bizim bir arkadaş vardı
X yerden yoğun diye ayrılmıştı
herkes bunu biliyordu
neyse eleman kıtlığı olan bir dönemde bizim işyerine aldılar
ama tabii herkeste X yerden yoğun diye ayrılan adam burada ne geziyor
burası daha yoğun demek ki bu adam tembel algısı oluştu
ve evet bu kişi ile hala görüşürüm farklı bir yerlerden de tanıdığım ama o iş için uygun değildi esasen
bir çok işi yapamadım deyip şehir dışından gelirdi mesela aynı işi ben gidince yapardım bu bana özgü değildi yani çeşitli kereler farklı kişilerle bu sıkıntı yaşanırdı
oysa ki onu sadece o birimde görev yapsın diye işe almışlardı ben başka birimde çalışıp şehir dışında onlara destek olurdum sadece
bu kişinin mesleğinde kötü olması vs değil konu bazı tarz işleri yapmak ona ağır geliyordu
onu o tarz değil de başka iş versek belki yapacak ama onu o pozisyonda adam ihtiyacı olduğu için işe aldılar
sonra maaşına az zam yapıldı diye işten ayrıldı
o nedenle bence önceki işten neden ayrıldığın konusunda dürüst olmak lazım
yani burada da işe başlasanız iki ay sonra aynı gerekçelerle ayrılacaksanız neden hem sizin hem işyerinin zamanı gitsin ki
X yerden yoğun diye ayrılmıştı
herkes bunu biliyordu
neyse eleman kıtlığı olan bir dönemde bizim işyerine aldılar
ama tabii herkeste X yerden yoğun diye ayrılan adam burada ne geziyor
burası daha yoğun demek ki bu adam tembel algısı oluştu
ve evet bu kişi ile hala görüşürüm farklı bir yerlerden de tanıdığım ama o iş için uygun değildi esasen
bir çok işi yapamadım deyip şehir dışından gelirdi mesela aynı işi ben gidince yapardım bu bana özgü değildi yani çeşitli kereler farklı kişilerle bu sıkıntı yaşanırdı
oysa ki onu sadece o birimde görev yapsın diye işe almışlardı ben başka birimde çalışıp şehir dışında onlara destek olurdum sadece
bu kişinin mesleğinde kötü olması vs değil konu bazı tarz işleri yapmak ona ağır geliyordu
onu o tarz değil de başka iş versek belki yapacak ama onu o pozisyonda adam ihtiyacı olduğu için işe aldılar
sonra maaşına az zam yapıldı diye işten ayrıldı
o nedenle bence önceki işten neden ayrıldığın konusunda dürüst olmak lazım
yani burada da işe başlasanız iki ay sonra aynı gerekçelerle ayrılacaksanız neden hem sizin hem işyerinin zamanı gitsin ki