnızım :)
bende zamanında çok iş aradım, bir çok yer olmadı iyi ki de olmamış sonra yaşayacaklarım çok daha kötüymüş. şuanki işimden de korkaklık yaparak ayrılmadım ve mutsuzum.
Olmayan yerlere ben de nasip degilmis seklinde yaklasiyorum ama dedigim gibi bu bir yere kadar teselli ediyor
AA ayrıldın mı sen kaptan ?ben de işten ayrıldım. 22 şubat son mesaim olacak. arıyorum şu an daha görüşmeye çağıran olmadı.
evet ayrıldım ya bir hafta önce filan bildirdim. haftaya cuma son mesai. hayırlısı :)AA ayrıldın mı sen kaptan ?
Konuşmuştuk seninle.
Hayırlısı :)evet ayrıldım ya bir hafta önce filan bildirdim. haftaya cuma son mesai. hayırlısı :)
Sorun sizde değil.
Memleketin durumu çok çok kötü.
Umudunuzu kaybetmeyin.
Sınavlara hazırlanan KPSS vb.
Bölümünüz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?