Zaten konusmuyorum iş dışında bu seferde suratın neden asık niye somurtuyorsun diyo müdür olacak kişi..millet gidip ona herseyimi yetistiriyo buda gelip bana söylüyor iyilik adi altinda uyarıyo..Hiçbiriyle konuşmazdım.Selam bile vermezdim.
Çıkarcı olurdum,hepsini çıkarım için kullanırdım.
Yeri geldiğinde bana yaptıkları kötülüğü onlara yapardım.
Nefret ediyorum yaa..bugun ayaklarım gitmedi resmenBence iş hayatı diye sınırlamamak lazım, hayatın her alanında var. dört sene yurtta kaldım, müdür azarlamasına varana kadar gördüm yani, azarlayan, olmayan şeylere inanan kişi de yurt müdürüydü. Her yerde varlar bence, takma.
Zaten konusmuyorum iş dışında bu seferde suratın neden asık niye somurtuyorsun diyo müdür olacak kişi..millet gidip ona herseyimi yetistiriyo buda gelip bana söylüyor iyilik adi altinda uyarıyo..
Okadar uzuluyorumki asık degil gercekten ..yada asık diyelim onu ilgilendirir miMüdürünüzü ilgilendirmiyor.
Suratım asık değil deyip konuyu kapatın.Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Okadar uzuluyorumki asık degil gercekten ..yada asık diyelim onu ilgilendirir mi
Kitap okumak geldi aklıma ama uygulamaktan çekindim..kesin ona da bi kulp bulurlar..Hayır işte ilgilendirmiyor birkaç kere asık değil deyip konuyu kapatın ama sert bir şekilde söylemeyin siz sadece işinizi yapın orası çalışmak için gidilen bir yer unutmayın oradaki insanlar o kadar da yer etmek zorunda değiller hayatınızda.Siz paranıza bakın.Yanınıza kitap falan alın baktınız iş falan yok açın biraz okuyun.
+1Hiçbiriyle konuşmazdım.Selam bile vermezdim.
Çıkarcı olurdum,hepsini çıkarım için kullanırdım.
Yeri geldiğinde bana yaptıkları kötülüğü onlara yapardım.
Kitap okumak geldi aklıma ama uygulamaktan çekindim..kesin ona da bi kulp bulurlar..
Yaptığım her halimi işi titreyerek yapıyorum kesin yine bisey bulurlar diye
Evet kac kez söyledim bu sizin fikrinizmi baskalarininmi dedim..cevap veremedi.onlarin yaninda farkli yalnizken farkli davraniyor çözemedim kimseyiMüdürle açıkça konuşun.
O pozisyona gelmiş milletin doldurusu ile çalışanı mi azarlıyor.
Ne dengesiz insanlar var ya.
Benim yaptığımı gözünüzle gördünüz mü, kulağınızla duydunuz mu? Başkalarının dedikleriyle beni neden yargiliyorsunuz deyin.
Suratının asık olması kimseyi ilgilendirmez, halkla ilişkiler gibi bir departmanda çalışmıyorsan eğer.
Konuşmadan çözemezsiniz. Neden millete meydanı bırakacaksın, o is senin hakkın.
Pasif olmayın, hakkınızı arayın.
Hele bi selam vermeyimm..bir hafta uygulayabildim ondan sonra daha cok üstüme geldiler+1
Konu sahibi inan bana bu kadın iş hayatında asla kaybetmez.
Tabi sosyal hayatla aradaki çizgiye dikkat etmek gerek..
Ön muhasebe halkla ilişkiler hersey bende ..nerde çalışıyorsunuz, tam olarak ne iş yapıyorsunuz da bu kadar iç içesiniz herkesle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?