Selam kızlar ben dün bahsettigim bu leras tekstile is görüşmesine gittim.Sekreter pozisyonu icin kadın benle görüştu anlattım nerde oturuyorsun ne kadar calistiniz niye çıktınız okuduğunuz Bölüm falan.Neyse bu sürekli çalışma saatleri üstünde durdu ben dedim olumlu galiba içimden. Sonra o konuştu biz burasi için değil bizim yan firmamız gross kristal firması için eleman arıyoruz. Müşterilerle ilgilenecek kasadan sorumlu Ofis temizliği çay kahve orayı çekip çevirecek birini arıyorlar mis. Kadın olumlusunuz benim gözümde siz ne düşünüyorsunuz dedi ben de Hayır dedim.Kendisi bile söyledi tam bir sekreterlik pozisyonu değil diye.İlanı niye sekreterlik diye veriyorsun o zaman satış temsilcisi kasaya bakabilen temizlik çay kahve yapan birini arıyorum de işlerine gelmiyor.Sanki yalanlari ortaya cikmadi.Boşuna boşuna gittim sinir de çabası. Nasıl yerler bunlar anlamak mümkün değil. Haksız miyim kızlar ne düşünüyorsunuz.
Evet benim isimde ayni.. ben birde banka isleriylede meskulum..cay kahve haric
Az bile yapmışsın. Ben olsam saydırırdım. Daha önce gittiğim bir görüşmede baktım olcak bişey değil verdim veriştirdim çıktım çok da iyi yaptım.Selam kızlar ben dün bahsettigim bu leras tekstile is görüşmesine gittim.Sekreter pozisyonu icin kadın benle görüştu anlattım nerde oturuyorsun ne kadar calistiniz niye çıktınız okuduğunuz Bölüm falan.Neyse bu sürekli çalışma saatleri üstünde durdu ben dedim olumlu galiba içimden. Sonra o konuştu biz burasi için değil bizim yan firmamız gross kristal firması için eleman arıyoruz. Müşterilerle ilgilenecek kasadan sorumlu Ofis temizliği çay kahve orayı çekip çevirecek birini arıyorlar mis. Kadın olumlusunuz benim gözümde siz ne düşünüyorsunuz dedi ben de Hayır dedim.Kendisi bile söyledi tam bir sekreterlik pozisyonu değil diye.İlanı niye sekreterlik diye veriyorsun o zaman satış temsilcisi kasaya bakabilen temizlik çay kahve yapan birini arıyorum de işlerine gelmiyor.Sanki yalanlari ortaya cikmadi.Boşuna boşuna gittim sinir de çabası. Nasıl yerler bunlar anlamak mümkün değil. Haksız miyim kızlar ne düşünüyorsunuz.
Bnde sekreterim fakat iş bulamıyorum galiba fizigi dış görüsünüşe de önem veriyorlarBende sekreterim galeride çay kahve ofisin rutin temizliği müşteriyi karsilama pc işleri bana ait sonra bütün gün oturuosn zaten
Sadece sekreterlik değil müşteriyle ilk planda kim ilgileniosa önce gorüntu istiyolar ne meslek olursa olsun turkcell e görüşmeye gttim.mulakatta 15 20 tecrübeli kızın arasndan tecrübesiz olan ben seçildim hem cv getirmcm alicaksanz alın dediğim halde tabi o zmn bu kiloda deildm:)))))))Bnde sekreterim fakat iş bulamıyorum galiba fizigi dış görüsünüşe de önem veriyorlar
Valla süper cevap olurmuşBende çay yapma bilgime güvenerek geldim zaten deseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?