- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Arkadaşlar merhaba,sorunumu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.Müdür beyle aramız iyi değil, olayımız başlangıçta performansımın düşük olduğunu söyledi ve aynı zamanda bunu üst müdürlerime de söyledi,yönetimle aram bozuldu.Şu anki farklı bir işe verildim ve bu işi yapabildim,sabah akşam ekstra çalıştım ve üstesinden geldim.eve gelip yorgunluktan uyuduğum birkaç ay geçti.Müdür beyin tezi tutmadı,ben diğer görevi başarıyla yapabiliyorum, mesai kalıyorum ama bitiyor işler.Bu arada müdür beyin kaba bazı tavırları vardı, yönetime şikayetim olmuştu ama müdürü haklı gördüler.O şikayetten sonra aramız iyi olmadı.şikayet sonrası personel de bana tavır aldı, herşeyi harfiyen müdür beyin istediği gibi yaptığım halde müdür personelin tarafında.Oysa ben profesyonelim,amacım sadece çalışmak, işlerin yürümesi,işyerinde kimseyle konuşmuyorum bile.Herkesten çok çalıştım, kimseyle tartışmaya girmedim, müdüre ya da personele karşı saygısızlığım yok, konu işse herkesle işbirliği yapıyorum, ama gündelik hayatta hiçbiriyle konuşmam, günaydın dahi demem,çünkü haksız bir biçimde canım çok acıtıldı.Müdür halen beni geçici göreve göndermek istiyor,ben işimi yaparken bunu ima eden şeyler söylüyor ne gibi 'haziranda belki sen geçici göreve gidersin gibi'Herkesden çok çalışıyorum saygıda kusurum yok, tamam kendisini 2 kez şikayet ettim ama haklıydım.Üstelik astım hastasıyım, astımım arttığı zaman bile işteydim ben işime de bağlıyım.E o zaman neden ben bunları yaşıyorum, işyerindeki herkesle arkadaş olmak zorunda mıyım?Şu an evdeyim ayrıca,astım atağım geldi ve göğüs hastalıkları hastanesinden 4 gün raporluyum ama biliyorum ki bu bile döndüğümde sıkıntı olacak...Ben geçici göreve gitmek istmiyorum,ne yapmak gerek?