- 3 Şubat 2018
- 6.637
- 25.388
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Valla millete bakarsan bu şekilde evet çalisilmaz hic bi yerde hatta birak calismayi inan ki evinden disari çikmak bile insanin icinden gelmiyor.Kimseyle samimi olmadan ama tartismadan da kendini ezdirmeden işini de hakkiyla yaparak yokuna devam ediceksin.Kafana takicak olsan o kadar çok ki aha benim karsimda oturuyo mesela bi tane suratsiz sabahtan beri gel benimle kavga et diyo ama ben napiyorum onu umursuyormuyum ASLAA.Ekmegine yag surmiycem için için kendini yiycek beni degil
İyi iş yeri az çalışıp çok maaş aldığın yerdir. Diğer türlü bu saydıkların her yerde var.
Eşim mutludur işini sever, calismayi sever ama o bile bazen şikayetlenmiyor değil.
Bense çok az calistim ama mutlu olamadim, sinir krizi gecirmenin eşiğinden döndüğüm zamanlarim olmuştu anca yani sinirden elim uyuşmuyorsa o gunu mutlu gecirdim sayiyordum.
İnsanları çekemiyorum gercekten. Dunya hali buyuk konuşmak istemem ama bir daha mecbur değilsem calismayi dusunmuyorum Turkiyedeyken.
Aynen öyleEvet ben de bunu anlamıyorum neden suratsızlar, neden kendilerinin de iş arkadaşlarının da modunu düşürüyorlar? İnsanlar çok garip gerçekten ve evet umursamamak lazım haklısınız
O kadar haklısınız ki. İmkanım olsa ben de çalışmayacağım ya da çalışsam bile üniversite mezunuyum falan demeden avrupaya gidip garsonluk yapacağım. En azından insana saygı var orada.
Avrupada doğup büyümüş biri olarak diyorum, orada da çalışma ortamları pek farklı sayılmaz maalesef. Üstüne bir de ırkçılık eklenirseO kadar haklısınız ki. İmkanım olsa ben de çalışmayacağım ya da çalışsam bile üniversite mezunuyum falan demeden avrupaya gidip garsonluk yapacağım. En azından insana saygı var orada.
Avrupada doğup büyümüş biri olarak diyorum, orada da çalışma ortamları pek farklı sayılmaz maalesef. Üstüne bir de ırkçılık eklenirseo yüzden yabancıların daha yoğun olduğu bir şehri tavsiye ederim size şimdiden.
Mevzu ulke, sehir degil zaten işi insanlar, insanlarin tutumu zorlastiriyor. Avrupada bile olsan Turklerle calişmak çok zormuş.
Ben de avrupada dogdum ama calisma hayatina girmedim ailemin bir cok uyesi avrupada hala, annem ve babam da avrupada calisiyorlar suan.
Eşim de Turkiyede ama yabancilarla calisiyor cok memnun.
Mevzu ulke, sehir degil zaten işi insanlar, insanlarin tutumu zorlastiriyor. Avrupada bile olsan Turklerle calişmak çok zormuş.
Ben de avrupada dogdum ama calisma hayatina girmedim ailemin bir cok uyesi avrupada hala, annem ve babam da avrupada calisiyorlar suan memnunlar.
Eşim de Turkiyede ama yabancilarla calisiyor cok memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?