İş konusu...

E ticaret eğer bilgin ve tecrüben varsa gerçekten çok iyi bir gelir kaynağı ama bence yaşadığınız yerde bu tarz kadın ürünlerinin bulunduğu bir yer yoksa dükkan açmak daha mantıklı.
 
Bazı şeylere hiç mücadele etmeden de ulaşılabiliniyor. Arkadaşım Çin fuarına gitti. Oradan tavşan kulaklı telefon kabı aldı. Kimse onu beğenip de getirmemişti. Adam onu tüm Türkiye’ye sattı. Yetmedi yurt dışına da gönderdi.

Şu an kendisi bodrumda bir villada şahane bir hayat yaşıyor. Beğenmediğimiz plastik cep telefonu kabı sayesinde. Tek bir ürünle oldu tüm bunlar.
Güzel bir seçim yapmış demek ki.Eşimin maaşı benim maaşım yeterli şuan için hobi olarak başlayıp ilerletirsem mukellefiyet çevirim.Şans işi biraz da işte.
 
Hayırlı akşamlar hanımlar..

Şu son dönemde e-ticarete girmek istiyorum.Konu hakkında bilgisi olanların önerisine ihtiyacım var.

Şuan bağımlı mali müşavirlik yapıyorum.Yorucu ve yıpratıcı olmaya başladı.Sabahtan akşama kadar ofiste çürümek istemiyorum senelerce.Vergi mükellefi olmak kendi işimle ilgilenmek daha cazip geldi.İstedigim zaman birşeyler yapabilmek için kimsenin onayına ihtiyaç duymak istemiyorum.Nasıl bir yol haritası çizmeliyim.Eşimin hayali e-ticaret.Kendisi askeri personel o yüzden benim üzerimden bu işi yürütmek istiyor.Ben de sigortam devam edeceği kızımla da rahat ilgilenebileceğim için aklıma yattı şuan.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba ezo 🤗 bende trendyoldan satış yapmayı düşünüyorum şahıs şirketimaçıp sen ne yaptın başlayabildin mi
 
Benim bir arkadaşım mimardı kız kısa süre çalıştı mimar olarak sonra bıktı bölümden çünkü şartlar berbattı maaşta azdı.trendyolda kendi tasarladığı ürünleri satmaya başladı oradan elde ettiği gelirlerle ev fiyatları aşırı artmadan önce bir ev aldı onu kiraya verdi geçimini onla sağlıyordu en son sonra ne oldu bilmiyorum başka şehire taşındı irtibat kalmadı.bir arkadaşta bankacıydı bıraktı e ticarete girdi ama tutunamadı trendyolda tekrar başka bir işe girdi şimdi.
 
Bebişim en iyi iş bildiğin iştir. Neden bağımsız mali müşavirlik yapmıyorsun? Kendi işin olur, kendi çalışma saatlerin olur, istediğin zaman da home office yaparsın. Ben olsam trendy bir şeyler de eklerdim mesela artık çok sayıda freelancer var yurtdışına iş yapan, onlarla ilgili reklamlar koyardım internete, blog yazardım reklamımı yapardım. Bence kafayı kendi işinde çalıştırıp fikirler bul. Herkes söylemiş, al-sat para getirse bile bir ticari karşılığı yok, ortaya herhangi bir değer veya çalışma koymuyorsun, sadece başkasının mallarını aketliyorsun aracılık yapıyorsun. Değer üretmek, değer katmak her zaman iyidir asla eskimez. Yeni maceranda bol şans dilerim umarım paracıklara konarsın :KK50:
 
Back
X