• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is gorusmesi bilgilendirme maili?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhabalar herkese ,
Is basvurusunda bulunmustum dun telefonla arayip gorusmeye cagirdilar. Aradiklarinda sarjim cok cok azdi ve su firmadan ariyoruz dediklerinde ilk olarak sarjimin cok az oldugunu kapanabilecegini soyledim. Telefondaki bayan ise direk aciklayayim o zaman diyerek cuma gunu musait olup olmadigimi sordu. Bende musait oldugumu soyledim ve saat verdi. Bilgilendirme mailide atacakmisiniz dedim evet aticam dedi tesekkur edip kapattim. Ama herhangi bir mail gelmedi kizlar :( numarayi geri arayip sorsam santral numarasi oldugu icin dahili numarayi bilmiyorum. Beni arayan kisinin adinida hatirlamiyorum :( sizce ne yapmaliyim? Gorusmeye gitmek cok istiyorum :(

Cuma günü söylediği saat görüşme saati değil mi? Cuma günü direkt gitsen?

Saat verdiyse numarayı arayıp firma ismini öğreneceksiniz.
Sonrada cuma günü o saatte gidip mülakat yapacaksınız.
Yada yine arayıp bu numaradan aranmışım iş başvurusu için olabilir derseniz onlar yine bilgi verirler.
Neticede dünyanın sonu değil.

Santrali ara,görüşmenden bahset mutlaka yönlendireceklerdir.

Mail sistemlerinde hata olmuş olabilir, mail adresinizi yazarken karakter hatası nedeniyle size ulaşamamış olabilir vs. Bence size verilen gün ve saatte görüşme için orada bulunun. görüşme gerçekleşemezse bu onların ne kadar profesyonel olduklarını gösterdiği gibi sizin orada zamanında bulunmanız ise ciddiyetini gösterecektir.
Görüşmede başarılar dilerim. :)

Cuma gününe daha iki gün var bekleyin mail gelir.
Zaten saat de verilmiş, cuma günü çıkar gidersiniz o saatte iş görüşmesi için geldim diye yönlendirirler zaten sizi.
Niye panik yaptınız ki anlamadım?

Cuma gününe daha iki gün var bekleyin mail gelir.
Zaten saat de verilmiş, cuma günü çıkar gidersiniz o saatte iş görüşmesi için geldim diye yönlendirirler zaten sizi.
Niye panik yaptınız ki anlamadım?
Yapim geregi biraz panik birisiyimde birde ise cok ihtiyacim var

dahılı bılmesenız bıle basvurdugunuz pozısyonla ılgılı ıse alımdan sorumlu bı bıkısı vardır ulasırsınzı bence

• Beğen
Reactions: Yeu
Yapim geregi biraz panik birisiyimde birde ise cok ihtiyacim var

Hiç panik yapmayın telefonla ulaşamazsan bile günü, saati, firmayı biliyorsun o gün çıkar gidersin.
Umarım çok güzel geçer görüşmen başarılar dilerim şimdiden.

yapman gerekeni söylüyorum çok basit (insan kaynakları uzmanıyım)
numarayı ara santrale bağlan
iş görüşmesi için aranmıştım tekrar bağlanabilir miyim de bağlan
bağlandıktan sonra :
merhabalar o gün şarjım yoktu kusura bakmayın lütfen de ve tekrar konuşun
son olarak mail de gelmedi kontrol ettim de tekrar iste
bu kadar

Merhabalar herkese ,
Is basvurusunda bulunmustum dun telefonla arayip gorusmeye cagirdilar. Aradiklarinda sarjim cok cok azdi ve su firmadan ariyoruz dediklerinde ilk olarak sarjimin cok az oldugunu kapanabilecegini soyledim. Telefondaki bayan ise direk aciklayayim o zaman diyerek cuma gunu musait olup olmadigimi sordu. Bende musait oldugumu soyledim ve saat verdi. Bilgilendirme mailide atacakmisiniz dedim evet aticam dedi tesekkur edip kapattim. Ama herhangi bir mail gelmedi kizlar :KK43: numarayi geri arayip sorsam santral numarasi oldugu icin dahili numarayi bilmiyorum. Beni arayan kisinin adinida hatirlamiyorum :KK43: sizce ne yapmaliyim? Gorusmeye gitmek cok istiyorum :KK43:
Bilgilendirme maili atmak zorunda değil ki.Zaten aramış ve saati günü sylemiş.Tabiki gideceksin.

Bu konuyu okuduğumda banlıydım sırf yazmak için bekledim cezamın bitmesini. Gerçekten o firmayı arayıp durumu izah etmeyi ve sizi arayan ik yetkilisini istemeyi akıl edemediniz mi ? Panik biriyim diyorsunuz , aşırı stres altında ve soğukkanlı olmak gereken durumlarda ne yapmayı düşünüyorsunuz iş hayatınızda ?

Cidden böyle konuları gördükçe hem kendime olan güvenim artıyor hem de kimler iş arayıp buluyor diye düşünmeden edemiyorum.

Merhabalar herkese ,
Is basvurusunda bulunmustum dun telefonla arayip gorusmeye cagirdilar. Aradiklarinda sarjim cok cok azdi ve su firmadan ariyoruz dediklerinde ilk olarak sarjimin cok az oldugunu kapanabilecegini soyledim. Telefondaki bayan ise direk aciklayayim o zaman diyerek cuma gunu musait olup olmadigimi sordu. Bende musait oldugumu soyledim ve saat verdi. Bilgilendirme mailide atacakmisiniz dedim evet aticam dedi tesekkur edip kapattim. Ama herhangi bir mail gelmedi kizlar :KK43: numarayi geri arayip sorsam santral numarasi oldugu icin dahili numarayi bilmiyorum. Beni arayan kisinin adinida hatirlamiyorum :KK43: sizce ne yapmaliyim? Gorusmeye gitmek cok istiyorum :KK43:
Saat ve gün vermiş yani görüşmek için randevu almışsınız maili niye bekliyorsunuz ki gitmeliydiniz size verilen saatte

Bu konuyu okuduğumda banlıydım sırf yazmak için bekledim cezamın bitmesini. Gerçekten o firmayı arayıp durumu izah etmeyi ve sizi arayan ik yetkilisini istemeyi akıl edemediniz mi ? Panik biriyim diyorsunuz , aşırı stres altında ve soğukkanlı olmak gereken durumlarda ne yapmayı düşünüyorsunuz iş hayatınızda ?

Cidden böyle konuları gördükçe hem kendime olan güvenim artıyor hem de kimler iş arayıp buluyor diye düşünmeden edemiyorum.

Dusunmeden edemeyin o zaman :) uluslararasi bir firmada gorusmeyi yaptigim gun is teklifini aldim. Is hayatinizda basarilar dilerim , iyi aksamlar :)

Bana da bazen gelmediği oluyordu. Internetten şirketin adresini bulabilirsin saati falan da biliyorsun zaten

Back
X