• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş hayalim hakkında yardım

Bende bebek giysileri satılan bir mağaza açmak istiyorum ama aynen hiç bilgim , tecrübem olmadığı için erteliyorum.Burada da oyuncakçı dükkanı olan bir arkadaşa danışmıştım dükkan açma sürecini cevap yazmadı.Burada cevap yazan herkese bende çok teşekkür ediyorum çünkü çok önemli

İnanın benimde sosyal medya haricinde bir satış tecrübem yok. Ama herşeyin halledilebileceğine inanıyorum. Benim için asıl önemli mesele şu anda sermaye meselesi. Onu da yakınlarımın desteği ile halledebileceğime inanıyorum. Ama mağazamı açabilirsem mutlaka bütün aşamaları hakkında seve seve bilgi vererim :)

Gerçekten çok teşekkür ederim. Kesinlikle reytingi çok düşük bu tarz konuların maalesef :( Aslında Gebze'de olduğum için Bursa ve İstanbul arasında bir fark olmayacak benim açımdan kesinlikle değerlendirilebilir.

Yurtdışı ürünler içinse 75 euro'nun üzerindeki bütün alışverişler gümrük vergisine tabi ve maalesef vergi tutarları yüksek. O nedenle sanırım yurtdışından getirmeyip buradaki toptancılardan mal almayı tercih edeceğim.

Dükkan ismine karar verdikten sonra tasarım konusunda yardımcı olabilirseniz ne kadar mutlu olurum anlatamam :)

bir ara enistem bebek giyim satardi alisverislerini hep bursadan yapiyordu ben de ordan biliyorum..tabi ki ismi bulduktan sonra size birkac tasarim gonderirim begendiginizi uygularsiniz begenmezseniz demek ki daha olmamisim,bu yaz gorsel tasarim programlarini ogrendim sanirim ogrendim de...isler kesinlesince haber verirsiniz baslarim :)

bir ara enistem bebek giyim satardi alisverislerini hep bursadan yapiyordu ben de ordan biliyorum..tabi ki ismi bulduktan sonra size birkac tasarim gonderirim begendiginizi uygularsiniz begenmezseniz demek ki daha olmamisim,bu yaz gorsel tasarim programlarini ogrendim sanirim ogrendim de...isler kesinlesince haber verirsiniz baslarim :)

Tekrar çok çok teşekkür ederim. Aslında isme karar verdim gibi. Kokosh butik olacak gibi ama emin değilim. Bu arada isim içinde yorum alabilirim :)

Tekrar çok çok teşekkür ederim. Aslında isme karar verdim gibi. Kokosh butik olacak gibi ama emin değilim. Bu arada isim içinde yorum alabilirim :)

sanirim daha once bu isimden gordum,bir aksesuar firmasi olacak...bence daha orijinal ve ingilizcelestirmeden de uluslararasi anlamini kaybetmeyen bir isim olabilir...japon style da olacaksa daha egzotik bir isim de olabilir...baska bir oneri olarak facebook ve twitter adresleri de acabilirsiniz,kursta bunlar anlatilmistir zaten ama yine de tekrar edelim zarari olmaz,facebook ve twitter adresleri acilacaksa isim cok cok orijinal olmali ki baska bir firmayla karismasin...

sanirim daha once bu isimden gordum,bir aksesuar firmasi olacak...bence daha orijinal ve ingilizcelestirmeden de uluslararasi anlamini kaybetmeyen bir isim olabilir...japon style da olacaksa daha egzotik bir isim de olabilir...baska bir oneri olarak facebook ve twitter adresleri de acabilirsiniz,kursta bunlar anlatilmistir zaten ama yine de tekrar edelim zarari olmaz,facebook ve twitter adresleri acilacaksa isim cok cok orijinal olmali ki baska bir firmayla karismasin...

Aslında 3 tane de facebook sayfam mevcut. Ama isim değiştirebilirim önerilere her zaman açığım. Çok da sevinirim üstelik :) Birinin adı Şekerci Dükkanı, Kokosh Butik ve Cicili bicili

Aslında 3 tane de facebook sayfam mevcut. Ama isim değiştirebilirim önerilere her zaman açığım. Çok da sevinirim üstelik :) Birinin adı Şekerci Dükkanı, Kokosh Butik ve Cicili bicili

benim gordugum kokoshe imis,sekerci dukkani cok guzel cok samimi cok begendim :) cicili bicili de oyle...kokosh cok gozume carpiyor orda burda onun icin ben pek tercih etmezdim ama bakalim baskalari ne diyecek...aklima isim gelirse yazacagim :)

benim gordugum kokoshe imis,sekerci dukkani cok guzel cok samimi cok begendim :) cicili bicili de oyle...kokosh cok gozume carpiyor orda burda onun icin ben pek tercih etmezdim ama bakalim baskalari ne diyecek...aklima isim gelirse yazacagim :)

:) Beğenmene çok sevindim. İnşallah arkadaşlar aksiyon kokmayan bu konu hakkında da yorum yaparlar artık...

:) Beğenmene çok sevindim. İnşallah arkadaşlar aksiyon kokmayan bu konu hakkında da yorum yaparlar artık...

karsilikli kapisalim,aksiyon olsun :) veya %50 indirim var kosun diye baslik ac,yeni isimi kurunca indirim yapsam mi acaba diye yazip oraya da soracaklarini sor,magazin basligi gibi olsun alakasiz ama ilgi cekici,ancak cevap gelir :))

Back
X