Kirdiysam ozur dilerim. Ben normalden fazla mesafeli davraniyordum cunku onu belirtmek icin soylemistim ama keske soylemeseydim.kapalı bir bayan olduğunu neden belirtme gereği duydun ki ben de açık bir kadınım bu benim mesafeye dikkat etmediğim anlamına mı geliyor kendini kapalı yada açık olarak sınıflandırma
yok ben kırılmadım sadece burada bu 2. konu denk geldiğim sürekli ben kapalı bir bayanım diyerek bizi sınıflandırmalarına izin vermeyin :) bunu en başta biz yapmayalım sen kapalısın ben açığım biz aynıyız aslında sadece giyim tarzlarımız farklı giyim derken de eşarp filan da giyime girdiği için :) mesela ben erkeklerin böyle bir sınıflandırması yok kadınlarda neden olsunKirdiysam ozur dilerim. Ben normalden fazla mesafeli davraniyordum cunku onu belirtmek icin soylemistim ama keske soylemeseydim.
Tesekkur ederim hayirlisi olur umarim.Bir yerde 2 ay çalıştım, ama ortamı bana uymadığı için ayrıldım oradan, sonra bilmediğim bir numara aradı. Eyoser hanım işten ayrılmışsınız bizimle çalışmak ister misiniz dediler. Kim olduklarını sordum, eski ortaklarıyız, çalışma şeklinizi biliyoruz, numaranızı da onlardan aldık dediler. Hemen yaftaladım, onlarla ortaklık yaptıysanız olmaz dedim. Onlar gibi olsaydık ortaklık devam ederdi, bir deneyelim dediler. Görüştük, başladım, yıllarca da keyifle çalıştım.
Bir değerlendirin derim, olmazsa ayrılırsınız. Keşke eşinize de işin doğrusunu anlatsaydınız, bana biraz o yüzden de tereddüt ediyorsunuz gibi geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Haklisiniz. Ya anlatirken o ani tekrar yasiyor gibi oldum diyeceklerimi birazda dusunmeden yazdim. Yoksa bende dikkat ederim.yok ben kırılmadım sadece burada bu 2. konu denk geldiğim sürekli ben kapalı bir bayanım diyerek bizi sınıflandırmalarına izin vermeyin :) bunu en başta biz yapmayalım sen kapalısın ben açığım biz aynıyız aslında sadece giyim tarzlarımız farklı giyim derken de eşarp filan da giyime girdiği için :) mesela ben erkeklerin böyle bir sınıflandırması yok kadınlarda neden olsun
:) dediğim gibi kadınlar hisseder karşıdakinin ne amaçla yaklaştığını işten ayrılmanıza çok sevindim .inş en kısa zamanda daha güzel iş bulur bu kötü anıyı arkanızda bırakırsınızHaklisiniz. Ya anlatirken o ani tekrar yasiyor gibi oldum diyeceklerimi birazda dusunmeden yazdim. Yoksa bende dikkat ederim.
Cok tesekkur ederim.:) dediğim gibi kadınlar hisseder karşıdakinin ne amaçla yaklaştığını işten ayrılmanıza çok sevindim .inş en kısa zamanda daha güzel iş bulur bu kötü anıyı arkanızda bırakırsınız
Is gorusmesine gitmim diyorsunuz yani sizde.Ex patronun senin iş görüşmenden habersiz olduğunu hiç sanmıyorum ben...Kuzeni de neden seni çağırmış çok ilginç.
Yani soyleyemez heralde birsey kuzenine. Is gorusmesine gidip ortami gorsem ona gore mi karar versem hala bilmiyorum.Sen bilirsin de küçük bir yerse akraba olabilir hani diğeri ile adınız çıksa bu adam da sulanır ama birsey olmamış çıkmışsınız kardeş bile olsa ayrı insanlar ne diyebilir ki hakkında
gitmeyin bence, adam oraya gelir vs. ayrica esinize anlatsaydiniz keske.. boyle durumlarin saklanmamasi gerektigini dusunuyorum, esiniz sonra ogrenirse daha cok kizabilirBir aydan fazladir ilk kez yarin icin is gorusmesine cagriliyorum. Ama ogrendim ki is sahibi benim eski patronumun akrabasiymis. Su an kararsiz kaldim. Esimle ayni is yerinde calisiyorduk o daha iyi hir is bulunca ayrildi ben bir sene daha calismaya devam ettim. Patronumun tavri esi hamile kaldiktan sonra bana karsi degismeye baslayinca isten istifa ettim. Esim mobbinge ugradim zannediyor. Bu ise de akrabalari oldugu icin gitmemi istemiyor yine de karari bana birakti . Kendisi ogrenmis akraba olduklarini bana o soyledi. Bir yandan gorusmeye gidip duruma gore karar mi versem diye dusunuyorum. Bir yandan hic gitmim diyorum.
