- 25 Ağustos 2014
- 20.934
- 49.955
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kız kadın neyi karıştırsın, hem seni karıştırmak mümkün mü?Eski mesajlarıma baktım.Ben pek mesaj silmem Jane Doe adında biriyle yazismadim.Karistiriyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kadın neyi karıştırsın, hem seni karıştırmak mümkün mü?Eski mesajlarıma baktım.Ben pek mesaj silmem Jane Doe adında biriyle yazismadim.Karistiriyorsunuz.
Özel mesaj değil zaten. Konularında neyse, al bak dinle bi dahaBana şarkı gönderen olmadı.Karistirmis olabilirsin.
Dinle, bu şarkım sana dinle?Özel mesaj değil zaten. Konularında neyse, al bak dinle bi daha
Konu Mesajı 'Bazı İnsanlar Neden Böyle ?' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/bazi-insanlar-neden-boyle.1410848/post-75222122
Bu nur'un yerine geçirilen yossi kohen. Gerçek nur ciddiydi. Bu kadar gülmezdi...Bu kadar gülecek ne vardı
Neye güldüğünü kendi de bilmiyor bence, direkt Nur, teorini çürütüyorum.Bu nur'un yerine geçirilen yossi kohen. Gerçek nur ciddiydi. Bu kadar gülmezdi...
Kırdın kalbimi, gel al gönlümüDinle, bu şarkım sana dinle?
Mesajlarınızı gördüm, aboo, resmen seni silmiş hayatından, hafızasındanKırdın kalbimi, gel al gönlümü
Ken'in barbie'si olduktan sonra bi haller olduNeye güldüğünü kendi de bilmiyor bence, direkt Nur, teorini çürütüyorum.
Yeniden tanışıcaz sanırımMesajlarınızı gördüm, aboo, resmen seni silmiş hayatından, hafızasından![]()
Bana şarkı gönderen olmadı.Karistirmis olabilirsin.
o artık kk ünlüsü. Seni beni beğenir mi?Ken'in barbie'si olduktan sonra bi haller oldu![]()
Nuran demenizden bıktım.o artık kk ünlüsü. Seni beni beğenir mi?
Az önceki yorumda gulmedigimi yazmışsınız da.Ben çok neşeli bir insanım normalde.Sadece bir senem stresli geçti o kadar.Nuran demenizden bıktım.
Herkeşler ünlü olmuş bi biz kıramadık şu garibanlığın belinio artık kk ünlüsü. Seni beni beğenir mi?
Kenin barbisi diyeceksiniz. AfsgagsNuran demenizden bıktım.
Şimdi Kedi Gibi dinliyorum.Niye daha güzel şarkı armağan etmedin bana ya.Yeniden tanışıcaz sanır
Şuna beş dakika güldüm ya, gözümden yaş geldi.Venassa daha iyiama nilu12 efsane bebek uyurken kapıyı çarpıp diyor ki bebeklerin duyu organları yok
Kalite kontrolFabrikada ne iş yapıyorsunuz
İş bulmak demek, biri bana para versin iliğime kadar sömürsün değil.İş bulmak zor değil sen iş beğenmiyorsun. Oturmuş hayırlısını bekliyorsun. Tek markette çalışan siz değilsiniz
Belki siz biliyorsunuz tek tuk cikar. Ama turkiye geneli dil bilmiyor bunu kabul etmekte zorlaniyorsunuz. ayrica herkes neden saldiriyor anlamiyorum :) Hrrhangi bir taksiye bin hicbir taksici dil bilmez. Turk erkeklerini hergun burda okuyoruz ya ilgisiz ya aldatir ya da cinayet isler. Kadinlar da sadece dizi film ulke geneli boyle. Sonra da senndil bilmekten baska ne biliyorsun deyip kucumserler. Iyiki avrupada yetismisim ya en azinda turkiyede cok para kazanabiliyoruzNasıl az kız? İki yabancı dilim var. Kardeşim almanca ingilizce İspanyolca biliyor. Gelinimiz almanca ingilizce. Eski eşim ingilizce İspanyolca. Kızım almanca ve ingilizce anadil seviyesinde konusuyor. Flört ettiğim adam Fransızca ingilizce İtalyanca biraz İspanyolca biliyor. Bunların hepsi de üst seviye konusuyor. Arkadaşlarım içinde ingilizce seviyesi c1altinda olan hemen hemen yok. Sen hangi turkiyedesin?