İş çığırındançıktı

Maasin az, sigortan yok, iki soluk alamiyorsun, mesai ucreti de odendigini dusunmuyorum bir de temizlik, ayril canim ordan, baska bir ise gir.

Kızlar mrb daha öncede konu açmıştım iş yerimle ilgili sorunum vardı kısaca anlatayım mali müşavirlik bürosunda 750 tl ye çalışıyorum sabah 8:30 akşam 7 de çıkıyorum KDV zamanı 10 A kadar çalışıyorum yol sigorta yok yemek var Arkadaşımın yeri burası ben panik atak rahatsızlığım var rahatlamak Kafamı dağıtmak için buraya girdim maddi durumumuz kötü değil ilk Başlarda sorun etmedim ama sonra bi telefonuma face e falan bi kere bakayım hemen laf Söylüyorlar. Robot gibi akşama kadar fatura giriyorum omuzum kopuyo gibi ağrıyo ve son zamanlarda stajyer işten çıkınca temizliği bana yıktılar neyse Yaparım dedim bu sefer yaptığımı beğenmiyorlar bunun için laf yiyorum hergün yerleri silmeliymişim bilmen ne kendimi temizlikçi gibi hissediyorum bana sürekli kazanamıyoruz bizde bu yollardan geçtik muhabbeti yapıyorlar gerçekten bütün mali müşavirlik ofisleri böyle mi
Daha evvel de konu acmıstınız
Bu zamanda bu paraya bu kadar calısan insanlar kalmadı
Kendinizi neden kullandırıyorsunuz ki
Bizim mali müşavirimizdeki bayanlar da böyleler her işi onlar yapıyormus ve asgari
Ücret alıyorlar
Temizlik çay vs hersey onlara aitmiş
Ben duyunca şok olmustum
İhityacınız yoksa çıkın işten daha rahat kafa dağıtmali bir işe girin

Panik atakla girip PA+depresyonla cikmadan bir an once ayrilin ordan.

Oyle arkadaslik mi olur ya benim arkadaslik anlayisim yanlis ya da sizinki.

Ha deseydiniz ki sabah onda geliyorum arkadasimla cay,kahve,muhabbet ediyoruz bana soyledigi isleri yapiyorum,bilgisayara veri giriyorum cok yorulmuyorum,aksam da dort bes gibi cikiyorumo zaman tamamdi ama arkadasiniz utanmasa sizi eve temizlige de cagiracak.

Ne Gelirse Arkadaş Dost V.s. den Gelir Zaten :kahve:

Siz Bu Kişiyle Nasıl Tanışıp da Arkadaş Oldunuz:işsiz:

Karin tokluguna calistiriyolar sizi. 750 tl diye bi maas mi var . Bu kadar susmayin daha cok ezerler.

karın tokluğu bile değil resmen...

konu sahibine;
2011 yılında falandı sanırım 2 yıllık muhasebe bölümünden mezun olmuş bir arkadaşım 300 tl (ne kadar komik bir rakam...) karşılığında sizin çalıştığınız tarzda bir yerde çalışıyordu, yolunu patronu karşılıyordu akbil vermişti, sanırım yemeği de karşılıyordu ya hep ya çoğunlukla emin değilim. ay kapatma dönemlerinde gece 12-1'e kadar çalışırdı. bir başka arkadaşımla çok dedik bırak çalışma değmez diye dinlemedi, ama bir yere kadar. uzun bir süre çalıştıktan sonra da pişman oldu bizi dinlemediğine. sizin durumunuzda arkadaşımın o dönem yaşadığı duruma benziyor. 750 tl nedir Allah aşkına? o kadar saat çalışıyorsunuz, yetmezmiş gibi iki kişilik iş yapıyorsunuz... birçok yerde çalıştım, son iki senedir de devlette çalışıyorum, atandım yani. tüm iş tecrübelerimden öğrendiğim üzere de 'çok çalışan hep çalışır'. panik atak rahatsızlığınız nedeniyle çalışmaya başladığınızı ve arkadaşınızın yanında çalıştığınızı söylemişsiniz. geçmiş olsun öncelikle. ancak bunlar kendinizi ezdirmeniz anlamına gelmiyor bence. her yerde yeni gelene daha çok iş verirler falan tamam ama bu kadar da olmamalı... arkadaşınızla konuşup durumu düzeltmeyi deneyebilirsiniz, eğer işe yaramaz ve çalışmak istiyorum derseniz de başka bir iş bakmanızı ve bu iş yerinde yaptığınız hataları yapmamanızı öneririm ben size... yoksa ister yeni çalışan olun ister en eski tüm işi yapan siz olursunuz ne yazık ki...

