- 1 Ocak 2017
- 764
- 289
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Öncelikle geçmiş olsun, bende de panik atak ve anksiyete var ve antidepresan kullanıyorum.İyi geceler herkese. Ben 27 yaşındayım 2 tane önlisans diplomam var. Uzun süredir iş arıyorum. Fabrika vs başvurduğumda vasıflı görüp almıyorlar. Kendi bölümlerimde tecrübe arıyor. Her gün bir sürü ilana başvuruyorum. Belimde ileri derece fıtık ve boyun düzleşmesi var bu yüzden ağır işlerdede çalışamıyorum. Zaten zor dönemlerden geçiyorum. Antidepresan kullanıyorum panik atak anksiyete hastasıyım. İş bulamadıkça iyice psikolojim bozuluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
O kadar çok okuyan var ki bu bölümü. Birde iki tane okuyup bir şey olamayınca insan alay konusu oluyor. Daha kaç tane okuyacaksın buda okumaktan sıkılmadı sanki okudunda bişeye yaradı gibi şeyler duymaktan yoruldum artıkHazır önlisans mezunuyken bir yandan da AOF den tıbbı sekreterlik okuyun, illaki iş bulursunuz, ki ara ara atamalar oluyor bir tanıdığım 64 puanla 35 yaşında atandı bu bölümden
Geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende aynı süreçten geçtim hatta geçiyorum. Sans işi mi elimizi attığımız yer kuruyor mu bizde mi iş yok anlayamıyorum bazen. Alakası olmayan yere başvuru yapınca tecrübe istiyorlar tecrübe olan yere başvurunca ya dönüş olmuyor ya çağırıyorlar devamı gelmiyor. İş konusu çok sıkıntı bu devirde. Hele ki okuyup işsiz kalmissan ekstra bir yük insana. İnsanların o soruları boşa okumussun gibi tavırları bakışları falan ben artık o kada bıkmıştım ki bı sure çevrene mesafe koymuştum .. Allah yardımcın olsun inşallah sana uygun biseyler çıkar karşınaİyi geceler herkese. Ben 27 yaşındayım 2 tane önlisans diplomam var. Uzun süredir iş arıyorum. Fabrika vs başvurduğumda vasıflı görüp almıyorlar. Kendi bölümlerimde tecrübe arıyor. Her gün bir sürü ilana başvuruyorum. Belimde ileri derece fıtık ve boyun düzleşmesi var bu yüzden ağır işlerdede çalışamıyorum. Zaten zor dönemlerden geçiyorum. Antidepresan kullanıyorum panik atak anksiyete hastasıyım. İş bulamadıkça iyice psikolojim bozuluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
MerhabaÖncelikle geçmiş olsun, bende de panik atak ve anksiyete var ve antidepresan kullanıyorum.
Uzun zamandır bende işsizim ve son zamanlarda hiç iş ilanlarına yaptığım başvurulara geri dönüş yok. Özellikle son üç haftadır böyle.
Seçimden dolayı olduğunu düşünüyorum.
Piyasada herkes seçimi bekliyor.
Kullandığınız ilaç işe yaramıyor mu? Bana son reçete edilen ilaç müthiş iyi geldi, belki doktorunuz ile gorusmelisiniz. Yoksa depresyon sıkıntılı bir süreç
O kadar çok okuyan var ki bu bölümü. Birde iki tane okuyup bir şey olamayınca insan alay konusu oluyor. Daha kaç tane okuyacaksın buda okumaktan sıkılmadı sanki okudunda bişeye yaradı gibi şeyler duymaktan yoruldum artık
Merhaba, kimseye söylemeyin okuduğunuzu. Ben istanbul üni nin. açık öğretiminde çocuk gelişimi okuyorum. Bu yıl 3.sınıfı bitiriyorum daha şimdi söyledim okuduğumu. 35 yaşındayım bu arada. Sizde arkadaşın bahsettiği bölümü yada iş sahası geniş bir bölümü okurken bu arada iş başvurularına başvurmaya devam edebilirsiniz. Veya kpssye her yıl kazanana kadar hazırlanabilirsiniz. Tabi bu arada iş bulursanız hem okuyup hem çalışabilirsiniz. Söylemesi kolay biliyorum ama yapacak bişey de yok gibi. İş başvurularının kararı karşı tarafta bitiyor sonuçta.O kadar çok okuyan var ki bu bölümü. Birde iki tane okuyup bir şey olamayınca insan alay konusu oluyor. Daha kaç tane okuyacaksın buda okumaktan sıkılmadı sanki okudunda bişeye yaradı gibi şeyler duymaktan yoruldum artık
Ne mezunusunuz?En kısa zamanda Allah gönlüne göre versin
Seninle aynı durumdayım. Mezun olalı 5 sene oluyor başvuru yapmadığım yer kalmadı, sınava girdim o da olmadı, elimi nereye atsam olmuyor. Özel kurumlar tecrübe istiyor çalışmadan da tecrübe kazanılmıyor ben de çıkmazdayımm
Tıbbi sekreterlere seçim öncesi böyle bir güzellik yapıldı. Eskiden ataması çok düşüktü. Bundan sonrası yine böyle yüksek atamalar yapılır mı ki?Hazır önlisans mezunuyken bir yandan da AOF den tıbbı sekreterlik okuyun, illaki iş bulursunuz, ki ara ara atamalar oluyor bir tanıdığım 64 puanla 35 yaşında atandı bu bölümden
Ah canım. Psikolojin daha da etkilenmesin diye baristalık, kasiyerlik tarzı(aktarlarda özellikle) işlere başvurup orda çalışırken alttan kendi alanında iş aramak da mantıklı olabilir. Hem para kazanırsın hem de psikolojine iyi gelir daha da kötü olmaz.İyi geceler herkese. Ben 27 yaşındayım 2 tane önlisans diplomam var. Uzun süredir iş arıyorum. Fabrika vs başvurduğumda vasıflı görüp almıyorlar. Kendi bölümlerimde tecrübe arıyor. Her gün bir sürü ilana başvuruyorum. Belimde ileri derece fıtık ve boyun düzleşmesi var bu yüzden ağır işlerdede çalışamıyorum. Zaten zor dönemlerden geçiyorum. Antidepresan kullanıyorum panik atak anksiyete hastasıyım. İş bulamadıkça iyice psikolojim bozuluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Tıbbi sekreterlere seçim öncesi böyle bir güzellik yapıldı. Eskiden ataması çok düşüktü. Bundan sonrası yine böyle yüksek atamalar yapılır mı ki?
Türkçe öğretmenliği mezunuyum.Ne mezunusunuz?
Çocuk gelişimi lisans okumayı düşünmez misin? Daha uzun süreli bir plan ama daha sonra formasyon da alırsan iş bulma olasılığın çok artar.O kadar çok okuyan var ki bu bölümü. Birde iki tane okuyup bir şey olamayınca insan alay konusu oluyor. Daha kaç tane okuyacaksın buda okumaktan sıkılmadı sanki okudunda bişeye yaradı gibi şeyler duymaktan yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?