Hic bir ortamda aöf'li diye birinin dislandigini gormedim. Yanliz kalman onemli degil, onemli olan yaptigin isi sevmen ve daha da onemlisi her ay hesabina maas yatmasi. Herkes can ciger kuzu sarmasi degil zaten genelde is yerlerinde. O yuzden rahat ol. Sosyal fobin seni amaclarindan alikoymasin.
Her ortam ayni degil. Beklentini cok yukseltme. Goruntuye de her zaman aldanmamak lazim.Ama kuzenim hastanede çalışıyordu. Hastanede arkadaşları vardı. Bilgi işlemciydi. Dışarıda da görusuyorlardi.
Bilmem. Hani insanların hep is arkadaşları olur ya.Her ortam ayni degil. Beklentini cok yukseltme. Goruntuye de her zaman aldanmamak lazim.
Neyle dalga geçtiker ?
Kaç yıl geçmiş yaptıklarını hatırlıyosun ben görüşmediklerimin adlarını bile unuttum onlarda seni unutmuştur.
Kötü enerji yayıyosun belli ki sakin ve rahat ol
Bende çok agresifim çocuğum olup bana çekerse hergün karakoldan toplarım diye düşünüyorum. Anne baba sinirleri alınmış gibiBir de benim aile de çok sorunlu. Baba, abi agresif asabi. Anne depresyon geçirmiş. Ne şanssız biriyim.
Okul hayatıyla iş hayatı çok farklı, okuldayken atıp tutmak daha kolaydır. İşini gerçekten güzel, hakkıyla yapana, kimse kolay kolay laf edemez.Arkadaslar hani demişsiniz ya aof liler niye dislansin diye. Bu konuda ciddiyim. Arkadaşım örgün sosyal hizmette okuyor.ona sordum sizin okulda böyle bir durum var mı diye.o da evet dedi.o da ters bakıyor aof ye. Orgundekiler söyle görüyor. Biz okula gidip geliyoruz. Öğreniyoruz. Onlar bir şey bilmiyorlar. Otekilestirme yapıyorlar ondan sonra. Face te sosyal hizmet ile alakali bir sayfada bununla ilgili şeyler gördüm. Hatta biri net bir şekilde yazmış. AÖF liler her zaman otekilestirilecek diye. Bizi sanki hiç bir şeyden anlamayan bilgisi olmayan kişilerce gibi görüyorlar. Halbuki biz de eğitim görüyoruz. Derslerimiz var. Ve aof artık zorlaştı. 4 y 1 d götürüyor gibi şeyler.
Okul hayatıyla iş hayatı çok farklı, okuldayken atıp tutmak daha kolaydır. İşini gerçekten güzel, hakkıyla yapana, kimse kolay kolay laf edemez.
Yazdınız mı bilmiyorum daha önce sorunlarınız için tedavi oluyor musunuz?Ben bu konuda da tereddutteyim. Isimi iyi yapabilir miyim bilmiyorum. Kendi psikolojik sorunlarım var. Karşıdaki sıkıntılı bir durum içinde gelecek. Ona yardimci olmam gerekecek.
Ben bu konuda da tereddutteyim. Isimi iyi yapabilir miyim bilmiyorum. Kendi psikolojik sorunlarım var. Karşıdaki sıkıntılı bir durum içinde gelecek. Ona yardimci olmam gerekecek.
o zaman önce kendi sorunlarını çöz
gerekirse tedavi ol
AÖF ötekileştirilmeye sebep olursa da çok çalışırsın aradaki farkı kapatırsın
sadece bazı adımlarda sebep olur
bir yerde çalışırken muhasebede bir kız vardı AÖF okuyormuş
neyse oradaki asıl işi yapanların hepsi lisans mezunu unvanlı kişiler
onların arkasından
iki dersim kaldı ben de dört yıllık mezunu olacağım gösteririm size diyordu
oysa o muhasebe elemanı diğerleri doktor, mühendis vs vs gibi bir mesleğe sahip kişilerdi AÖF bitirince o kişilere denk olacağı kanaati vardı oysa kulvarlar tamamen farklı idi
önemli olan okul okumak değil işini hakkı ile yapmak ama bunun yerine dört yıllık okuyup okumamak olarak görülüyor bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?