Bulmuş sizin gibisini sonuna kadar değerlendiriyor. Biran önce alın karsınıza konuşun ve aranızdaki mesafeyi her zaman çalışanınızla koruyun. Ama size tavsiyem başkasını bulmanız yönünde.Baştan konuşsaydım keşke sadece geldiği gün için ödeme yapacağımı sonradan böyle söylemeye yüzüm tutmadı
Bulmuş sizin gibisini sonuna kadar değerlendiriyor. Biran önce alın karsınıza konuşun ve aranızdaki mesafeyi her zaman çalışanınızla koruyun. Ama size tavsiyem başkasını bulmanız yönünde.
Bu bahanelerle herhangi başka bir işten izin alabilir miydi, ya da o işte kaç gün tutunurdu çıkarılmadan?
İşine son verin, gerçi pek bir iş de yapmıyormuş ya. Belli ki sorumluluk duygusu olmayan bir insan.Size gezmeye geliyor gibi bir izlenim bıraktı bende, bir de üstüne para vermişsiniz yazık olmuş, işini hakkıyla yapan birini bulmaya çalışın bence, siz de rahat edin.
ayyy şaka mı bu
olur mu öyle iş
hastalık ölüm olmadıktan sonra misafir vs gelmemeli çalışana o çalıştığını kavrayamamış
bebeğimin bakıcısı vardı annesi felç geçirmişti de işe gelmişti zira ben de işe gidecektim sonra eşim işini ayarlayıp eve gitmiş de bakıcıyı annesini görmeye göndermişti
kadının çocuğunun bir rahatsızlığı vardı yılda iki kere onun için hafta içi doktora giderim yarım gün kalırım olur mu diye daha işe başlamadan konuşmuştu
benim iş yerimde ise bu durum sıkıntı olmuştu 5 yıl doğum dışında hiç özel iş için izin almadan çalışmıştım da bu yarım gün laf olmuştu
asla çalışmayın yeni birini bulup ona alışın iş ciddiyetinden habersiz bir kişi
Bu kişi daha önce çalışma tecrübesi olmayan bir kişi, bana da sanki değişiklik olsun diye çalışmaya karar vermiş ve gezmeye geldiğini sanıyor gibi geldi. İşte benim tereddüt ettiğim nokta" onu uyarıp çalışma disiplini konusunda eğitsem mi yoksa daha düzgün birini mi bulsam"dı ama uğraşamayacağım sanırım
Bence hiç uğraşmayın. Hayatında hiç çalışmamış bir insan bile 'ablam kahvaltıya geldi ben geç geleceğim' denmeyeceğini bilir,çok absürd geldi bana bahaneleri. Bunu diyebilen insandan benim iş öğreneceğine ve yapacağına dair umudum olmazdı. Zaten küçük bebeğiniz var, bir de bu kişiyle uğraşmayın, başka birini bulun. Şimdi zorda kalmamışsınız ama yarın öbür gün ihtiyacınız olan bir durumda da böyle sizi ortada bırakır, başka birini bulun bence.Bu kişi daha önce çalışma tecrübesi olmayan bir kişi, bana da sanki değişiklik olsun diye çalışmaya karar vermiş ve gezmeye geldiğini sanıyor gibi geldi. İşte benim tereddüt ettiğim nokta" onu uyarıp çalışma disiplini konusunda uyarsam mı yoksa daha düzgün birini mi bulsam"dı ama uğraşamayacağım sanırım
öğrenmezzz
bana bir bakıcı hanım gelmişti
onun da deneyimi yoktu
annem babam kv kp sağ birisi vefat vs ederse izin aklabilir miyim diye sormuştu
kadın bunu bile düşünmüş, çocuklar hasta olursa vs değil de bu kadar ağır bir durum olursa belki izin verir diye
bir de naçizane tavsiyem bakıcınızın çocuğu en az ortaokulçağında olsun hatta okulçağı dışında oplsun zira mikrop vs de taşınır küçüklerle çok
Nasil yani ablam kahvaltiya gelecek diye
Izin mi aldi.
haha su kadinda ki genislik bende olsaydi
Ohooo :)
Sen yine iyi bir isverensin anladigim kadariyla ben
Soyledigi an sutlamistim.
izin alma zahmetine de katlanmıyor ki, direk ben yarın yarım gün gelmeyeceğim ablam kahvaltıya gelecek diyor
hiiç uğraşmaya değmez.Bu kişi daha önce çalışma tecrübesi olmayan bir kişi, bana da sanki değişiklik olsun diye çalışmaya karar vermiş ve gezmeye geldiğini sanıyor gibi geldi. İşte benim tereddüt ettiğim nokta" onu uyarıp çalışma disiplini konusunda eğitsem mi yoksa daha düzgün birini mi bulsam"dı ama uğraşamayacağım sanırım
Isten cikar. Turkler boyle oluyo iste. Hep yabanci kadin calistiriyoruz bizde. Asla boyle bahaneleri olmuyo.Mesela bir gün sabah aradı, bugün çocuğum okula gidemedi çok üzüldü ağladı onu teselli etmem lazım gelemiyorum dedi. Başka bir gün ablası kahvaltıya gelecekmiş, ancak öğleden sonra gelebilirmiş.
Zaten arada hastayım çocuğa bulaşır diye gelmiyor.
Sürekli yok doktora reçete yazdırmam lazım, yok yeğenim geldi yok kuzenim deyip saat 3te çıkıp gidiyor.
Resmi tatil günlerinde eşim evde diye gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?