İş bulamıyorum

Kesinlikle çok doğru tespit

Ben bile hukuki konulara baktigimi bilirim 20 yasindayken bir avukat yaninda cay ve telefona bakiyordum hukuki dosyalara aşinayim evet hukuksal yazismalar günlük oluyor biliyorum :) bir yazismayi geciktirmisiz mudurden ne laf yedim halbuki il müdürlüğü bu kadar sorun etmemisti. Geciktirme sebebi de cay icemeyecek yemek yiyemeyecek kadar sıklıkta vatandas yogunlugu olmasiydi tek basima herkese yetişmeye çalışmaktan yazilari unutmustum.

Ortalama bir insan hangi şakayı kime, nerede yapacağını anlayabilir ya. Sosyal zekası çok düşük olmadıkça herkes anlayabilir. İş arıyorum, zorluk çekiyorum diyen birinin konusuna "iş piş ağzıma düş ahaha" diye şaka yapıp gülmesini bekleyemezsiniz. Bu şakayı size yapabilirdik mesela, çünkü hiç işle ilginiz olmamış belli ki.

Hamile kalmaya çalışan kadınların konularına "Allah'ın bir bildiği var ki vermiyor" ya da " rahmin bozuk demek ki" yazarsınız bu mantıkla. Gülmeyince de mizah anlayışınız yok diye saldırırsınız.

Benim bir hukukçu arkadaşım bütün kamu sınavlarına girdi. Hakim savcılık olmadı icra müdür yardımcılığı oldu hemen mülakat 1 hafta sonra atandı işine başladı trakyada güzel bir ilde maaşı da hakim savcılar kadar olmasa da iyi. Mülakatı da hakim savcılık mülakatı gibi değil. Düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…