İşverenlerde dikkatlerini çeken adaylara farklı zamanlarda randevu veriyorlar.
Genelde hepsiyle görüşüp öyle karar veriyorlar.
Genelde hepsine " biz size dönüş yapacağız." diyorlar.
Bazen Size direk " uygunsunuz bu iş için" diyebilirler.
Siz de " bir gün düşünmemin sizin için sakıncası var mı?" diye sorabilirsiniz ya da " ailemle değerlendirmek isterim müsaade ederseniz." diyebilirsiniz.
Hayırlısı olsun.
ben iş görüşmeleri yaparken aynı zamanda arayanlara bi tane daha iş görüşmem var size döneceğim diyordum nedense bu daha kıymetli yapıyor seni hepside olumlu dönüş yaptı sonunda ama ben birtanesini seçtim ve diğerlerine buranın şartları daha iyiydi dedim ve şartlarıda iyileştirmelerine rağmen gitmedim çalışmaya yani diyeceğim şu ki kendine ne kadar güvenirsen o kadar ilgi görürsün çok küstah olmayacaksın ama tek siz değilsiniz izlenimini vereceksin giyime gelincede çok abartılı makyaj yapma çok yüksek topukluda giyme çok sporda olma ama klasığe yakın ol nasıl tarif edebildim mi bilmiyorum
ben iş görüşmeleri yaparken aynı zamanda arayanlara bi tane daha iş görüşmem var size döneceğim diyordum nedense bu daha kıymetli yapıyor seni hepside olumlu dönüş yaptı sonunda ama ben birtanesini seçtim ve diğerlerine buranın şartları daha iyiydi dedim ve şartlarıda iyileştirmelerine rağmen gitmedim çalışmaya yani diyeceğim şu ki kendine ne kadar güvenirsen o kadar ilgi görürsün çok küstah olmayacaksın ama tek siz değilsiniz izlenimini vereceksin giyime gelincede çok abartılı makyaj yapma çok yüksek topukluda giyme çok sporda olma ama klasığe yakın ol nasıl tarif edebildim mi bilmiyorum
Ben anladım onu tamam şimdi saçımı düzleştireceğim fondöten pudra allık falan üzerine de hafif bir eyeliner ve doğal tonda bir ruj kıyafet olarak da kot ve tişört giyerim. Ben de bugün yeni bi taktik buldum arayanların çoğu bugün olur mu diyordu ben de yarın olurmu bugün biraz meşgulüm dedim. Hep bunu diyeceğim sanırım. Eskaza bi tanesini bugüne vermişim uyku sersemliğiyle.
katiliyorum ilk satirlarina kesinlikle...biraz guvenmek iyi bunu gostermekte ama fazlasi ukalaliga girebilir...
buarada genelde sonradan ariyorlar ise alinip alinmadigina...
is gorusmesinde bence giyilmesi gereken renkler siyah beyazdir. cok şık duruyor kesinlikle
tabikide fazlası olmaz ztn belirttim ya çok ukala olmayacaksın diye yani ben çok özenmiyordum öyle yaa nasıl giyiniyorsam öyle gidiyordum ki daha sonra sıkıntı çekmeyim diye tabi oda öle abartılı değil ama ben kumaş pantolon giyen biri olmadğım için hiç kumaş pantolonla gitmedim dar kesim kot veya etekle gittim hep hiçte zararını görmedim bu şekilde alıyorsa alsın yani napalım :) kıyafet şartı olan yerlerle çalışamam ben öyle banka gibi bu karakter meselesi tabi :) rahat olacam ben çalışırken
Kızlar ben dün bana bi iş başvurusunda bulundum gece bide daha bu sabah 3ünden yanıt geldi... Şimdi demem o ki bu kadar işe başvuranlar nasıl bir sıraya alıyolar görüşmeleri. Yani benim bi bugün var bide yarın var şimdiden randevu verdiğim. Acaba mesela görüşmeyi bitirdikten sonra haber vereceğinizi falan mı söylüyorsunuz biraz bekletmek için? yoksa iş verenler hemen o an mı istiyorlar yanıtı?
Bir de işi beğenmediyseniz görüşme sonrasında nasıl geri çevirirsiniz? Ne giyinmeliyim bir de, bir seyahat acentesine gideceğim de.
Kızlar ben dün bana bi iş başvurusunda bulundum gece bide daha bu sabah 3ünden yanıt geldi... Şimdi demem o ki bu kadar işe başvuranlar nasıl bir sıraya alıyolar görüşmeleri. Yani benim bi bugün var bide yarın var şimdiden randevu verdiğim. Acaba mesela görüşmeyi bitirdikten sonra haber vereceğinizi falan mı söylüyorsunuz biraz bekletmek için? yoksa iş verenler hemen o an mı istiyorlar yanıtı?
Bir de işi beğenmediyseniz görüşme sonrasında nasıl geri çevirirsiniz? Ne giyinmeliyim bir de, bir seyahat acentesine gideceğim de.
Kızlar biraz internetten baktım giyinme şeysi iş sektörüne göre değişiyormuş. Bankacılar, firmalar, uluslararası şirketlerde takım elbise iyi oluyormuş. Ama ben bir seyahat acentesine gideceğim kafam karıştı
Nasıl iş yaparsa yapsın iş görüşmesine gidilirken kumaş pantolon veya spor seyler giyilmez. Firmanın prensipleri doğrultusunda işe alındıktan sonra istediğiniz gibi giyinirsiniz ama ilk görüşmede 1-0 geriden baslarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?