Bir kere 750 tl diye bir maaş yok canım.
Haftalık yada 15 günlük olabilir.
Mali Müşavirlik bürosun da işi bileyen birine öyle fatura falan girdirmezler.
Haaa derse ilkokul mezunuyum muhasebe bürosun da ıvır zıvır ayak işi yapıyorum o zaman 750 lira olabilir.
Ama anlattığı gibi bir yerde dediği gibi özen ve dikkat gerektiren işler yapıyorsa kesin hastalığı falan 750'dir
Ve hiç bir Mali Müşavirlik hatta sıradan muhasebe bürosu bile sgk olmadan çalıştırmaz bu gibi yasal olmayan işlerin nasıl sonuçları olduğunu herkesden daha iyi bildikleri için sgksız çalıştırıp riske girmezler.
Bir yerler de bir hata var?????

Kuzenimin esi mali musavir.yeni baslayan 1500 tl den basladi diger elemanlar 2000 falan aliyolar bildigim kadariyla.sigorta ve yemek tabii ki var ayrica.bi de arkadasinmis ne ayip o sekilde calistirip bi de begenmemek.

Hem kafa dağıtmaya gidiyorsunuz, ihtiyacınız yok hem de strese giriyorsunuz.

Ne gerek var ki calismaniza orada ? Ayrıca şikayet edin.

evet genelı boyle
baslangıcda da oyle para verırler
muhasebe ofısınde amac ıs ogrenmektır artık oyle bı noktaya geldıkı nerdeyse senı calıstırdıkları ıcın sen para odeyeceksın :)
kafa dagıtmak ıcın ınan en yanlıs yerı secmıssın
ve evet bende o yollardan gectım :)
buyuk muhasebe ofıslerı daha ıyı maas verır
alo 170 e sıkayet et haksızlık varsa sıgortasız calıstırmamalı

İş biliyosunuz tecrübeniz var başka bir yerde deneyiminiz olduğu için daha yüksek maaşla iş bulabilirsiniz

Eşim de bu sektörde ve hep anlatır bana neler çektirdiler diye. Bu sektör böyle sanırım. Arkadaşınız işveren mi çalışan mı orada? İşverense şikayet edebilir misiniz bilmiyorum ama inanın sömürü...

Kızlar mrb daha öncede konu açmıştım iş yerimle ilgili sorunum vardı kısaca anlatayım mali müşavirlik bürosunda 750 tl ye çalışıyorum sabah 8:30 akşam 7 de çıkıyorum KDV zamanı 10 A kadar çalışıyorum yol sigorta yok yemek var Arkadaşımın yeri burası ben panik atak rahatsızlığım var rahatlamak Kafamı dağıtmak için buraya girdim maddi durumumuz kötü değil ilk Başlarda sorun etmedim ama sonra bi telefonuma face e falan bi kere bakayım hemen laf Söylüyorlar. Robot gibi akşama kadar fatura giriyorum omuzum kopuyo gibi ağrıyo ve son zamanlarda stajyer işten çıkınca temizliği bana yıktılar neyse Yaparım dedim bu sefer yaptığımı beğenmiyorlar bunun için laf yiyorum hergün yerleri silmeliymişim bilmen ne kendimi temizlikçi gibi hissediyorum bana sürekli kazanamıyoruz bizde bu yollardan geçtik muhabbeti yapıyorlar gerçekten bütün mali müşavirlik ofisleri böyle mi
siz resmi olarak calismiyorsunuz.farkindasiniz degil mi?sikayet etseniz 5000 tl den baslayan cezalari var.

Back
X