- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balkabugu04
Kızlar merhaba.. Benim sorum özellikleri çalışanları bayanlara olacak. İş ve evi aynı anda nasıl idare ediyorsunuz? Şuan 4 aylık hamileyim işe 1 ay ara vermiştim o zaman herşey yolunda gitti yani evin düzeni vardı yemekti temizlikti.. Çalışmaya başladım tekrar ve evde düzen kalmadı hamilelikten olsa gerek çok halsizim zaten evde gittiğimde sadece yatmak istiyorum ama işte eşim bu durumdan rahatsız yani evimide eşimide ihmal ediyorum.. Gerekn durumda destek oluyor bana ama kendiside çocuk gibi bakıma muhtaç resmen ailesi böyle alıştımış buda beni zorluyor mesela ben işe başladığımdan beri kahvaltı yapmıyor düzensiz besleniyor.. Zayıfladı şuanda zaten hasta kendine bakmayı pek beceremiyor.. Bu durum benimde canımı sıkıyor hem evi hem işi hemde eşi nasıl idare ediyorsunuz eşinizle vakit geçirmeye haliniz kalıyor mu eşimle iyice uzaklaştık.. Hafta sonuda zaten temizlik çamaşır ütü derken geçiyor gidiyor.. Bu akşam güzel bi sofra kurmak istiyorum umarım halim olur vazgeçmem.. Bana bu konuda önerileriniz nelerdir nasıl idare ediyorsunuz?