- Konu Sahibi Nilnehir111
Engellemeyin de arkadaşlıktan çıkarın. Yeni işiniz için tebrik ederim kurtulmussunuz sevmediğiniz insanlardab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SESSİZE ALIN.Merhaba Temmuz ayında iş degişikliği yapıcam. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
Selam, ben de "kurtuldunuz mu" diye sormaya gelmistim. Hayirli olsun.. ben de insaallah kurtulucamİş değiştirdim 3 kişiyi uyuz oluyordum onları sildim engellemedim kuş gibi hafifimyorumlar için herkese teşekkür ederim
Hakkınizda hayırlısı olsun dilerim gönlünüzce olur her şeySelam, ben de "kurtuldunuz mu" diye sormaya gelmistim. Hayirli olsun.. ben de insaallah kurtulucamgittigim yerde samimi olmak istemiyorum mumkunse
Hemen engellemeyin biraz süre geçsin bence politik olun.Ama onun dışında kurtuldugunuza sevindim.Merhaba Temmuz ayında iş degişikliği yapıcam. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
Sildim ayrıldığım gün vedalasmadim kimseyleHemen engellemeyin biraz süre geçsin bence politik olun.Ama onun dışında kurtuldugunuza sevindim.
Yasadiklariniz kötüyse iyi yapmışsınızSildim ayrıldığım gün vedalasmadim kimseyle
Yeni işiniz hayırlı olsun.Yüzünü bile görmek istemeyeceğiniz insanların hayatınızda yeri yok.Sizi aşağıya çeken kimseyi hayatınızda tutmayın.Yalnız yeni iş yeriniz için size minik bir tavsiyede bulunabilirim.Ben uzun süre yönetici olarak çalıştım, insanlarla güçlü iletişim kurdum ama asla kendimle ,ev yaşamımla,aile yaşamımla ilgili hiçbir sohbete girmedim.Bunun çok faydasını gördüm yakın ama mesafeli ilişki kurulup saygı sınırları aşılmıyor.İş yerinde yanınızda her hangi birinden konuşulduğu zaman konuya bırakın dahil olmayı konuyu değiştirin .Bir sonraki gün emin olun siz konuşulur sunuz.Dedikodu maalesef en kurumsal yapılarda bile olabiliyor ama unutmayın nasıl başlarsa öyle gider.Ve en önemlisi samimi bir özeleştiri yapın.Eski iş yerinizde sizin insan ilişkilerinizde yanlışlarınız var mıydı,varsa neydi diye .Bundan sonrası için kendiniz kendinize rehber olursunuz.BaşarılarMerhaba Temmuz ayında iş degişikliği yapıcam. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
Teşekkür ederim çok haklısınız artık özel yasantimla ilgili hiçbir seyi paylasmicamYeni işiniz hayırlı olsun.Yüzünü bile görmek istemeyeceğiniz insanların hayatınızda yeri yok.Sizi aşağıya çeken kimseyi hayatınızda tutmayın.Yalnız yeni iş yeriniz için size minik bir tavsiyede bulunabilirim.Ben uzun süre yönetici olarak çalıştım, insanlarla güçlü iletişim kurdum ama asla kendimle ,ev yaşamımla,aile yaşamımla ilgili hiçbir sohbete girmedim.Bunun çok faydasını gördüm yakın ama mesafeli ilişki kurulup saygı sınırları aşılmıyor.İş yerinde yanınızda her hangi birinden konuşulduğu zaman konuya bırakın dahil olmayı konuyu değiştirin .Bir sonraki gün emin olun siz konuşulur sunuz.Dedikodu maalesef en kurumsal yapılarda bile olabiliyor ama unutmayın nasıl başlarsa öyle gider.Ve en önemlisi samimi bir özeleştiri yapın.Eski iş yerinizde sizin insan ilişkilerinizde yanlışlarınız var mıydı,varsa neydi diye .Bundan sonrası için kendiniz kendinize rehber olursunuz.Başarılar
Sercan, burası KADINlar kulübü(!)Yeni işiniz hayırlı olsun.Yüzünü bile görmek istemeyeceğiniz insanların hayatınızda yeri yok.Sizi aşağıya çeken kimseyi hayatınızda tutmayın.Yalnız yeni iş yeriniz için size minik bir tavsiyede bulunabilirim.Ben uzun süre yönetici olarak çalıştım, insanlarla güçlü iletişim kurdum ama asla kendimle ,ev yaşamımla,aile yaşamımla ilgili hiçbir sohbete girmedim.Bunun çok faydasını gördüm yakın ama mesafeli ilişki kurulup saygı sınırları aşılmıyor.İş yerinde yanınızda her hangi birinden konuşulduğu zaman konuya bırakın dahil olmayı konuyu değiştirin .Bir sonraki gün emin olun siz konuşulur sunuz.Dedikodu maalesef en kurumsal yapılarda bile olabiliyor ama unutmayın nasıl başlarsa öyle gider.Ve en önemlisi samimi bir özeleştiri yapın.Eski iş yerinizde sizin insan ilişkilerinizde yanlışlarınız var mıydı,varsa neydi diye .Bundan sonrası için kendiniz kendinize rehber olursunuz.Başarılar
Yani anlayamadım konunun dışında birşey yazmadım kadınlar kulübü derken?Sercan, burası KADINlar kulübü(!)
Adınız sercan daYani anlayamadım konunun dışında birşey yazmadım kadınlar kulübü derken?
Adınız sercan da![]()