iş çıkışı eve gitmeyen eşim

kızılıcak ne var ben anlamadım
seninle aynı saatte gelmiş eve seni evde bırakıp annesinin yanında yatılamamışki..
hem erken çıkmış sende evde yoksun napsın boş boş evde..evimi temizlesin...
seni bekleyip yemekmi yapsın...boş zamanını annesiyle geçirmiş sonra buluşup eve gitmişsiniz
normallll canım bu yaaa bunuda dert etmeyin ALLAH AŞKINA

neden eve gidip yemek yapmasın ki.
iki insan var biri 7ye kadar işte, diğeri 4te eve giriyor. hangisinin yapması gerekir yemeği. cevap kadın olanın demek ki.
sonra kızıyoruz adamlara yardım etmiyor diye. çoluk çocukla çalışan bir kadın olduğmuzda, kapana kısılmış, mutsuz, yorgun olduğumuzda bir de üstüne aldatılıyoruz bazen. ben anlamadım neden eve gelip birşeyler yapmak yerine her gün sektirmeden ailesine gitmesini. bir de kahveye gitmiyor diye sevinmek gerekiyormuş, daha neler. bence oturun konuşun. erken geliyorsa hazırlasın birşeyler zamanınız da size kalır hem. arada gider insan ailesine de her akşam bir mantığı yok bence...

kadın eşinin yemek yapmamasından bahsetmiyoki onu ben söledim
eşinin sorunu ben işteyken kocam işinden erken çıkıyo ve o zmaan boşluğunu annesiyle geçiriyo ama ben işten çıkıncada buluşup benle aynı zmanda eve giriyo yani nekadar gereksiz bi olay...
adamcağız annesinin yanına gitmiş o boşluğunda bunu sorun yapmak bence çok saçma

diger konunuzada baktımda ordada evinizin soyulmasından bahsetmişsiniz aynı gün iki konu açmışsınız konuları karıştırcam die biara cebelleştim bencede normal anormal bi durum yok ortada evde tek sıkılıyo belkide sizi annesinin ablasının yanında bekleyip hemde onların halini vaktini soruyodur kahvede takılsa daha iyimi siz gelene kadar sizi zahmete sokmuyo el beraber gidelim die en azından:) eviniz soyulmuş geçmiş olsun buarada

hayır benim demek istediğim her akşam ailesinin yanına gideceğine evle ilgilenebilir. özellikle yemek yapabilir, temizlik de yapabilir bence. sonuçta ben olsam her akşam benden üç saat erken eve giren eşimden bazı kolaylıklar beklerim.yeri geliyor bulaşık makinesinin dolu olması bile insanı sekteye uğratıyor. eve gidip ne yapacak denmesi mantıksız. evin işi biter mi. arada bir ailesine gitse neyse ama her akşam evle ilgilenmek yerine ailesine gitmesi bana doğru gelmiyor.

ben de hiç anormal bir durum göremedim
kusura bakmayın ama dertsiz başınıza dert arıyorsunuz

bence ilerde bir de çocuğun olunca bu alışkanlık daha da can sıkıcı hal alır. çalışan bir kadın olarak üstelik mesaisi daha uzun olan taraf olarak eve yardım konusunda beklentin varsa açıkça şimdi söyle ve düzenini oluştur. eğer "benim sorunum bu değil, evle işle çocukla başederim" diyorsan, ailesinin yanından gelip onların lafıyla seni kırması gibi bir sorun da yoksa ne ala. ben de fırsat bulunca gidiyorum aileme. eşinin boş evi beklemesinin bir anlamı yok.
ama dediğim gibi çocuğun olduğunda daha da çok yardıma ihtiyacın olacak belli bir alışkanlık oluşturmak gerekir diye düşünüyorum.

