Kesinlikle işinize devam edin
sizin mesleğiniz de zaten ara vermeye müsait değil
5 yıl sonra kaldığınız yerden devam edebilecek mısnız mesela ? Edemezsiniz çünkü bilgisayar mühendisliği sahada öğrenilen sahada yetişilen bir aralan..
bence sizin başka kendinizle alakalı halledemediğiniz problemleriniz var onları çözmeye çalışın psikoloğa gidin emin olun çok iyi gelecektir kendinize farkindalık kazandıracaktır
ben 10 yıllık çok yoğun bi çalışma ortamından sonra evdeydim.. kesinlikle yine o hayatı tercih ederim ki şuan yaşantım çok rahat her konuda...
Ama geçen seneler insanı köreltiyor şuan dönsem nereden başlıyacagımı bile bilemem
ve insan sonrasında çevre edinmekte de zorlanıyor bu basit gibi görünen çok önemli bir konu... yabana atılacak bir mesele değil çünkü insan çevresiyle bir Nevi kendi oluyor deşarj oluyor var oluyor vb
Bence yapabileceğiniz şeyler
1. KendiniZe hedefler koyun yükselmek gibi
2. Mesleğinizle alakalı farklı kurslar alıp farklı donanımlarla belki riske atmadan başka birim veya işe geçebilirsiniz... yazılım, dba gibi...
3. Yüksek lisans vs düşünün şuan belki eğitimci olursunuz akademisyenlik falan ya da hiç olmadı alanınızda bir uzmanlık alanınız olmuş olur
4 iş harici bir hobi edinin
5 aldığınız paradan sadaka verin... verdikçe mutlu olursunuz şuan sadece kendiniz için çalışıyorsunuz birilerine yardım edince çalışmassanız bu yardımdan mahrum kalacakları gelir belki aklınıza... hem insan kendini çok daha sorumlu hisseder /hissediyor...
6 aldığınız parayla bir şey edinmeye çalışın ev gibi arsa vb o zaman maddi hedef koymuş olacaksınız kumbaraya para biriktiren çocuk heyecanı gibi...
inşallah güzel günler sizi bekliyordur...
Çalışmayı bırakmayın yerini doldurmak zor
Ev işi dediğin erkeklerin traş olması gibi bugün kesiyorsun yarın uzuyor.. toz alıyorsun yarın tekrar tozlanıyor aynı işler için dön dön dur... bu daha sıkıcı bir ürün yok ortada tatmin etmiyor...
Allah yaptığınız işi size sevdirsin.. amin