İş Görüşmesi İçin Kombin Önerisi İstiyorum...

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
Merhaba kızlar,
Bir iş görüşmesi için kombin oluşturmam gerekiyor. Fotoğraftaki ceket birkaç yıl önce aldığım takımın ceketi fakat ben başka bir pantolon ve bluzla kombin yapmak istiyorum. Dar paça pantolon düşünüyorum. Sizce nasıl bir renk tercih etmeliyim? Özellikle r
DSC_0001.webp
enk konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Fikir verirseniz sevinirim. :KK54:

Merhaba kızlar,
Bir iş görüşmesi için kombin oluşturmam gerekiyor. Fotoğraftaki ceket birkaç yıl önce aldığım takımın ceketi fakat ben başka bir pantolon ve bluzla kombin yapmak istiyorum. Dar paça pantolon düşünüyorum. Sizce nasıl bir renk tercih etmeliyim? Özellikle rEki Görüntüle 1656484 enk konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Fikir verirseniz sevinirim. :KK54:

Artik is yerleri havali feminen giyinen kadin istiyo. Oyle erkek gibi takim elbise pantolon falan ben olsam sana is vermezdim. Bence diz hizasinda dar bi etek altina ince topuklu ayakkabi ustune dar bi buluz giy. Ustune de ceket ama bu ceket cok ucuz ve kalitesiz gibi duruyo git marka bi ceket al kendine Bershka da var cok guzel ceketler.

Artik is yerleri havali feminen giyinen kadin istiyo. Oyle erkek gibi takim elbise pantolon falan ben olsam sana is vermezdim. Bence diz hizasinda dar bi etek altina ince topuklu ayakkabi ustune dar bi buluz giy. Ustune de ceket ama bu ceket cok ucuz ve kalitesiz gibi duruyo git marka bi ceket al kendine Bershka da var cok guzel ceketler.

İşsizliğin dibini bulduğum o yıllarda iyi ki görmemişim yorumunu. Elimden çekeceğin olurdu. Ve şimdi iyi ki pasif üye durumundasın. Kafanı Berska'nın kapısına doğru çarpa çarpa insanlara saygı duymayı öğretmek vardı ya, imkanlar elvermiyor işte.

İşsizliğin dibini bulduğum o yıllarda iyi ki görmemişim yorumunu. Elimden çekeceğin olurdu. Ve şimdi iyi ki pasif üye durumundasın. Kafanı Berska'nın kapısına doğru çarpa çarpa insanlara saygı duymayı öğretmek vardı ya, imkanlar elvermiyor işte.

hahhaha cok guldum yorumuna. evet ve haklisinda.
Bende patavatsiz arkadasin yorumunu okurken biraz sinirlendim, sanki dugune koca aramaya gidiyor arkadas dar etek dar bluz vs vs. Aman Allahim, bu i$ gorusmelerine boyle gidiyorsa, dugune nasil gidiyor acaba :DDD

Back
X