Iş görüşmem nasıl sonuçlanır sizce?

toprakdates

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
48
0
16
Ankara
Arkadaşlar hayatımda ilk defa bir şeyi merak ettim bugün gittiğim iş görüşmesinin sonucu. büyük bir şirketin ilanına başvuru yapmıştım tabi bunu yapar yapmaz görüşme için beni aradılar yemeğe davet ettiler. ilk defa aslında ofis dışında görüşme yapıcaktım. neyse gittim sadece ben ve şirket yetkilisi vardı.yazılım mühendisiyim bu arada adam bana soru sormadan başladı şirketi tanıtmaya çalışma saatlerini vs. hiç soru sormadı necisin ne yaparsın gibi kendimi tanıtamadım bile. Önünde beni tanıtan sadece cv duruyordu bu kadar sonra ne kadar maaş istediğimi sordu bende söyledim sonra oturdu benimle pazarlık yapmaya başladı maaş konusunda sonra isteklerimi genel merkeze bildiriceğini eğer standart bir rakam belirlerlerse sizi arayabilir miyiz diye sordu bende tamam dedim. ya anlamadım yani ilk defa kendimi tanıtmadan maaş pazarlığı yaptım ne yani bu oldu mu şimdi olmadı mı? ha birde arasak hemen başlayabilir misiniz dedi bende tabi ki dedim. sizce bu olumlu bir görüşmemi?

canım başvuru yaparken kişileri denemek amaçlı ne kadar ücret istendiği sorulur keşke uygun görülen ücret deseydin. sana bişey sormamasında ki sebepte referans yazıyosun ya onları arayıp kişiyle ilgili bilgi alıyolar. inşallah olumlu sonuçlanır

Ben olsam ofis dışında asla görüşmezdim. Nerden bileyim adamın kimdir necidir olduğunu...
Belki seni kandırıyor, bilemicem :26:
Tuhaf bir iş görüşmesi...

valla belli olmaz. beni de aynı yerden 3 kez aramışlardı. o kadar umut vericiydi ki iş yeri yakınında ev bakmaya başlamıştım .
bu arada ofis dışı görüşme ve iş hakkında bir şey konuşulmaması da çok düşündürücü.
dikkatli olun derim

yok ofis dışı görüşme normalmiş iş görüşmesi için davet falan gönderiyor büyük şirketler. iş hakkında nasıl nirşey konuşmadı hep işi anlattı zaten fakat beni sormadı.hani klasik iş görüşmeleri dışındaydı bu. zaten şirketi araştırdım hatta gerek bile yoktu bilindik büyük bir şirket. ne bilim ilk defa başıma geliyor yadırgadım doğrusu. ben kendimi hazırlamıştım iş görüşmelerinde sorulan dikkat edilmesi gereken 50 sey gibi :) bildiğin prova yaptım ama bomboş oldum sanki işe ben alıcam adamı hep o kunuştu ayyy ne bilim ya bekliycez görcez.

daha önce o iş hakkında çok deneyimin var mıydı?

belki cv ni iyi yeterli buldu.

biraz acil ihtiyaçları varsa ondan böyle olmuştur.

ama maaş konusunda sıkıntı çıkar belki. senden daha az vericekleri uygun birini bulurlarsa.

sen kaç dedin onlar ne kadar indirdiler. bana olumluymuş gibi geldi ama belli de olmaz.

Sıradan bir görüşme konuşmalardan ötürü gittiğim görüşmelere dayanarak söylüyorum ,, onun dışında sadece dışarda yemekli bir görüşmeyi ilk defa sizden duydum bana bu hiç etik gelmedi açıkçası iş görüşmesi firmada olur büyük bir firma diosunuz hemde kesinlikle önce insan kaynaklarıyla olurdu görüşme sonra Genel Müdür ya da departman müdürüyle olurdu bunlarda 2-3 aşamayla oluyo bana ilginç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…