o sizi bekleten yeri arayın mutlaka bi cvp versinler
çocuk oyuncağı mı bu ya
kriz var diye deli ediyorlar insanı
şirket diyorsun canım esnaf değilki bi bilgisayarı ayarlamayıp bahane olacak.banada çok saçma geldi.demekki orası düzensiz bi şirket.parayı verdikten sonra o gün bile gelirdi bilgisayar çok saçma vallahiasla kendini küçültmüş olmazsın.düşündüm teklifinizi kabul ediyorum dersin aksine süksen artar
ben çalıştığın sektörü çok merak ettim. senin için en hayırlı olacak olan da başlarsın inşallah
maaşları bile düzensiz verebilir böyle düzensiz bi şirket..bekle olmazsa pazartesi vazgeç buradan.biz sizi ararız faslını siz çoktan geçmişsiniz işe alınmışsınız ama beyefendiler kendileri açıklama tenezzülünde bulunmuyor.düzensiz canım burası gayet açık
"Size bilgisayarmı monitörmü ne istemişler o gelsin biz sizi arıyacaz."
hic bir sirket, normal calisan bir, bilgisayar monitoru yok diye anlastigi insani eve göndermez. Monitor mu ekisik? gider en yakin dükkana Monitor alir getirir, 10 dakikalik bir is.
Böyle ciddiyetten uzak tarih bile veremeyen bir yere bel baglama
kendilerini ballandıra ballandıra anlattılar hiç maaşları aksatmayız iş sorunumuz olmaz vs.Bu yaptıklarından bende çok işgillendim açıkcası.Haklısınız.
İşte aklım birazda diğer şirketi aramalımıyımda
Haklısın.Bende çok soğudum bu şirketten.Başka başvurularımda var.Onlardan arayan olmazsa diğer yerle görüşmelimiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?