İs gorusmesi şaşkınlık sinir

Aynen öyle forget kakaliyorlar resmen ama Üzgünüm onların aradığı kakalak ben değilim. Bir kere Yalanla başlayan bir işten Hayır gelmez.Bırkçı ilanda Ofis temizliğine çay ikramı yapabilen sekreter arıyoruz diyor ben buna basvurup görüşmeye gitsem baksana hem çay hem kahve temizlikde yatırcak mis diyemem.Adam ilanda açıkça yazmış o zaman kelime dahi etmem. Keriz yerine koymaya calisiyorlar

Bu bana ders oldu.Gorusmeye gitmeden firmayi iyice araştırmak lazım.İnş bulurum bir iş kurtulurum bu stresten.

Çok var böyle yerler. Ben İletişim Fakültesi mezunuyum bir hukuk firması kurumsal iletişim sorumlusu arıyordu başvurdum çağırdılar gittim görüştüm. CV'mi incelediler sonuçta. Benle görüşen kadın bana "Evet iletişim kısmını biliyorsun ama burası bir hukuk bürosu. Hukukla ilgili bir bilgin yok." dedi. Ben de "Burada çalışmak için hem iletişim hem de hukuk mezunu mu olmam gerekiyor zaten hukuk okusam avukat olurum." demiştim. Mal çok anam çok

Aynen öyle abiye kuzu çok başlar çok. Kurumsal degiler insan kaynakları bölümü bile daha nasıl nitelikte eleman ilanda hangi özellikler yazılır bilmiyor.Bazıları için diyorum tabi ki hepsi öyle degil.Ben Karaca giyim diye büyük bir firma var avm lerde gormussunuzdur oraya gittim gorusmeye hem de genel merkezine o kadar ne istediklerini biliyorlar ki hherkesin görevi ayrı temizlikci bile iki taneydi.

İnş canim istediğim gibi bir yer olsun istiyorum bir ay orda iki ay burda bir iş istemiyorum.Daha önce iki yer dede birer sene çalıştım. İnş bu hafta bulurum artık.

Ben de müdür yardımcısı pozisyonunda başladım.İlk günden eleman eksik diye bana temizlik yaptıracaklardı.
Sesimi çıkarınca da çıkartıldım işten.
Sen yine şanslısın başta söylemişler.
Hakkımızda hayırlısı

Aynen canım herkesin görevi ayrı öyle yerlerde çok uzun sürmuyor zaten her şeye kosturmAktan. İnş buluruz

Üniversite de okumuşsun neden sekreterlik?
Hiç mi iş tecrüben yok?
Bir de neden her görüşme için böyle firma adı vere vere konu açıyorsun?

Az önce kariyer.netten cv mi görmüş bir firma ingilizce bilen birini arıyorlar mis Tercüme edecek e mail yoluyla falan.Beni aradı sadece cv mi görmüş şaka mi bunlar ben ingilizceyi çok iyi bilmiyorum dedim .CV de yazmıyor ingilizce başlangıç seviyesinde diye kafası iyi bunların.

Az bile yapmışsın. Ben olsam saydırırdım. Daha önce gittiğim bir görüşmede baktım olcak bişey değil verdim veriştirdim çıktım çok da iyi yaptım.

Bnde sekreterim fakat iş bulamıyorum galiba fizigi dış görüsünüşe de önem veriyorlar
Sadece sekreterlik değil müşteriyle ilk planda kim ilgileniosa önce gorüntu istiyolar ne meslek olursa olsun turkcell e görüşmeye gttim.mulakatta 15 20 tecrübeli kızın arasndan tecrübesiz olan ben seçildim hem cv getirmcm alicaksanz alın dediğim halde tabi o zmn bu kiloda deildm:)))))))

Yok canim bence dış görünüşte pek alakası yok meleke1 sekreter diyince ya herseyi yapın diyorlar temizlik çay kahve ama yol parasına gelince 100 lira vermiyorlar ilan çok değil başvuran çok kariyer.net yenibiriste nerdeyse bir saatte bir ilana 100 kisi basvuruyor ondan biraz zorlayıcı.Mesafe uzak olunca onlar tercih etmiyor ben ünlü bir spor tekstil firmasına başvurdum bilgi almak için aradım bizim maalesef o tarafa servisimiz yok sizin için de zor olur dedi.İş esenyurtta ben esenlerde.Ya da ilk bakıyorum ortama içime sanmıyorum ya mesafe çok uzak ya yol parasini vermezler.Dengi değinen bir yer buluruz inş.

Sen zaten niye oraya gittin ki? Uyarmistik diye hatirliyorum.

Aynen yeos canım o an şaşırdım. Sekreter demek hamallik yapmak değil ki.Bir de ilani sekreter santral operatoru diye ver sonra da kasaya bakacak birini ariyorüz de.Saatleri bile soylemedI demek ki saatleri de uzun.Saydircaktim da o an sokan birsey diyemedim.

Haklısın wolfrog gidip içimde kalmasın dedim ama her türlü içimde kaldı sanssizim buna inandim.

Ben bir iş yerine tam 4 kere görüşmeye gittim en son gittiğimde bu son gelişim dedim 1 kerede anlamıyorlar herhalde öyleleri de var ah çok zor iş bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…