Kuzenlermis. Bende daha once is yerinde gormustum ama basvurdugum yerin onlara ait oldugunu bilmiyordum.Ne kadar yakın akrabalar
Bir aydan fazladir ilk kez yarin icin is gorusmesine cagriliyorum. Ama ogrendim ki is sahibi benim eski patronumun akrabasiymis. Su an kararsiz kaldim. Esimle ayni is yerinde calisiyorduk o daha iyi hir is bulunca ayrildi ben bir sene daha calismaya devam ettim. Patronumun tavri esi hamile kaldiktan sonra bana karsi degismeye baslayinca isten istifa ettim. Esim mobbinge ugradim zannediyor. Bu ise de akrabalari oldugu icin gitmemi istemiyor yine de karari bana birakti . Kendisi ogrenmis akraba olduklarini bana o soyledi. Bir yandan gorusmeye gidip duruma gore karar mi versem diye dusunuyorum. Bir yandan hic gitmim diyorum.
Bana bakislari degisti ilk acaba bana mi oyle geliyor dedim. Sonra bilgisayarim bozuldu kendi laptopunu verdi idareten sonra dosyalarima bakmam lazim diyip surekli sandalyemin arkasina gecip bana yaklasmaya basladi ben kalkim dedigimde yok isim hemen bitiyor felan diyordu. Bunun gibi bazi seyler oldu. Birgun ogle arasina az kalmisken benden bir is istedi gittim yanina esimi de tanidigi icin onu sordu ilk sonra kendi esini anlatmaya basladi cok kilo aldi gibi bende beni ilgilendirmez ogle arasi oldu sonra hallederim isi dedim ciktim odadan. Ama bakislari hala gozumun onunde. Ertesi gunde istifami verdim.Nasıl yani tavrı değişti derken. ?
Bu arada görüşmeye gidin
Belki kuzeni çok farklı biridir
Evet malesef oyle.Tavrı değişti derken kastınız özel yakınlaşmaya çalışmaksa gitmeyin, eski patronunuzun size ulaşmasına olanak tanımış olursunuz, başka yerde deneyin şansınızı
Terbiyesiz sapık ahlaksız adamBana bakislari degisti ilk acaba bana mi oyle geliyor dedim. Sonra bilgisayarim bozuldu kendi laptopunu verdi idareten sonra dosyalarima bakmam lazim diyip surekli sandalyemin arkasina gecip bana yaklasmaya basladi ben kalkim dedigimde yok isim hemen bitiyor felan diyordu. Bunun gibi bazi seyler oldu. Birgun ogle arasina az kalmisken benden bir is istedi gittim yanina esimi de tanidigi icin onu sordu ilk sonra kendi esini anlatmaya basladi cok kilo aldi gibi bende beni ilgilendirmez ogle arasi oldu sonra hallederim isi dedim ciktim odadan. Ama bakislari hala gozumun onunde. Ertesi gunde istifami verdim.
Evet malesef oyle.
InsAllah ya ilk gorusmeye cagirilinca sevinmistim. Aslinda alanlari farkli islerin ama gorme durumu olabilir sanirim.Terbiyesiz sapık ahlaksız adam
Bence gitmeyin o diğer işyerine
Kuzen bile olsa eski patronu görme durumunuz olabilir.
Başka iş bulursunuz inşallah
Aslinda mecbur gorusmeyiz. Alanlar farkli sadece ziyarete felan gelebilir iste kuzenini.Uzak durun o zaman gerek yok huzursuz çalışmaya, akrabalıktan ötürü mecburi görüşeceksiniz tadınız kaçar
Huzurunuz kaçmasın yok yereInsAllah ya ilk gorusmeye cagirilinca sevinmistim. Aslinda alanlari farkli islerin ama gorme durumu olabilir sanirim.
Sekiz subesi olan bir is yeriydi. Kurumsaliz biz diyorlardi ama ne kadar kurumsal gibi gozukselerde degillerdi. Bu is yeri de kurumsal degil.Iş nasil bir iş.Kucuk is yerleri genelde böyledir (hepsi değil ama %90) tek adam ya da 2 3 adamın çalıştığı,küçük ofislerden uzak durun. Daha büyük ve kurumsal bir yere girme imkanınız varsa,oraları zorlayın.
bilemedim de ben de iş yerinde takıldığım projesel bir durum olduğunda patronumdan yardım istiyorum oda masama gelip anlatır durumu ama ben bu davranışı hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. iş uzun sürecekse sandalye çeker masaya uzun sürmeyecekse sandalyemin arkasından projeden göstererek anlatır . belki siz yanlış anladınız diyeceğim ama kadınlar hissederBana bakislari degisti ilk acaba bana mi oyle geliyor dedim. Sonra bilgisayarim bozuldu kendi laptopunu verdi idareten sonra dosyalarima bakmam lazim diyip surekli sandalyemin arkasina gecip bana yaklasmaya basladi ben kalkim dedigimde yok isim hemen bitiyor felan diyordu. Bunun gibi bazi seyler oldu. Birgun ogle arasina az kalmisken benden bir is istedi gittim yanina esimi de tanidigi icin onu sordu ilk sonra kendi esini anlatmaya basladi cok kilo aldi gibi bende beni ilgilendirmez ogle arasi oldu sonra hallederim isi dedim ciktim odadan. Ama bakislari hala gozumun onunde. Ertesi gunde istifami verdim.
Ben o is yerinde uc sene calistim. Uc sene hic birsey olmadi. Degistigini gordum fark ettim emin oldum sonra istifa ettim zaten. Ya nasil anlatsam bilmiyorum birde ben kapali bir bayanim hep mesafeye dikkat ederdim herkesde saygi duyuyordu is yerinde o kadar yakinima gelip benim yapacagim bir is yokken onunde onu beklemek gercekten stres oluyordum kalkmama da musaade etmiyordu. Bir kere kalktim iceri girdigini gordugumde ben oturana kadar bekledi sonra isi oldugunu soyleyip arkama gecti.bilemedim de ben de iş yerinde takıldığım projesel bir durum olduğunda patronumdan yardım istiyorum oda masama gelip anlatır durumu ama ben bu davranışı hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. iş uzun sürecekse sandalye çeker masaya uzun sürmeyecekse sandalyemin arkasından projeden göstererek anlatır . belki siz yanlış anladınız diyeceğim ama kadınlar hissederve size eşini bu şekilde anlatması iğrenç gerçekten
kapalı bir bayan olduğunu neden belirtme gereği duydun ki ben de açık bir kadınım bu benim mesafeye dikkat etmediğim anlamına mı geliyor kendini kapalı yada açık olarak sınıflandırmaBen o is yerinde uc sene calistim. Uc sene hic birsey olmadi. Degistigini gordum fark ettim emin oldum sonra istifa ettim zaten. Ya nasil anlatsam bilmiyorum birde ben kapali bir bayanim hep mesafeye dikkat ederdim herkesde saygi duyuyordu is yerinde o kadar yakinima gelip benim yapacagim bir is yokken onunde onu beklemek gercekten stres oluyordum kalkmama da musaade etmiyordu. Bir kere kalktim iceri girdigini gordugumde ben oturana kadar bekledi sonra isi oldugunu soyleyip arkama gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?