İş görüşmelerim..

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
363
Sakarya
Mayıs ayında işten ayrıldım.Temmuz ayında mesleğimle ilgili bir kursa gittim.Kursun bittiği gün CV'mi firmalara mail attım.2 saat sonra bir firma aradı görüşmeye çağırdı.İki gün görüştük.2. gün işletme yöneticisi gelip sizinle anlaşıcaz büyük ihtimalle hayırlı olsun dedi.Ertesi gün için başka bir firmada görüşmeye çağırmıştı.Onlarlada biraz düşüneyim yarın sizi ararım dedim. ( İstediğim ücretin biraz altında vermişlerdi bunu sebep gösterdim)ertesi gün diğer firmayla görüştüm.Orası hoşuma gitmedi ve diğer şirketi arayım olumlu yanıtımı verdim.Evrakları hazırlayıp getirin bizde işbaşı gününü verelim dediler.Cuma günü evrakları teslim ettim.Bana aynen şöyle dediler. Size bilgisayarmı monitörmü ne istemişler o gelsin biz sizi arıyacaz.Tuhafıma gitti bu durum açıkcası.Sonuçta bir şirket eleman almaya karar vermişse kendini ayarlamıştır.Hadi ayarlamadı diyelim.Bilgisayarın geleceği gün bellidir bir gün verilebilir dimi.Cuma akşamı bir firma daha aradı çok ısrar etti onlarla görüşmem için.. başka yerle anlaştım dedim.Gelin bizlede görüşün belki kafanıza takılan bişey olmuştur dediler.Ama ben ctesi çalışmak istemiyorum dedim.Olur gelin onuda konuşuruz dediler.Gittim merak ettim çünkü neden bu kadar ısrarlılar diye.Bir rakam söylediler dedim diğer şirket daha çok veriyor.Ama bizim çalışma ortamımız çok rahat dediler.Neyse dediler gidin oraya hoşunuza gitmazse bize gelin.En son siz ne istiyosunuz dediler.Dedim +400 verin geleyim.Bunu söylememdeki amaç vermiyecekler biliyorum öbür şirketlede anlaştım ayıp olmasın.Biz bir yöneticimizle görüşelim ptesi ararız dediler.Aramadılar tabiki.Anlaştığım şirkettende ses yok.Bugün şirketi aradım bana birgün verin uzun sürecekse başka şirketler var görüşmek isteyen onlarla görüşeyim diyecektim.Sekretere biz arıyacaz dedirttiler..

Şimdiki kararım ptesiye kadar beklemek.Aramazlarsa son görüştüğüm firmaya gitmlimiyim sizce.Kendimi küçültmüş olurmuyum.Kriz geliyor diyorlar boşta kalmak istemiyorum.Bir akıl verin bana

şirket diyorsun canım esnaf değilki bi bilgisayarı ayarlamayıp bahane olacak.banada çok saçma geldi.demekki orası düzensiz bi şirket.parayı verdikten sonra o gün bile gelirdi bilgisayar çok saçma vallahi :27: asla kendini küçültmüş olmazsın.düşündüm teklifinizi kabul ediyorum dersin aksine süksen artar :52:

o sizi bekleten yeri arayın mutlaka bi cvp versinler
çocuk oyuncağı mı bu ya
kriz var diye deli ediyorlar insanı

o sizi bekleten yeri arayın mutlaka bi cvp versinler
çocuk oyuncağı mı bu ya
kriz var diye deli ediyorlar insanı

konuşmaya tenezzül etmiyorlarki canım.Sekretere biz arıyacaz dedirtiyolar.Pazartesi gidip evraklarımı geri verin diyesim var:47:

şirket diyorsun canım esnaf değilki bi bilgisayarı ayarlamayıp bahane olacak.banada çok saçma geldi.demekki orası düzensiz bi şirket.parayı verdikten sonra o gün bile gelirdi bilgisayar çok saçma vallahi :27: asla kendini küçültmüş olmazsın.düşündüm teklifinizi kabul ediyorum dersin aksine süksen artar :52:

eşimde senin gibi düşünüyor.

