Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bir iş bulsanız da biz de rahatlasak yahu.
Bütün işverenler kötü bir siz mi iyisiniz anlamadim .
Özel sektör piremses sendromunu kabul etmez .
Sen sekretersin dur sekerim sana çay tasitamayiz ,ya da ayyy çıkış saatin 10 dk gecikti dur mesai yazarız demez
Önce onu bi anlasanız gerisi gelecek ama neyse !
Konu sahibi işsiz...
Işsiz olduklarında insanlar çok kötü bir psikolojiye giriyorlar... bu yüzden bu konu hakkında bir çok konu açması normal.
Ayrıca ülkenin vahim durumu ortada bu yüzden de kendine ekstra stress yapıyordur eminim.
Genelde yorum atan insanlara yorum atmam... ama sizin bu yorumunuz gerçekten hiç hoş değil... işsizlik; sevgilim benden ayrıldı gibi basit bir mesele değildir...
Helal para kazanabilmek için ve yaşamak (birilerine bakmak) için bir çabbadır. Hayatın en önemli konusudur...
Gerçekten hiç hoş olmamış cevabınız keşke hiç yorum yapmasaydınız... yorumunuzu beğenenlerin psikolojisini de anlamak güç.
Ayrıca konu sahibi hiç şımarık birine benzemiyor (prenses demişsiniz ya)... endişesi gayet normal... her pozisyon için görev tanımları olmalı. Disiplinli bir sistem olmalı.
Konu sahibi sana gelince... ben seni çok iyi anlıyorum... bir süre bende işsiz kaldım. Mümkünse direkt firmalara git ve CV/form doldur. Kendine uygun ilan gördüğünde ise firmayı telefon ile ara ve ik ya mail at (ben hep böyle yapıyordum).
Senin için dua edeceğim umarım tez zamanda bulursun... Sevgiler.
Boşver ben nelerini gördüm fotoya baktı burda çok değişik çıkmışsın dedi sadeceMerhaba.Ben bugün bir iş görüşmesine gittim bir iletişim firmasının sekreterlik ilanı için.Dün insan kaynaklarından bir bayanla görştüm.Bugün gittim yönetici ile görüştüm idari kısımla ilgilenen.Klasik ne okudunuz nerde çalıştınız ben de söyledim sonra neden çıktınız eski yerinizden dedi.Ben de hem sekreter hem satış elemanı olarak çalıştım çalışma saatleri uzundu o yüzden ayrıldım bu iki yerden dedim.Bana bizim istediklerimizle sizin beklentileriniz uyuşmuyor dedi iyi de benden eski işyerimden bir sebep istiyorsun neden ayrıldığıma dair sebep ne ise onu söyledim.Sen zaten kurumsal firmasın görev tanımın belli ben eski yerimde hem sekreter hem satış yapıyordum diyince kendince ben ona iş verirsem yapmaz diye düşündü.Çalışma saatleri de ona mantıksız geldi başka kişilerle de görüşüyormuş onların daha kötü sebepleri varmış.Tam çıldırmalık sinirlendim ama belli etmedim çıkınca moralim bozuldu.Kötü sebep ne olabilir ben maaşımı vermeseler desem iki yerde mi maaşını vermedi ilginç derdi.Patronumla çalışanlarla aramız iyi değildi desem bu sefer demek ki kimseyle anlaşamıyor sorun bunda diyecek.Ki eski iki yerde de kötü ayrılmadık referans bile oldular.Başka yerlere de gittim ilaç yazılım firmasına onlara bu sebepi söyleyince gayet mantıklı geldi hatta Hakverdiler.Sizce haksız mıyım kızlar sebep ne ise onu söyledim?
Buradaki sekreterler temizliğe çaya da bakıyor. Günlük yerler paspaslansın masalar silinsin isteniyor. Senin bunlarını yapmayacağını düşünmüş olabilirler mi acaba? Yada yaşadığınız yerde sekreterlik algısı farklıdır belki bilemedim.Belki de cnm yol parası yok dedi zaten asgari ücret bir de ben sekreterim muhasebeci muhasebeci sen beni sekreter diye alıyorsun o zaman ilana yaz muhasebe çay temizlik sekreterlik yapacak birini diye dört işi de sekreter yapsın.Sekreterin görevi nedir telefonları ilgili kişiye yönlendir email faks fotokopi sana ait bankaya gönderilecek evraklar sana ait kargolar muhasebeye ait evrakların dosyalanması çaycı olmadığı zaman yöneticiye çay vermek gelen kişieri karşılamak bu kadar
Üyenin konusunu görünce okuma çık konudan!Siz bir iş bulsanız da biz de rahatlasak yahu.
Bütün işverenler kötü bir siz mi iyisiniz anlamadim .
Özel sektör piremses sendromunu kabul etmez .
Sen sekretersin dur sekerim sana çay tasitamayiz ,ya da ayyy çıkış saatin 10 dk gecikti dur mesai yazarız demez
Önce onu bi anlasanız gerisi gelecek ama neyse !