İş Kavgasi Darp Raporu Ve Tehdit

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.891
4.460
123
32
İş arkadaşımla basit bir sebepten ötürü kavga büyüdü ben ona erkek arkadaşını ağzıma daha almadan beni onunla vuruyorsun deyip cirkinlesti. Buraya 30 tane erkek yigip seni s......
Adını çıkaracağım.Seni ailenin gözünde kötü yapacağım.Benim babam bilir o..... k..... olduğumu. Ben burada hatam şu ki. Kontrolumu kaybedip darp uyguladım.

Bu arada omuz ve göğüs bölgesinde morluk ve şişlik oluşmuş. Duvara fırlattım. O kendini özel hayatımdan vuruyor diyerek savundu.

Biz yemekhane personeliyiz hastahanede. En alt katta çalışıyoruz. Çalıştığımız kısımda kamera yok.Fakat dış kapıya açılan yerde kamera var.Ve her gün yasak olmasina rağmen farklı farklı kişiler erkekleri getirip bana gözdağı veriyor.Arabasinda oturuyor.

Kavga ettiğimiz gün dışarıda seni kırmızı araç bekliyor içinde de polis var. Sen dışarı çıktığında seni s..... dedi. Sessizce gidip plaka kaydı aldım. Fotoğrafladım. Ve araç sahibi hızlıca kaçıp gitti. Suçlu olan kaçar mı ?

Tehdit ve haksız tahrik'ten dolayı dava açmak istiyorum 6 ay'a kadar hapis cezası varmış. Farklı erkekleri getirmesi bile tehdit sayılmaz mı ?
Kades'i indirdim. Telefonuma. Polis çağırarak ifade veremez miyim. İspat ve delil olarak.

Karşı taraf darp raporu aldı fakat şahsıma değil . Dışarıda darp edilmiş gibi özelden bana tehdite yakın mesaj attı.Elimde birçok delil ve ispatta var.

Verebilirsin, erkekleri getirdiği zaman özellikle suç üstü yap görüntü elde etmeye çalış.

Siz bu kişiye darp etmeden önce tam olarak ne oldu? Kavganın bu kadar büyüme sebebi neydi? Elinizde kanıtlar var. Polisi arayıp ifade verebilirsiniz tabiki.

Siz bu kişiye darp etmeden önce tam olarak ne oldu? Kavganın bu kadar büyüme sebebi neydi? Elinizde kanıtlar var. Polisi arayıp ifade verebilirsiniz tabiki.
Sen bana o... Demeye getiriyorsunuz sanane ozelimden sanane ne yaptığından dedi. Halbuki mesai saatinde çalışma ortamını terkedemez. Ve dışarıdan birisini getiremez. Bunu her zaman yapıyor.

Sen bana o... Demeye getiriyorsunuz sanane ozelimden sanane ne yaptığından dedi. Halbuki mesai saatinde çalışma ortamını terkedemez. Ve dışarıdan birisini getiremez. Bunu her zaman yapıyor.
Tabiki de çalışma saatinde dışardan bir erkeği, iş yerine getiremez, laylaylom sohbet edemez, çalıştığı yeri terk edemez. Bu ne rahatlık böyle? Kamera olmadığı için bu kadar rahat sanırım. Ama sizin dışında başka kimse görmüyor mu bunların giriş çıkışını? Size şahitlik edecek , olayı gören başka biri var mı? Siz de darp ettiğiniz için ceza alabilirsiniz ama karşı taraf da ağır kusurlu.

Var herkes bizi ilgilendirmez modunda tek itiraz eden benim.

Var herkes bizi ilgilendirmez modunda tek itiraz eden benim.
Özel hayatı kimseyi ilgilendirmez evet ama orası iş ortamı, kimse kafasına göre dışardan yabancı birini getiremez, iş yerinden ayrılamaz, sizi tehdit etmiş, kanıtlar deliller de var şikayet edin bakalım. Hastanede sevişiyor mu ne yapıyor manyak mıdır nedir. Hiç mi işten atılacağını düşünmüyor, hayret ettim gerçekten. Davayı kazanırsanız, o kız işten de atılır, olmayan itibarı sarsılır, başka hastaneye referans olarak da giremez büyük ihtimalle.

Hastane bin bahçesinde herşeyi rahatlıkla yapıyor.Bahce dediğim otopark.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…