Bence konu sahibi haklı..
Annesine gitmesinde bişiy yok adamın,iş çıkışı uğrar,gönlünü alır vs. tamam da arkadaş eve gelene kadar annesinde olmasının anlamı yok.
Eş yokken sıkılırmışmışmış,arkadaşlarıyla mı takılsınmışmışmış...
İnsan kendi evinde neden sıkılsın ki?
İlla yemek, temizlik yapması da şart değil ortalığı toparlasa incileri mi dökülür?
Kadın zaten 7de eve geliyor erken bir saat değil ki..
En azından eve geldiğinde eşini görmek ister insan!

eğer konu sahibinin sıkıntısı buysa yani ev işlerinde bana yardım etmiyo gibi birşeyse haklısın bence de her gün abla anne yanına gitmesine gerek yok arada gitse de olur
ama konu sahibi bunu belirtmemiş sadece onların yanına gitmesinden rahatsız gibi yazmış bu da hoş değil bence
insan annesinin yanına niye gidemesin ki.
kaldı ki eğer çok da rahatsızsa bu durumdan açıkça eşiyle konuşabilir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eşin alışkanlık haline getirmiş olabilir.annesiyle ablasına gitmeyi..Eve gitse bak o zamanda çıkmak istemiyecektir eminim..Sen ona bir takım iş vererek eve gitmesini sağlasan evin rahatına alışırsa o zaman her gün gitmez bence.

Bende konu sahibini haklı buluyorum
Erkek erken geldiğinde evine gitsin eşine
yardımcı olacak mutlaka birşeyler vardır
hergünde anneye ablaya gidilmez ki
arada sırada gitsin görsün
eşini çalıştıran bir erkek
yardım etmek zorunda diye düşünüyorum
öyle armut piş agzıma düş yok olmamlıda...
Arkadasım konunda çok haklısın
bende olsam sinirlenirim
ne yani aksam 10 da gelsen eve
ozamanda eşin 10*na kadar dışarlardamı gezecek
saçma cok saçma

canum gerçekden dertsiz başına dert arıyorsun eşinle arana soğukluk sokuyorsun başka kadına gitmiyor ya sen evdeyken seni bırakıp gitmiyor ya.belkide sensiz ev de duvarlar üstüne üstüne geliyordur senle birlikde evde olduğu müddetce eşini evden de kendinden de soğutma sonuçda gitmesini istemediğin yer annesi

bizde her akşam çıkışta gidiyoruz. eve gidip yemek hazırlamaya ben üşenmiyorum ama eşim ayrdımcı olmaya üşendiği için hazır yemek nasıl olsa diyo. benimde işime geliyor vallahi. sende işten çıkışta git yemeğini ye birlikte dönün evinize.

Mesele annesiyle ablası ile zaman geçirmesi mi yoksa eve gidip işlerle uğraşmaması mı?
Neyin sorun olduğu pek anlaşılmıyor ama bence de gayet doğal dışarda zaman geçirmesi.
Evde yapacak bir şey yoksa neden otursun yani.
Bazılarının derdi olmasa da yaratmak için bahane arıyorlar sanırım.

eşin annesine gidebilir ablasınada gidebilir zaman geçirmek için 7'ye kadar , ama hergün değil tabiiki sana yardımcı olacak şeylerde yapmalı bu zaman zarfında ben sizi yerine göre haklı buldum hergün gitmiyorsa sorun yok ama hergünse bu problem sorun çıkartır herhalde:hulya:

O iş çıkışı eve gitse işlerin onu beklediğini biliyor da kolayına az ilerdeki annesine gidiveriyor. Hergün hergün gitmesi biryerdne sonra herkesi rahatsız eder.

Bence de bile bile çalışan kadın alan adam karısına yardım etmeli. Ev hanımı sabahtan akşama kadar rahat rahat ev işini yapar ama 7'de giden kadın yemek mi yapsın, ortalığımı toplasın, bulaşık mı yıkasın. Bu kadar da zeyna olmaya, herşeye koşmaya gerek yok. Siz kendiniz yıpratır herifleri şımartırsınız.Evi pin pak etsin demiyorum ama mutlaka ona göre yapılacak şeyler vardır. Yatağı düzeltse, oraya buraya fırlattığı çorapları toplasa, pijamalarını katlasa bile yeter :) Baştan böyle alıştırınca siz iş yapamaz halde olduğunuzda veya lazım oldukları zaman kaçıyor bu herifler sonra da kocam yardım etmiyooo, etmez tabi.

Arkadaşım kızıp bağırıracağınıza güzellikle anlatın durumu.

siz evdeyken evde ya işte. boş yere üzülmeyin. benim eşim beni evde yalnız bırakıpta gidiyor bile.

hayır başlık çok ilginç. şu sabah programlarındaki olayları anımsatıyo. hani vardırya sigara almaya bakkala gitti bidada dönmedi falan. ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…