Arkadaşlar merhaba
Bir buçuk senedir kamuya bağlı bir yerin çağrı merkezinde çalışıyorum. Genelde arayan insanlar hep sorunlu insanlar ve bana verilen bilginin dışına çıkamadığım icin sinirleniyorlar sürekli bağıran çağıran küfür eden insanlara maruz kalıyorum. Günlük 100 kişi ile görüşüyorsam 90’ı bana bağırıyor. Artık o kadar tahammülsüzleştim ki sosyal hayatıma da yansımaya başladı.
Kardeşim soru sorsa bağırır oldum nişanlımla sürekli kavga ediyorum. Hele bağıran insanlara hiç tahammülüm Yok annem yüksek ses ile kahvaltı hazır diye bağırır ben deliririm bağırmayın diye. Cevremdekiler cok sinirli olmaya başladın ne oluyor diyorlar ama cevap veremiyorum.
Borçlarım var mecburum ama çalışmak istemiyorum ne gecem ne gündüzüm belli 7/24 hizmet veren bir yer üstelik günde 10 saat çalışıyorum iki saati de yolda geçiyor geriye kalan zamanda uyuyorum zaten.
Piyasa şartlarına göre maaşım iyi evet ama bana göre is tanımım kendime bağırtarak para kazanmak.. ne yapacagım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
Hata yaparsam diye korkum da cok yanlış yönlendirme yapmak yanlış bilgi vermek bunların hepsi is çıkış sebebi zatenBana o kadar zor gelmedi işiniz. Ne bileyim her gün yüz yüze geldiğiniz ve sürekli bağıran bir üstünüz olabilirdi. Normalde sıkıntı çeken bir insana senden daha kötü durumda olanlar da var diyenlere sinir olurum ama iş hayatı her zaman zor.
Bu işte sizin bir riskiniz yok, ya hata yaparsam diye korkunuz yok vb. Bağıran da size bagirmiyor aslında. Bence olayı kişiselleştirmeyin. Sizin telefonda yapabilecekleriniz belli adam kuruma kızıyor aslında sizle alakalı değil.
Kadrolu değil şirkete bağlı iki senede bir ihale yapılıyor şirket bizimle devam etmek isterse kalıyoruz yoksa çıkarıyorlarKamuda kadrolu ise isin sakin cikma derim...sirket icinde farkli bir departmana gecis olmuyor mu? Kendine bir hedef belirle o departmana gecis icin donanimli olmayi hedefle...is bulmak cok zor...bence sabret eger kadroluysan...
Kadrolu değil şirkete bağlı iki senede bir ihale yapılıyor şirket bizimle devam etmek isterse kalıyoruz yoksa çıkarıyorlar
Canım cok zor cidden sevmedign bir ise katlanmak bende saglıkcıyım her gun hasta hasta yakınlar dan skayet problem bagırma cagrma bir tesekkuru cok gorurler aşşalamalar hadszlkler had safhada bende brakdım bir sure iizin aldım işten rahatlamam laızm sende izn al istersnArkadaşlar merhaba
Bir buçuk senedir kamuya bağlı bir yerin çağrı merkezinde çalışıyorum. Genelde arayan insanlar hep sorunlu insanlar ve bana verilen bilginin dışına çıkamadığım icin sinirleniyorlar sürekli bağıran çağıran küfür eden insanlara maruz kalıyorum. Günlük 100 kişi ile görüşüyorsam 90’ı bana bağırıyor. Artık o kadar tahammülsüzleştim ki sosyal hayatıma da yansımaya başladı.
Kardeşim soru sorsa bağırır oldum nişanlımla sürekli kavga ediyorum. Hele bağıran insanlara hiç tahammülüm Yok annem yüksek ses ile kahvaltı hazır diye bağırır ben deliririm bağırmayın diye. Cevremdekiler cok sinirli olmaya başladın ne oluyor diyorlar ama cevap veremiyorum.
Borçlarım var mecburum ama çalışmak istemiyorum ne gecem ne gündüzüm belli 7/24 hizmet veren bir yer üstelik günde 10 saat çalışıyorum iki saati de yolda geçiyor geriye kalan zamanda uyuyorum zaten.
Piyasa şartlarına göre maaşım iyi evet ama bana göre is tanımım kendime bağırtarak para kazanmak.. ne yapacagım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?