İş depresyonu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Arkadaşlar işim yazışma yapmak gerektiğinde arşive girip belge sureti hazırlamak ve bunun için sürekli fotokopi çekiyorum. İmza kaşe.iktisat mezunuyum ingilizcem orta seviye ve bu iş için mi okudum ben. kendini eğitememiş insanlarla aynı işi yspıyırum.üzülüyorum kendime yaş otuz beş masşım 2765.bumu olmalıydı
Depresyondayım sanırım.sevmediğiniz işte nasıl devam edersiniz istifa etme lüksünüz yoksa

Yaptiginiz isi en iyi sekilde yapiyor olmaniz gereken motivasyonu saglar diye dusunuyorum. Artik cogu insan meslegiyle ilgili calisamiyor maalesef. Ben de 10 yillik muhendisim ama muhasebecinin yapmasi gereken isleri de yaptim. Ve bundan mutluluk duydum. Muhasebeci dusunsun ben kendi isimi neden yapamadim da dark’a verdiler diye ;)

Eğitim seviyenize göre yaptığınız iş basit olabilir haklisiniz. Ama maaşınız da kötü değil. Eğer memnun değilseniz ilgi duyduğunuz bir alanı kovalayın. İş bulmak o kadar zor ki artık bulsanız bile alacağınız maaş daha düşük olacaktır. Zor kararlar. Eğer fiziksel olarak sizi zorlamayacak bir işiniz varsa daha iyi iş bulana kadar sabredin en iyisi

her zaman başka bir yol başka bir kapı vardır.
işinizden memnun değilseniz başka bir yere geçmeye çalışın.
ya da müdürlerinizden daha çok sorumluluk isteyin.
çabalayın.

Istifa luksum yoksa bir yandan kendime layik oldugunu dusundugum islere basvurmaya gidip cv birakmaya falan devam ederim. Hakediyorsam o yeri zaten er ya da gec ulasirim.

İşinizde sıkıntı yok ki

Ortamınız sıkıntılı

Başka ortama tayin vs oluyor mu bakın

Olmazsa da kimseyle konuşmayın oturun işinizi yapın

Bu arada işim gereği yüzlerce sayfa çıktı ve fotokopi alıyorum evet üni de bana bunu öğretmediler ama bu zaten yazı çizili her işin temeli

İşinizde sıkıntı yok ki

Ortamınız sıkıntılı

Başka ortama tayin vs oluyor mu bakın

Olmazsa da kimseyle konuşmayın oturun işinizi yapın

Bu arada işim gereği yüzlerce sayfa çıktı ve fotokopi alıyorum evet üni de bana bunu öğretmediler ama bu zaten yazı çizili her işin temeli
İş de sıkıcı inanın

Arkadaşlar işim yazışma yapmak gerektiğinde arşive girip belge sureti hazırlamak ve bunun için sürekli fotokopi çekiyorum. İmza kaşe.iktisat mezunuyum ingilizcem orta seviye ve bu iş için mi okudum ben. kendini eğitememiş insanlarla aynı işi yspıyırum.üzülüyorum kendime yaş otuz beş masşım 2765.bumu olmalıydı
Depresyondayım sanırım.sevmediğiniz işte nasıl devam edersiniz istifa etme lüksünüz yoksa
Bu duruma gelene kadar KPSS deneseydiniz. Şimdi ne değişiklik yapsanız sizi memnun etmeyecektir

2765 iyiymiş ben kendi mesleğimi yapıyorum asgari ücret alıyorum bu aralar onu bile alamıyorum hatta. Şükredin bence biraz.

ara ara araştırma yapsanız. bazı işler dıştan sevimli görünebilir.fakat başlayınca eski işinizi mumla aratabiliyor.

Bakın, kendinizi sıkmayın. Hep olumsuzu görmeyin. İktisat mezunu ve orta seviye ingilizcenizle hangi pozisyonda olmak istiyordunuz ki?

Muhasebe yapsanız da alacağınız maaş bundan çok fazla olmaz ki. En azından stresli bir iş yükünüz yok, bu iyi bişey değil mi?

Orta seviye ingilizce ve iktisat diplomasiyla ne bekliyordunuz? Daha fazla maas sunan yerler olabilir buna bir sey demiyorum. Ama bu rahatligi mumla ararsiniz.
Universite arkadaslarinizdan bankaya giren vardir mutlaka. Bir konusun streslerinin derecesi hakkinda.

Ben olsam sesimi çikarmam isimi yaparım. Çünkü şu an iş bulmak o kadar zor ki anlatamam yeri geliyor sekreterlik danişma elemanı bile olamiyorsunuz (bile diyorum ama küçük gordüğumden değil yanlış anlamayın) Evet insan sorguluyor hayati ama yapacak bir şey yok ki

Back
X