İş görüşmesi

calikusucum

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
18
Kızlar iyi geceler, ben bir okula iş görüşmesine gittim ve okulun şartları bana ağır geldi. Özellikle maaş konusu. Saatleri 7.30 - 6.40 şeklinde ayda 1 kez nöbet tutmam istendi bunun karşılığında teklif edilen 17 -22 bin arası olur denildi. Cumartesi de dahil. Sigortam da tam yatmayacak. Bunu açıkça ifade etti, çalışmak mantıklı mı sizce direkt reddetmek mi daha iyi olur

Açıkçası size daha en başında bu rezil şartları sunanlar sonrasında maaşınızı aylarca geciktirip ek mesai yazıp ödemeyecekler… Maalesef özel sektör çok kötü başka şansınız varsa yönelin.. ama bana tecrübe olsun illa öğretmenlik yapmak istiyorum ve bi yerden başlamam gerek diyorsanız yine de katlanmak zor olur bence devam etmeyin… ücretli öğretmenlik de hemen hemen bu ücrete denk geliyor

Asla düşünme bile bence marketteki kasiyerler bile 2 katını kazanıyorlar. İmkanı varsa şikayet et orayı da me demek ya bu parayı teklif etmeye utanır insan
Bende çok üzüldüm inanın. Bir de pişkin pişkin "öğretmenlik fedakarlık ister" diyor. Sanki bedavaya yap der gibi. O kadar üzücü ki durum insanı mecburi hale getiriyorlar. Ben tamamen mesleki açıdan gelişmek için istiyordum fakat çalışmak zorunda olsaydım bu şartları kabul etmekten başka çarem olmazdı. Allah özel sektörde veya her hangi bir kurumda çalışan mobing, haksızlık adaletsizlik vs gören herkesin yardımcısı olsun. Özellikle de kadınların işimiz çok zor😭

Açıkçası size daha en başında bu rezil şartları sunanlar sonrasında maaşınızı aylarca geciktirip ek mesai yazıp ödemeyecekler… Maalesef özel sektör çok kötü başka şansınız varsa yönelin.. ama bana tecrübe olsun illa öğretmenlik yapmak istiyorum ve bi yerden başlamam gerek diyorsanız katlanılabilir… ücretli öğretmenlik de hemen hemen bu ücrete denk geliyor
Yok hocam yani kendimi hep bu meslekte var olarak gördüm. Potansiyelimi seviyorum ancak bu şartlar motivasyonumu o kadar çok düşürüyor ki.. maalesef durumlar çok kötü. Bende gelişim açısından çalışmayı düşünüyorum ancak bu şekilde de bu şartlara kapı aralanıyor 😓

Haftanın 6 günü 12 saat çalışma sigorta tam yatmıyor maaş 22 bin mi?
Yok artık daha neler kafayı yemişler bence bu ne yahu bedava kölelik, çalışma reddet direk.
Maalesef öyle ve okulda toplam 5 şube var. 30 öğrenci bazı sınıfların 35 olabileceğini dönüşümlü çalışmak zorunda kalabileceğimizi, molaları dahi dönüşümlü kullanacağımız ifade edildi. Daha sayamadığım nice koşullar var. Okulu görseniz ayda trilyon kazanıyordur o kadar prestijli ancak öğretmene acımıyor 🥺

bi mağazada part çalışıp kpss çalış daha iyi
Geçen sene derece yaptım ama kontenjan az gelince tekrar çalıştım bu sene yine derece Allah izin verirse. Ancak kontenjan ne gelir bilemiyorum. Hiç KPSSye girmedim ailemde KPSS konusunda ısrar ediyor ancak ben bitirdiğim bölümde var olmak istiyorum. Bu sene olmazsa tekrar dener miyim bilemiyorum😞

Geçen sene derece yaptım ama kontenjan az gelince tekrar çalıştım bu sene yine derece Allah izin verirse. Ancak kontenjan ne gelir bilemiyorum. Hiç KPSSye girmedim ailemde KPSS konusunda ısrar ediyor ancak ben bitirdiğim bölümde var olmak istiyorum. Bu sene olmazsa tekrar dener miyim bilemiyorum😞
branşın ne

Kızlar iyi geceler, ben bir okula iş görüşmesine gittim ve okulun şartları bana ağır geldi. Özellikle maaş konusu. Saatleri 7.30 - 6.40 şeklinde ayda 1 kez nöbet tutmam istendi bunun karşılığında teklif edilen 17 -22 bin arası olur denildi. Cumartesi de dahil. Sigortam da tam yatmayacak. Bunu açıkça ifade etti, çalışmak mantıklı mı sizce direkt reddetmek mi daha iyi olur
asgari zaten 28 nasi oluyo

Back
X