- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
Pazartesi günü bir arkadaşımın tavsiyesiyle daha doğrusu aracılığı ile özel sektörde bir iş görüşmesine gittim.Güzel geçti ve ertesi gün tekrar arayıp çarşamba gününe ikinci bir görüşme istediler.İkinci görüşmede genel müdür yardımcısı sözlü olarak iş teklifinde bulundu ve karşılıklı el sıkıştık ,anlaştık .
İnsan kaynakları ile görüşeceğini ve bana mail yoluyla gerekli evrak listesini atacaklarını ve sözleşmeyi yollayacaklarını söyledi.
Pazartesi günü de işe başlamam üzerine anlaştık ,ücret ,araç her şeyi konuştuk.
Ancak çarşamba,perşembe ve bugün herhangi bir mail gelmedi.
Mail adresim hatalı olabilir diye doğrusunu da tekrar mail attım ve herhangi bir teklif gelmediğini belirttim yanıt gelmedi .
Bu sabah kendisini telefonda aradım beni gün içinde arayacağını söyledi ve maalesef ne insan kaynaklarından ne de kendisisinden geri dönüş olmadı .
Açıkçası oldukça canım sıkıldı .Sıkıntı şu yönetim istanbul da diğer bölümler ise kocaelinde ve açıkçası ben pazartesi günü nereye gideceğimi bile bilmiyorum .
Vazmıgeçtiler diyorum o şekilde bir dönüş de olmadı
Ayrıca vazgeçmeleri için hiç bir sebep yok
O zaman neden geri dönüş yok
İnanın üç gündür maillerime bakmaktan ve telefon beklemekten bunaldım ..
Yarın sabah tekrar arasam mı çünkü cumartesi günleri yarım gün çalışoyorlar mış yoksa beklesem mi ?
Ne dersiniz iş buldum diye sevinirken çok canım sıkıldı ,panik yaptım .
İnsan kaynakları ile görüşeceğini ve bana mail yoluyla gerekli evrak listesini atacaklarını ve sözleşmeyi yollayacaklarını söyledi.
Pazartesi günü de işe başlamam üzerine anlaştık ,ücret ,araç her şeyi konuştuk.
Ancak çarşamba,perşembe ve bugün herhangi bir mail gelmedi.
Mail adresim hatalı olabilir diye doğrusunu da tekrar mail attım ve herhangi bir teklif gelmediğini belirttim yanıt gelmedi .
Bu sabah kendisini telefonda aradım beni gün içinde arayacağını söyledi ve maalesef ne insan kaynaklarından ne de kendisisinden geri dönüş olmadı .
Açıkçası oldukça canım sıkıldı .Sıkıntı şu yönetim istanbul da diğer bölümler ise kocaelinde ve açıkçası ben pazartesi günü nereye gideceğimi bile bilmiyorum .
Vazmıgeçtiler diyorum o şekilde bir dönüş de olmadı
Ayrıca vazgeçmeleri için hiç bir sebep yok
O zaman neden geri dönüş yok
İnanın üç gündür maillerime bakmaktan ve telefon beklemekten bunaldım ..
Yarın sabah tekrar arasam mı çünkü cumartesi günleri yarım gün çalışoyorlar mış yoksa beklesem mi ?
Ne dersiniz iş buldum diye sevinirken çok canım sıkıldı ,panik yaptım .