İş görüşmesi

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
Pazartesi günü bir arkadaşımın tavsiyesiyle daha doğrusu aracılığı ile özel sektörde bir iş görüşmesine gittim.Güzel geçti ve ertesi gün tekrar arayıp çarşamba gününe ikinci bir görüşme istediler.İkinci görüşmede genel müdür yardımcısı sözlü olarak iş teklifinde bulundu ve karşılıklı el sıkıştık ,anlaştık .

İnsan kaynakları ile görüşeceğini ve bana mail yoluyla gerekli evrak listesini atacaklarını ve sözleşmeyi yollayacaklarını söyledi.
Pazartesi günü de işe başlamam üzerine anlaştık ,ücret ,araç her şeyi konuştuk.
Ancak çarşamba,perşembe ve bugün herhangi bir mail gelmedi.
Mail adresim hatalı olabilir diye doğrusunu da tekrar mail attım ve herhangi bir teklif gelmediğini belirttim yanıt gelmedi .
Bu sabah kendisini telefonda aradım beni gün içinde arayacağını söyledi ve maalesef ne insan kaynaklarından ne de kendisisinden geri dönüş olmadı .
Açıkçası oldukça canım sıkıldı .Sıkıntı şu yönetim istanbul da diğer bölümler ise kocaelinde ve açıkçası ben pazartesi günü nereye gideceğimi bile bilmiyorum .
Vazmıgeçtiler diyorum o şekilde bir dönüş de olmadı
Ayrıca vazgeçmeleri için hiç bir sebep yok
O zaman neden geri dönüş yok
İnanın üç gündür maillerime bakmaktan ve telefon beklemekten bunaldım ..

Yarın sabah tekrar arasam mı çünkü cumartesi günleri yarım gün çalışoyorlar mış yoksa beklesem mi ?
Ne dersiniz iş buldum diye sevinirken çok canım sıkıldı ,panik yaptım .

hıı canım yarın da ara, direk insan kaynaklarını da arayabilirsin.
çünkü ne zaman işe başlayacağını onlar söyler, evrakların olmadan da başlayamazsın ki.

ben vaz geçtiklerini düşünmüyorum, aktarımda bir problem olmuş gibi, ya da insan kaynakları savsaklıyor, bazı insan kaynakları birimleri bu tarz anti-profesyonel çalışıyorlar.

canını sıkma

Gm yardımcısı insan kaynaklarını aramamışsa ve ben ararsam onu ezmiş olmazmıyım
Cidden panik yaptım sağlıklı düşünemiyorum

Bazı şirketlerde aşırı yoğunluk nedeniyle aksamalar , geri dönüşlerde yavaşlıklar olabiliyor inşallah sizin de öyle bir şeydir. O kadar heves etmişsiniz içinize de sinmiş üzülün istemem. Bence de yarın direkt ik arayın Pazartesi ne yapacaksınız yoksa ? Kimseyi de ezmiş olmazsınız o size dönmemiş " yoğunluğunda sıkboğaz etmek istemedim" dersiniz.

Gm yardımcısı insan kaynaklarını aramamışsa ve ben ararsam onu ezmiş olmazmıyım
Cidden panik yaptım sağlıklı düşünemiyorum
Yok canım ne ezmesi normal yapman gereken insan kaynaklarını aramak zaten
Çünkü bu işlerle onlar ilgilenir görevleri o
Gm yi ararsan tekrar tekrar rahatsız olur ne alaka derler yani

Aramissiniz zaten , gün içinde donus yaparım diyip yine aramamis. Daha aramayın bence. İnsan kaynaklarıyla gorusseydi onlar irtibata geçerdi sizle. Bu durumda sizin İķ yi aramanız olmaz yani.

Sinirlerim çok bozuk...Pazartesi gelmeyin ..referans istedik bir kaç yerden onların dönmesini bekliyoruz dediler

Bu ne demek şimdi

İş teklifinden sonra neden referans ararlar anlıyamıyorum önc yapmaları gerekmezmydi

referans vermiş miydiniz siz?
o kişileri arayıp haber verin bence, aranabilirsiniz diye.
çok enteresan gerçekten.
pazartesi başlayın deyip bu şekilde olayların gelişmesi.

canım ama yapacak bir şey yok, moralini düşürmemeye çalış.

referans vermiş miydiniz siz?
o kişileri arayıp haber verin bence, aranabilirsiniz diye.
çok enteresan gerçekten.
pazartesi başlayın deyip bu şekilde olayların gelişmesi.

canım ama yapacak bir şey yok, moralini düşürmemeye çalış.
referans istemediler ama daha önce aynı sektörden beraber çalıştığım insanların isimlerini vermiştim .
Gerçekten çok şaşkınım ilk kez başıma geliyor
Tecrübeli bir insanım
Pozisyon rastgele bir pozisyon değil ve çok istiyorum

Sinirlerim çok bozuk...Pazartesi gelmeyin ..referans istedik bir kaç yerden onların dönmesini bekliyoruz dediler

Bu ne demek şimdi
Ya ne gerzek insanlar bunlar yaa o ne bicim genel mudur yardimcisiymis, papucumun muduru once sen is gorumesi yapmayi ogren, insanlara is teklifi et maas konus tamam alindin de, sonrada referanslardan donus bekliyoruz de, bu ne bicim bir sacma sapan kara duzen sistemi. Tam bir geri zekalilar ordusuymus hangi sirketse artik orasi, kimsenin kimseden haberi yok benim bildigim referans bilmem ne kismi genel mudure varilmadan ve tabiki seni ise aldik demeden once kontrol edilir. Cidden inginclermis Allah sabir versin size. Birde bu tecrubesiz is bilmeyen ve profesyonellikten anlamayan kisilerle calisacaksiniz. Sonucta cidden ise baslarsaniz aman dikkat edin imzaladiginiz her evraka her adima herseye belliki adamlarin pek bir sistemleri yok bu konulari onemsemiyorlar.

Ya ne gerzek insanlar bunlar yaa o ne bicim genel mudur yardimcisiymis, papucumun muduru once sen is gorumesi yapmayi ogren, insanlara is teklifi et maas konus tamam alindin de, sonrada referanslardan donus bekliyoruz de, bu ne bicim bir sacma sapan kara duzen sistemi. Tam bir geri zekalilar ordusuymus hangi sirketse artik orasi, kimsenin kimseden haberi yok benim bildigim referans bilmem ne kismi genel mudure varilmadan ve tabiki seni ise aldik demeden once kontrol edilir. Cidden inginclermis Allah sabir versin size. Birde bu tecrubesiz is bilmeyen ve profesyonellikten anlamayan kisilerle calisacaksiniz. Sonucta cidden ise baslarsaniz aman dikkat edin imzaladiginiz her evraka her adima herseye belliki adamlarin pek bir sistemleri yok bu konulari onemsemiyorlar.
Çok haklısınız
İşe başlasam da çok dikkatli olmam lazım cidden profesyonellikten uzak insanlar
Her detaya kadar konuşmuştuk ve anlaşmıştık
Pazartesiyi bekliyorum şimdi
Kötü bir hafta sonu olacak benim için
Allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun

Back
X