- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Sizde egitememissiniz! demekki hakettiginiz o maas ve is.kendini eğitememiş insanlarla aynı işi yspıyırum.
Evliliğimle ilgili dedikıdulsr yapıldı yıpratıldım.Sizde egitememissiniz! demekki hakettiginiz o maas ve is.
İş de sıkıcı inanınİşinizde sıkıntı yok ki
Ortamınız sıkıntılı
Başka ortama tayin vs oluyor mu bakın
Olmazsa da kimseyle konuşmayın oturun işinizi yapın
Bu arada işim gereği yüzlerce sayfa çıktı ve fotokopi alıyorum evet üni de bana bunu öğretmediler ama bu zaten yazı çizili her işin temeli
Bu duruma gelene kadar KPSS deneseydiniz. Şimdi ne değişiklik yapsanız sizi memnun etmeyecektirArkadaşlar işim yazışma yapmak gerektiğinde arşive girip belge sureti hazırlamak ve bunun için sürekli fotokopi çekiyorum. İmza kaşe.iktisat mezunuyum ingilizcem orta seviye ve bu iş için mi okudum ben. kendini eğitememiş insanlarla aynı işi yspıyırum.üzülüyorum kendime yaş otuz beş masşım 2765.bumu olmalıydı
Depresyondayım sanırım.sevmediğiniz işte nasıl devam edersiniz istifa etme lüksünüz yoksa
Bakın, kendinizi sıkmayın. Hep olumsuzu görmeyin. İktisat mezunu ve orta seviye ingilizcenizle hangi pozisyonda olmak istiyordunuz ki?Arkadaşlar işim yazışma yapmak gerektiğinde arşive girip belge sureti hazırlamak ve bunun için sürekli fotokopi çekiyorum. İmza kaşe.iktisat mezunuyum ingilizcem orta seviye ve bu iş için mi okudum ben. kendini eğitememiş insanlarla aynı işi yspıyırum.üzülüyorum kendime yaş otuz beş masşım 2765.bumu olmalıydı
Depresyondayım sanırım.sevmediğiniz işte nasıl devam edersiniz istifa etme lüksünüz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?