- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
neyse çok takılma ,iş arama süreci gerçekten sancılı ve çok sinir bozucu bir süreç ben gerçi şu anda en kötü görüşme tecrübelerimden birini yaşadığım bir yerde çalışıyorum. bir taraftan da 0 tecrübe ile üstelik 'daha ben yüksek lisans yapcam arada izin alabilirim' dememe ve mülakatta sordukları sorulara doğru düzgün cevap bile veremediğim hatta anlamadığım görüşmeler de olmuştu gökdelenlerin şık ofislerinde ,büyük firmalarla.Adamlar işe almadılar ama o kadar iyi davrandılar ki sonuçta kalite işi biraz da bu.Hatta ilk görüşmeye gittiğim yerde çok heyecanlıydım ve görüşme bitince bu benim ilk iş görüşmemdi demiştim adamlar da aaaa ne güzel demişlerdi hiç unutmam.
yani sonuçta eğitimin tecrüben herşeyin yazar cvnde ayağına kadar çağırıp yok sen tecrübesizsin demenin ne alemi var biz bu pozisyon için aslında tecrübeli birini arıyorduk ancak sizinle de bir görüşmek istedik derler genelde tecrübeyi bahane edip almayacaklarsa.
Neyse canım futbolcular derler ya hani önümüzdeki maçlara bakıcaz diye bu da geçmiş gitmiş öküzün birine rastgelmişsin artık önündeki görüşmelere bakacaksın.İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun.
insallah canim cok saol sabirla bekliyorum bu yil is bulmam lazim artik son perdedeyim