İş düzeni

papatyalarlar

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
108
135
303
32
Kızlar merhabalar, bir şey merak ediyorum. sizlere de sormak istedim. Özel sektörde işiniz ile ilgili mesai saatleri dışında da mailler alıp çalışmak zorunda kalıyor musunuz rastgele zamanlarda? ben kurumsal bi firmada işe başladım ve durum bu şekilde. bunun başa gelme sıklığını merak ettiğimden sizlere de soruyorum. ya açıkcası beni oldukça rahatsız ediyor, her zaman işimle hayatımı ayırmak istemişimdir ama bu şekilde mümkün olmuyor. sizde durumlar nasıl?

10 yıldır özel sektördeyim bayram da bile arayıp şu şu mailleri hemen şu şu kişilere yollaman lazım muhabbetlerinden tuutta akşam 10 -11 çalan telefona kadar her şey var... ben sınır koyamadım sen koy bence.... memurları hep kıskannnmışımdır......

gerçekten üzülüyorum halimize. düzgün bi hayatımız olsun diye çalışıyoruz ama yaşanacak hayat kalmıyo ki kafa hep işlerde, mail gelmiş mi gelmemiş mi bilmemne. bana sanki hayatıma tecavüz ediliyormuş gibi geliyor

burası Türkiye. işyerinde eşşek gibi çalışırsın, bir eşşek yükü işi de eve verirler, mecbur yetişecek diye nutuk atarlar. gece 3-4'e kadar yaparsın. yine yaranamazsın. 2 kuruş maaşa hayatını harcarsın. diyelimki gittin ve istemiyorum dedin. kapı orda derler. çünkü biz insan değiliz köleyiz.

İs tanimiz nasıl bilmiyorum.
Bu biraz is yerinize bağlı. Eğer yurtdışı ilişkileri olan bir kurumsa saat farkları olacaktır ve evet her gün olmasa da gece de işiniz olabilir. İse girmeden önce bu konuşuldu mu bilmiyorum ama gece kalkıp konferans görüşme yapan tanıdıklarım var altta pijama üstte ceket.
He kazandıkları para da ona göre tabi..

Ben yapmıyorum. Mail gelse de bakmıyorum açıkcası çünkü üç kuruş için strese değmiyor, iş saatleri dışında telefonları da açmıyorum. Yapmadığımı ve ilgilenmediğimi gördükleri için de artık bir şey söyleyemiyorlar. İşinize son verilmesi gibi bir olasılık ise yok hukuki olarak. Siz iş saatlerinizde düzgün bir şekilde çalıştıktan sonra kimse bir şey yapamaz

adam çok diyolar millet işsiz diyolar valla :) ses etmeye tırsıyoruz noluyo işten soğumuş mecburiyetten istemeyerek çalışan güruh çıkıyo meydana....

pijama üstü ceket :))) görmek isterdim valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…