• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş konusu :( Siz olsanız ne yapardınız?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Çok sinirliyim şuan. İşyerimde ilk defa birine gıcık oluyorum ve boğazlamak istiyorum.Benim gibi düşünen de az insan değiliz firmada

Doğumdan sonra 1- 1,5 sene kadar ara verdim,sonra eski işyerime farklı bir pozisyonda tekrar başladım,1 ay oldu. Okadar şey değişmişki çoğu kişi çıkmış, alakasız insanlar yönetici, müdür,insan kaynakları olmuş. Benim birimimde bağlı olduğum yönetici de eskiden asistandı hala şaşıyorum ama maalesef öyle. İşim olmayan bazı şeyler yüklemeye başladı bana, kendimi ezdirmiyorum ama bazılarına da bişe diyemiyorum yapıyorum.

Ben bu kıza ne desem bilmiyorum maaşı-şartları şimdiye kadarki işlerimden en iyisi.3-4 ayda ödeyip kapatacağım borçlarım olduğu için çalışıyorum
Şimdi "bu benim işim mi" tarzı konuşsam açıklasam bişekilde postalayacak beni (arkadaşlarımın dediğine göre benm yerimdeki kızı o şekilde kovdurmuş)
beni tanıdıkları için hiç genel müdür devreye girmedi direk o kız aldırdı zaten,öyle bir gücü var kızın,genel müdür niyeyse çok tutuyor onu.

Başka işlerin maaşı az ve hemen bulunmuyor. Anlayacağınız 4 ay kadar ayıya dayı diyecez ama beni de ezmesini istemiyorum. Siz olsanız napardınız?

Ben şöyle yapardım.İş saatleri içerisinde zaten çalışmak için orda olduğumdan bana verilen işleri yapar ama bu arada öğle saati ve makul çay araları geldi mi hiç kimseye aldırmaz mola verir ama kalan tüm zamanlarda da işime bakardım.Eğer kapasitemin üstünde iş verilirsede itiraz ederdim.Siz zaten çalışkan biri iseniz bu itirazınız kabul görür.Diğer türlü o işi yapmam bu benim sorumluluğum değil diyecekseniz bunu anlayacak size hak verecek ve arkanızda duracak biri gerekli sanırım öyle biri yok . 4 ay dediğin ne ki hemen geçer çalışınca daha çabuk geçer:)))

Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi işime bakardım.Sorumluluğum dışında iş yapmazdım.Eğer çok strese giriyorsanız da şimdiden iş arayın yavaştan belki daha iyi şartlarda bir iş bulabilirsiniz.Ve canınızın sıkıldığı anda da işsiz ve zorda olanları düşünün derim böylece 4ay belki daha çabuk geçer..

Çok sinirliyim şuan. İşyerimde ilk defa birine gıcık oluyorum ve boğazlamak istiyorum.Benim gibi düşünen de az insan değiliz firmada

Doğumdan sonra 1- 1,5 sene kadar ara verdim,sonra eski işyerime farklı bir pozisyonda tekrar başladım,1 ay oldu. Okadar şey değişmişki çoğu kişi çıkmış, alakasız insanlar yönetici, müdür,insan kaynakları olmuş. Benim birimimde bağlı olduğum yönetici de eskiden asistandı hala şaşıyorum ama maalesef öyle. İşim olmayan bazı şeyler yüklemeye başladı bana, kendimi ezdirmiyorum ama bazılarına da bişe diyemiyorum yapıyorum.

Ben bu kıza ne desem bilmiyorum maaşı-şartları şimdiye kadarki işlerimden en iyisi.3-4 ayda ödeyip kapatacağım borçlarım olduğu için çalışıyorum
Şimdi "bu benim işim mi" tarzı konuşsam açıklasam bişekilde postalayacak beni (arkadaşlarımın dediğine göre benm yerimdeki kızı o şekilde kovdurmuş)
beni tanıdıkları için hiç genel müdür devreye girmedi direk o kız aldırdı zaten,öyle bir gücü var kızın,genel müdür niyeyse çok tutuyor onu.

Başka işlerin maaşı az ve hemen bulunmuyor. Anlayacağınız 4 ay kadar ayıya dayı diyecez ama beni de ezmesini istemiyorum. Siz olsanız napardınız?

sabırlı olmaya çalışın. bir yandan da başka iş arayın derim.

samimi olursan sana pek iş yüklemez. :p

Ben herkesle iyi anlaşan uyumlu biriyim, çevremde sevilen bir insanım.İş hayatımda da hep yoğun çalıştım,çözüm odaklı olmam üstlerimle aramı her zaman iyi tutmuştur ki buraya da gözü kapalı aldılar tekrar.

Ama dediğini yapmak elimde değil canım :( Sürekli görüştüğüm biriyse sevmiyorsam samimi olamam yapmacık durur çünkü
Kızın zaten çok samimi arkadaşı yok, burnu havada olduğu için. Yanında oturan kızı bile ezmeye çalışıyor hep,eski olmasına gveniyor sanki

Kızlar sağolun hepiniz de. 4 ay dayanabilirim sanırım dediklerinizi de yapmaya çalışcm,saçma birşeyse benm işim olmadığını da söyleyecem hatta(eşimin dolduruşları :D ) :16:

Back
X