evet eşiö işten erken çıkyo o 4te ben 7 de evdeyim. evimize gitmek yerine 20 dk uzaklıkta olan annesine gitmeyi tercihe diyo bide dükkanları var parfümeri ablasının orda vakit geçiriyo .benim evde olduğum saatte geliyo aynı anda eve giriyoz ama bengenede bu duruma sinir oluyorum.delircem sona eve geliyo küçük biişiyden patlıyom
Bende anormal bir durum göremedim.
sonuçta erkek erken eve gidip yemek temizlik falan yapmak gibi bir sorunu olmadığına göre.
hem gittiği yerde annesi ablası,kahveye falan takılıyor desen bi nebze.
eve de beraber giriyormuşsunuz.
eee boshayallersmile
esiniz eve sizden önce gelip ne yapsin ??
tabi sizin beklentilerinize bagli birazda temizlik yemek
gibi seyler bekliyorsaniz bu yüzden patliyor olabilirsniz..
allah allah adam annesinedemi gitmeyecek anlamiyorumki hem sizin gelis saatinizde geliyormus sorun nerde anlamiyorumki
bende esim eve gelene kadar günümün cok kismini annemde yada ablamda yigenlerimle geciriyorum hatta bazen lafa dalip gecikiyorum yemegim olmuyor
bosa dememisler evlilik anlayis gerektirir
biraz daha anlayis anlayissssssss
sorun ne burda canım
demek ki evde tek kalmak istemiyor annesine ablasına gidiyor.sonuçta adam kahveye bara bekar arkadaşlarına falanda takılmıyor ki.ailesinin yanına gidiyormuş.
senin evde olduğun satte eve geliyormuş
seni rahatsız eden tam olarak ne anlayamadımfisfisfis
ya arası iyi olmasad ben böyle bi durumda kendim derim ben gelene kadar evde sıkılırsın git biraz annende ablanın dükkanında takıl ...
bunda sorun edicek pek bişi göremedim bilmedigimz şeylerde olabilir tbi ama relax olun biraz ..
ben hafta sonları kursa gidiyorum eşimde her pazar sabahı beni kursa bırakıp ardından annesine kahvaltıya gider ben 2 gibi çıkar 3 gibi evde olurum eğer planımız yoksa ki ben yorgun olduğumdan eve gidip dinlenmek isterim akşam yemek saatinde eve gelir valla hiç sıkıntı yapmadım kendime siz böyle yazınca bu pazar kavgamı çıkarsam diye düşündüm valla sempatiksalakcinni
ya tabiiki gitmesi normal ama hergun gorev gibi gitse acıkcası ben de cok hoşlanmazdım... hani kadınların bır arada vakit gecirmelerine alışmışız da, erkek ısten cıkınca hergun koşa koşa annesine ablasına gidince tuhaf geliyor :)))
Kusura bakmayın ama,
bu kadar basıt bır mevzuyu dert ettıgınıze gore yenı evlısınız dıye dusunuyorum.
Zaman ılerlesın, bu derdınızı arayacaksınız.
Allah aratmasın tabıı ama,
tecrubelerıme dayanarak yazıyorum ):
Sürekli oluyorsa, hergün oluyorsa benim de gözüme batabilirdi.
Ben evde olmasam da, evinde oturup zaman geçirebilir.
Hergün olmuyorsa tabi ki gidip oralarda zaman geçirebilir.
Açık açık derdinizi eşinizi anlattığınızda nasıl karşıladı,
hergün olmasının canınızı sıktığını söylediğinizde dikkat etmek zorunda.