- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
3 yildr is ariyorum bu gun bi yerel gazete halkla iliskiler elamani ariyordu bende masa basi die düsündüm basvdum görüsmeye cagirdm gittim.. adam bana bi nevi pazrlamacilik yapacaksin bir ekiple gazeteyi dergiyi firmalra satmaya reklam almaya calisacaksin dedi yani dolasacaksin. bende dedim ben 4 yillik ünuverste mezunuyum iktisat ben muhasebe tarzi isler yapabilirim masa basi dedim adam bana bir laflar söyledii yerin dibine soktu
bu ilcenin kapasitesi belli is bulabilecegini mi saniyosun bizim bünyemizde calisan kac kisi var bu ise ac ve cogu üniverste mezunu. herkez masa basi iste calismayi ister ama kapasite belli bulamazsin öyle br is hele köklü bi tecvüben yoksa hic bulamsin ümitlenme... kpss den 85 alanlar bile evde oturuyo atanirim diyede ümitlenme....
bunlari dedi bana adam moralim sifir suan icimden ozaman ugrasmayim daha fazla atayim kendimi bi apartmandan dedim
bu ilcenin kapasitesi belli is bulabilecegini mi saniyosun bizim bünyemizde calisan kac kisi var bu ise ac ve cogu üniverste mezunu. herkez masa basi iste calismayi ister ama kapasite belli bulamazsin öyle br is hele köklü bi tecvüben yoksa hic bulamsin ümitlenme... kpss den 85 alanlar bile evde oturuyo atanirim diyede ümitlenme....
bunlari dedi bana adam moralim sifir suan icimden ozaman ugrasmayim daha fazla atayim kendimi bi apartmandan dedim

Son düzenleyen: Moderatör: