- 16 Temmuz 2023
- 7.567
- 19.933
- 178
- 30
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Gitsin otele ya da apart, günlük kiralık ev her ne haltsa orda sevişsin. İş yerinin otoparkında sevişmek nedir ya.Hastane bin bahçesinde herşeyi rahatlıkla yapıyor.Bahce dediğim otopark.
Onlarda var.Birine apart sormuş eski personele.Gitsin otele ya da apart, günlük kiralık ev her ne haltsa orda sevişsin. İş yerinin otoparkında sevişmek nedir ya.
Sanırım hastanede herkes birbirini destekliyor, gizli kapaklı işler çeviriyor. Siz dışında kimse bu durumdan rahatsız değil gibi görünüyor. Orda çalışan eski personele de apart sorduğuna göre işten çıkarılma kaygısı yok. Siz peki onun yanına gittiğinizde ne tepki verdiniz en başta? Sevgilisinden bahsedip hakaret mi ettiniz?Onlarda var.Birine apart sormuş eski personele.
Otoparkta arabanın içinde uyuyor erkek arkadaşı gelmiş motosikletle.
Sonra bunlar araçla gitmişler.Eski personeller den birisi n... Nerede arabası yok dedi. Birde başka yere gitmişler.
Asla böyle birşey yapmadım herkese önceden ima ettin demiş.Sanırım hastanede herkes birbirini destekliyor, gizli kapaklı işler çeviriyor. Siz dışında kimse bu durumdan rahatsız değil gibi görünüyor. Orda çalışan eski personele de apart sorduğuna göre işten çıkarılma kaygısı yok. Siz peki onun yanına gittiğinizde ne tepki verdiniz en başta? Sevgilisinden bahsedip hakaret mi ettiniz?
Siz gecenin 01.30 sularında 100 metre kadar öteye kadar kimsenin olmadığı kameranın olmadığı yerde tehdit edilirseniz ne yapardınız acaba ?Nasıl bir kavga bu ne biçim hal ve hareketlerin
İşyerinde birini dövecek ne yaşandı nasıl bir gözü karalık
O darp girişiminde bulunsa kendini savunsan anlarım
Resmen tekme tokat dalmışsın
O da sen de aynısınız ne diyebilirim ki
Karakola gidip şikayet et tehdit ve takip ediliyorum diye
Bir şey yapmazlarsa da kaydın ve ispatın olur başka durumlar için
Yemekhanenin bir sorumlusu , sizin bir sorumlunuz yok mu durumu bildirseniz. Allah yardımcınız olsun.Sen bana o... Demeye getiriyorsunuz sanane ozelimden sanane ne yaptığından dedi. Halbuki mesai saatinde çalışma ortamını terkedemez. Ve dışarıdan birisini getiremez. Bunu her zaman yapıyor.
Birbirinizi idare edin.Disaridan adam getirmeyin.Anlasamazsaniz iki tarafa da disiplin tutanağı tutulur işten cikartilirsiniz diyor.Amirler ne yapıyor bunlar olurken
Teşekkür ederim bu gece kafes cagirsam erkek arkadaş getirdiğinde hakli çıkar miyim ?Konu biraz karışık duruyor, basit bir kavga değil. İyi bir ceza avukatına başvurmanı öneririm. Kişisel olarak dava açsan, delil toplamaydı, dava takibiydi ki genelde bir şey çıkmıyor bunlardan, uğraşırsın. Nitelikli hal diye bir şey var ya kanunlarımızda, yanlış tabir ediyorsam kusura bakmayın yani basit bir kavgadan daha ötesi bir durum. Bu da yargılamada etkili olacaktır. Konuyu bir ceza avukatı ile görüşecek en azından danışmanlık ücretini ödeyerek, enine boyuna değerlendirin bence.
Şef yok eski personel olarak biz varız.O benden bir ay önce işe girmiş ve üstünlük kurmaya çalışıyor.Yemekhanenin bir sorumlusu , sizin bir sorumlunuz yok mu durumu bildirseniz. Allah yardımcınız olsun.
en başta kendisi de sevgilisiyle öpüşüyordu ki hastanenin bahçesindeEn baştan, işler zıvanadan çıkmadan şikayet etseydin madem.
Tencere dibin kara olayı…en başta kendisi de sevgilisiyle öpüşüyordu ki hastanenin bahçesinde
diğer kızın da sevgilileri gelmiş hastane bahçesine -hayır bu da laf ediyor dayani, bununki de geliyor
burada tek fark diğer kızın sevgilisi olan kişilerin içeri girmesi heralde?
e orası hastane işim vardı hastaydım geldim? kamera yok bişey yok
bilmiyorum konu değişik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?