Aynen modern Cadı. Ben daha önce iki sene sekreterlik yaptım cayci vardı temizliği o yapardı muhasebeye yardım ederdim telefonları bağladım araç dosyasına ben baktirdim kargolaria bakardim.Ürün hakkında fiyat teklifi isteyen firmalara fiyat teklifini gönderirim. Saatler uzun diye çıktım.
Evet benim isimde ayni.. ben birde banka isleriylede meskulum..Bende sekreterim galeride çay kahve ofisin rutin temizliği müşteriyi karsilama pc işleri bana ait sonra bütün gün oturuosn zaten
Maaşı da söylemedi ler onu ikinci görüşmede soyleyeceklermis şaka gibi.İlana niye sekreterlik diye veriyorsun insanı yoruyorsun sonunda ogreniyisun sen satış yapan kasaya bakan birini çay kahve temizlik yapan birini arıyorsun.Kadın acicaktim beni ben de maalesef saetler uymuyor dedim bir an sasirdi.Gitsinler başka birini bulsunlar.
Yani rahatım temizlk kahve çay diince insanın gözünde büyüyor baya ama öyle deil sabah kahvaltı yapiorz toplayıp temzlk yapiorm 1 saatimi alio zaten araç sattigmz için gelen giden fazla olmuo oluncada 1 çay vermek zorlamıo yani:) bide rahat çayımı kahvemi alıp akşama kadar pc basindaym film izliorm veya başka bişey sadece hafta başı ve yeni araçlar geldgnde yoğun oluyorz onda bile deli gbi yorulmyrmEvet benim isimde ayni.. ben birde banka isleriylede meskulum..
İnşallah nasıl birini arıyorsanız ilani öyle ver ben de başvurmam ne senin ne de benim vaktimi alırsın. Böyle yalan dolan sonradan ortaya çıkmıyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?