- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
Düşüncen için teşekkür ederim canımKonu geride kalmış, yazayım da öne düşsün.
Yardımcı olan elbet çıkacaktır.
Sizin oturduğunuz yerde görüyorum diyimde adam şok olsun biEndişelenecek bir durum yok, altı üstü bir iş görüşmesi neticede, öyle düşünün.
Olduğunuz gibi davranın, tecrübeniz olmaması illa işe alınmayacaksınız demek değil.
Zaten onlar da tecrübeli eleman alacak olsalar sizi aramazlardı.
Yani bir nevi, şanslı görün kendinizi.
Buradan 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz kendinizi diye sorduklarında da sizin diyeceğiniz, eğer kariyerime burda başlıyor olacaksam, ilerde kendimi ...... pozisyonda görmeyi hayal edebilirim diyebilirsin.
İnşallah öğrenirimmEndiselenmeyin. Oryantasyon surecinde herseyi ögrenirsiniz.
Sizin oturduğunuz yerde görüyorum diyimde adam şok olsun bi
Hahaha bu daha yaratıcıymışSeni kovalayıp işini elinden almak istiyrm diyin
Hiç sorma okula başlamadan önce heyecan işe başlamadan önce heyecan bu neeeOyy şu stres bende de var ya. Herkes yapabiliyorsa biz de yapabiliriz diye kendimi avutuyorum
Tecrübesiz olduğunu biliyorlar zaten sana orada işi öğretecek olan muhakkak birileri vardır dert etme.
Hiç sorma okula başlamadan önce heyecan işe başlamadan önce heyecan bu neeeelime yüzüme bulaştırmktan korkuyorum. Birde çok yavaş konuşabilen insan değilimdir
Sende benim gibi daha önce hiç çalışmadın sanırım ne zaman mezun oldun. Ayy bende eve alıştım yaaBen iş hayatından soğudum eve alıştım çünkü. Öğrenciliğin gözünü seveyim ne güzeldi yaakendini yavaş yavaş alıştıracaksın artık.
Sende benim gibi daha önce hiç çalışmadın sanırım ne zaman mezun oldun. Ayy bende eve alıştım yaa
Seni kovalayıp işini elinden almak istiyrm diyin
Bende bu geçtiğimiz haziranda mezun oldum arkadaşlarım teker teker girdiler rastgele herhangi bir işe ben kaldım ya öyle. Aİiiy kendimi tam bir ev kızı hissediyorum allahımmmGeçen sene mezun oldum. 3 aylık bir çalışma dönemim olmuştu amaan neydi o öyle işlerde aksilikler yanlışlar çıkınca çok streslenmiştim. Benim için fobi oluşturdu iş hayatı
Şimdi kurslara gidiyorum hem elimde sertifikam olsun hem kendimi geliştireyim diye. Artık iş arıyorum bakalım artık.
Hımmm çook teşekkür ederim bu taktiklerde aklımın bir köşesinde duruversinen az 1 hafta temel eğitim alırsınız (telekomünikasyon sektöründe 2 haftaydı)
rahat pozitif neşeli görünün, biraz germeye çalışabilirler sizi, gerilmeyin :)
5 yıl sonra nerde görüyorsun, zayıf yönün ne, güçlü yönlerin ne gibi başarısız ik cı sorularına hazır olun.
kolay gelsin :)
Hımmm çook teşekkür ederim bu taktiklerde aklımın bir köşesinde duruversineğitimler genelde işi nasıl yapacağımızla alakalı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?