Bunu anlatsam nasil tepki verir az cok tahmin ediyorum. Birileriyle gider kafa goz dalar bi yerde. Acikcasi hakta ediyor o adam ama yinede esimin basini belaya sokmasina degmez.gitmeyin bence, adam oraya gelir vs. ayrica esinize anlatsaydiniz keske.. boyle durumlarin saklanmamasi gerektigini dusunuyorum, esiniz sonra ogrenirse daha cok kizabilir
siz esinizi bilirsiniz, oyle bir sey yapacaksa anlatmamak daha mantikli. benim tavsiyem kesinlikle gitmeyin kuzeninin yerine. Allah korusun adam cok curetkarmis, esinizi bildigi halde boyle davraniyor, cok ahlaksiz biri bence.. bir de aklinizda olsun, bu tarz durumlarda insan donup kaliyor ama yapabilirseniz terslemeye calisin. en azindan belki korkar bagirirsiniz vs diye.Bunu anlatsam nasil tepki verir az cok tahmin ediyorum. Birileriyle gider kafa goz dalar bi yerde. Acikcasi hakta ediyor o adam ama yinede esimin basini belaya sokmasina degmez.
Cogu kisi bu yonde yazmis. Gitmemek daha mantikli sanirim tesekkurler.Kuzen sizi iş görüşmesine çağırdysa tabi ki eski patronda biliyordur, aralarında bir konuşma geçmiştir muhakkak.
Hiçbirsey olmasa arada gelip gidip sizie rahatsız etmek isteyebilir. Varlığı bile yeter zaten. Hiç gerek yok, görüşmeye gitmeye.
Evli bir adam yine evli çalışanına yürüyorsa ben herşeyi beklerim ondan. Siz oradan çıkıyorsunuz, ardından kuzeni size iş teklif ediyor. Acabaya düşecek bir durum yok açıkçası.Cogu kisi bu yonde yazmis. Gitmemek daha mantikli sanirim tesekkurler.
Sokakta felan tacize ugrasam bagirirdim ama bir suredir calistigim yerde olunca ne yapacagimi gercekten bilemedim. Birde yalnizda degildim calistigim odada iki kisi varken bunlarin bazilari oldu.siz esinizi bilirsiniz, oyle bir sey yapacaksa anlatmamak daha mantikli. benim tavsiyem kesinlikle gitmeyin kuzeninin yerine. Allah korusun adam cok curetkarmis, esinizi bildigi halde boyle davraniyor, cok ahlaksiz biri bence.. bir de aklinizda olsun, bu tarz durumlarda insan donup kaliyor ama yapabilirseniz terslemeye calisin. en azindan belki korkar bagirirsiniz vs diye.
tabi ki insan ne yapacagini sasiriyor. ben sizi suclamak icin demedim. benim de bir kac kere basima gelince kacmistim susmustum once. sonra bir keresinde adama bi bagirdim, eli ayagina dolasti salagin. bir de keyifli oluyor :)Sokakta felan tacize ugrasam bagirirdim ama bir suredir calistigim yerde olunca ne yapacagimi gercekten bilemedim. Birde yalnizda degildim calistigim odada iki kisi varken bunlarin bazilari oldu.
Kuzeni is teklifinde bulunmadi aslinda ben bilmeden oraya da basvuru yapmisim is gorusmesi icin cagrilinca esim soyledi akrabalar diye.Evli bir adam yine evli çalışanna yürüyorsa ben herşeyi beklerim ondan. Siz çıkıyorsunuz, ardından kuzeni size iş teklif ediyor. Acabaya düşecek bir durum yok açıkçası.
kesinlikle katiliyorum, bir de arka tarafa gecti diyor, ne yapiyorsa pislikEvli bir adam yine evli çalışanına yürüyorsa ben herşeyi beklerim ondan. Siz oradan çıkıyorsunuz, ardından kuzeni size iş teklif ediyor. Acabaya düşecek bir durum yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?