ben çalıştığın sektörü çok merak ettim. senin için en hayırlı olacak olan da başlarsın inşallah :nazar:

maaşları bile düzensiz verebilir böyle düzensiz bi şirket..bekle olmazsa pazartesi vazgeç buradan.biz sizi ararız faslını siz çoktan geçmişsiniz işe alınmışsınız ama beyefendiler kendileri açıklama tenezzülünde bulunmuyor.düzensiz canım burası gayet açık

"Size bilgisayarmı monitörmü ne istemişler o gelsin biz sizi arıyacaz."

hic bir sirket, normal calisan bir, bilgisayar monitoru yok diye anlastigi insani eve göndermez. Monitor mu ekisik? gider en yakin dükkana Monitor alir getirir, 10 dakikalik bir is.

Böyle ciddiyetten uzak tarih bile veremeyen bir yere bel baglama

maaşları bile düzensiz verebilir böyle düzensiz bi şirket..bekle olmazsa pazartesi vazgeç buradan.biz sizi ararız faslını siz çoktan geçmişsiniz işe alınmışsınız ama beyefendiler kendileri açıklama tenezzülünde bulunmuyor.düzensiz canım burası gayet açık

kendilerini ballandıra ballandıra anlattılar hiç maaşları aksatmayız iş sorunumuz olmaz vs.Bu yaptıklarından bende çok işgillendim açıkcası.Haklısınız.
İşte aklım birazda diğer şirketi aramalımıyımda

"Size bilgisayarmı monitörmü ne istemişler o gelsin biz sizi arıyacaz."

hic bir sirket, normal calisan bir, bilgisayar monitoru yok diye anlastigi insani eve göndermez. Monitor mu ekisik? gider en yakin dükkana Monitor alir getirir, 10 dakikalik bir is.

Böyle ciddiyetten uzak tarih bile veremeyen bir yere bel baglama

Haklısın.Bende çok soğudum bu şirketten.Başka başvurularımda var.Onlardan arayan olmazsa diğer yerle görüşmelimiyim sence

kendilerini ballandıra ballandıra anlattılar hiç maaşları aksatmayız iş sorunumuz olmaz vs.Bu yaptıklarından bende çok işgillendim açıkcası.Haklısınız.
İşte aklım birazda diğer şirketi aramalımıyımda

diğer şirketi göz ucuyla bi incele.hatta çalışanlarla konuş düzenine bi bak.kafana uyarsa hiç düşünme teklifinizi kabul ediyorum de.en önemlisi içine sinmesi

nefret ediyorum varya bu iş verenlerden!
bence bekleme. maaşını aksatır onu aksatır bunu yapmaz.
başka şirketlerde dene şansını.
ne güzel emek vermiş almışsın sertifikanı böyle bir şirketle uğraşmak için değil ya.
öteki dediğine git olmazsa olmaz ölüm yokya sonunda.
değerinde azalmaz. aksine mutlu olurlar tercih edildik diye...

nacizane su sırkettn uzak dur
dıgerını ara aynen dusundum teklıfınız gecerlıyse kabuledıyorum de
ıste asla guru olmaz profesyonellık budur
egerkı ukala bır sekılde demedıysen 400 fazla verın dıye alırlar canım senı emın ol
basarılar
ıs basvurularında sırketın malı durumlarını ınceleyebılıyorsanız medyada en azından netten yada bır bakın
ıcı farklı dısı farklı olabılır

Haklısın.Bende çok soğudum bu şirketten.Başka başvurularımda var.Onlardan arayan olmazsa diğer yerle görüşmelimiyim sence

sahsen cok veren sözüne güvenilmeyen calisma ortami düzensiz, devamli tacize ugradigin sirket yerine, az veren ama aksatma yapmayan calisanlarina aile ortamina önem vereren dürüst sirketi tercih ederim

Back
X