İş hayatı ..Mesafe..

normal olmaıdğını bile bile soruyosunuz. tam konuyu anlatsanız da ona göre yorum yapsak.

önce vicdan yapacak birlikte fazla vakit geçirmeye başlayacak daha sonra alev alacak heryer ateşle barut yan yana durmaz
kadının niyeti bozuk
kadın çalışıyormuş çocukda yoksa alkolik kocaya yol versin
eşinin yapacak birşeyi yok, sonuçta avukatlığını yapamayacağına göre
eşin hanıma çok dertliysen niye uzatyorsun demeliydi
ayrıca telefonlarını da kontrol et eşinin
bu kadın tekin değil telefondan da rahat bırakmaz gibime geldi
ya da benim içim fesat bu kadını bldiğin adama sulanıyor görüyorum

Sizce evli bir kadının iki haftadır çalıştığı iş yerindeki evli bir erkek çalışma arkadaşına görevi olmadığı halde ve kendisinden istenmediği halde kahve pişirmesi,ağlaması ve ağlarken evliliğindeki sorunları anlatması eşinin alkolik olması vs ,''Ben sağlıklı bir kadınım,çocuk istiyorum ''gibi özel konulu cümleler kurması,kendine ait evi ve arabası olduğu halde param yok diyip öğlen yemeği için yine aynı erkek çalışma arkadaşından para alması normal mi ?
Yoksa ben mi uzak kalmışım iş hayatından ?
Tabi ki normal değil bu ne münasebet

2 haftadır çalıştığım bir yer için ne kimseye kahve yaparım ne de özelimi anlatırım. kadının yaptığı hiç normal değil. eşiniz bu kadınla fazla yüz göz olması, adları çıkar sonra işinden bile olur aman diyim..

Bence samimiyet ilerlemeden önünü kessin konu sahibi.simdi karışmazsa ilerde e o benim yakın arkadaşım ne deyim kadına muhabbetleri olabilir.

Cok zor bir durum konu sahibi.ama ben bu durumlarda vicdan falan dinlemiyorum.biraz bencil olmak lazım.tanımiyoruz etmiyoruz bize ne herkesin özel hayatindan deyin.

zaten ilerlemiş ki.maalesef.. önemli olan az hasarlaatlatmak. o mazlum kadın. konu sahibi güçlü kadını oynarsa olmazzz. çaktırmadan bu işi halletmeli bence

Back
X